Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Πώς βρίσκει το κάθε ζώδιο το άλλο του μισό (soulmate) ;

Με ποιον τρόπο μπορεί το κάθε ζώδιο να βρει το soulmate του; Διάβασε παρακάτω και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι.

Advertisement

Κριός: Ο Κριός τείνει να είναι πολύ θετικός και έντονος άνθρωπος. Βρίσκει το soulmate του με το να είναι ανοιχτός στο να το βρει και αγαπώντας τη ζωή του όπως είναι στο τώρα. Δε βασίζεται σε κανέναν σύντροφο και καμία αδελφή ψυχή για να νιώσει πως η ζωή του είναι ολοκληρωμένη. Έχει μια φανταστική καθημερινότητα γεμάτη fun, περιπέτεια, και πάθος. Ενώ θέλει κάποιον για να μοιραστεί όλα αυτά, δεν απελπίζεται. Θα τον βρει όταν το timing είναι σωστό.

Ταύρος: Ο Ταύρος είναι υπομονετικός και δε θα τα παρατήσει μέχρι να βρει το κατάλληλο άτομο για εκείνον. Για να το βρει, ξεκαθαρίζει στο μυαλό του τι ακριβώς ψάχνει και είναι επίμονος. Δεν πτοείται από τις αποτυχίες. Τείνει να είναι οικονομικά και συναισθηματικά ανεξάρτητος, και περιμένει μέχρι να έρθει το κατάλληλο άτομο στη ζωή του.

Δίδυμοι: Το soulmate των Διδύμων πρέπει να είναι ικανό να τους διαχειριστεί και να τους ακολουθήσει πνευματικά, κοινωνικά, ενεργητικά. Για να βρουν οι Δίδυμοι την αδελφή ψυχή τους, δημιουργούν την τέλεια ζωή για τους ίδιους. Απολαμβάνουν το παρόν και μέχρι να έρθει ένα άτομο στη ζωή τους που θα τους συναρπάσει, ζουν στο τώρα με πάθος.

Καρκίνος: Για να βρει την αδελφή ψυχή του ένας Καρκίνος πρέπει να έχει επουλώσει τις πληγές του παρελθόντος. Αν χρειαστεί να κάνει δουλειά με τον εαυτό του, θα την κάνει. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κόψει όλα τα δεσμά με το παρελθόν. Ο Καρκίνος έχει ανάγκη να νιώσει ψυχικά υγιής για να μπει σε μια νέα σχέση. Όταν νιώσει έτοιμος θα το κάνει.

Λέων: Οι Λέοντες ξέρουν πολύ καλά πως το soulmate τους υπάρχει εκεί έξω. Το βρίσκουν με το να μην αμφισβητούν ποτέ την ύπαρξή του ή το ότι σίγουρα θα το βρουν κάποια στιγμή. Τείνουν να είναι αισιόδοξοι και έχουν έντονη την αίσθηση της αυταξίας τους. Ξέρουν ότι τους αξίζει το καλύτερο και είναι σίγουροι πως θα έρθει στη ζωή τους.

Παρθένος: Το πρώτο βήμα για έναν Παρθένο ώστε να βρει το soulmate του είναι να βάλει τις πεποιθήσεις του σε μια τάξη. Έχει έντονη την αίσθηση πως πρέπει να στηρίζειόλα όσα πιστεύει μέχρι τέλους. Όταν ξεκαθαρίσει λοιπόν τις προσωπικές του αξίες, ο Παρθένος θα ασχοληθεί με το να ψάξει τον κατάλληλο σύντροφο στη ζωή του. Κάποιον με τον οποίο να μοιράζεται το ίδιο σύστημα αξιών και στον οποίο αξίζει να επενδύσει.

Ζυγός: Ο Ζυγός για να βρει το soulmate του θα πρέπει να μάθει πρώτα να αγαπάει ο ίδιος τον εαυτό του. Αυτό είναι και το βασικότερο βήμα για να μάθει να αγαπάει και κάποιον άλλο. Ή τουλάχιστον να το κάνει σωστά. Μέχρι να μάθει, ίσως καταλήγει να βρίσκει λάθος για τον ίδιο συντρόφους. Όταν μάθει πως να δείχνει ενσυναίσθηση στον εαυτό του, όπως δείχνει στους άλλους, θα τον βρει το soulmate του.

Σκορπιός: Ο Σκορπιός έχει δυνατό ένστικτο, και μέσω αυτού θα βρει το soulmate του. Με έναν τρόπο, ο Σκορπιός έχει ταλέντο στο να βρίσκει τον αληθινό έρωτα. Έχει την ικανότητα να διαχωρίζει πότε κάποιος είναι καλός και πότε κακός για εκείνον. Πότε αξίζει να επενδύσει και πότε όχι.

Τοξότης: Ένας από τους τρόπους που ο Τοξότης θα βρει την αληθινή αγάπη είναι βγάζοντας την αρνητική ενέργεια από τη ζωή του. Οι αρνητικοί άνθρωποι ρουφούν τα θετικά vibes και ο Τοξότης δεν το θέλει αυτό. Αυτό το ζώδιο δεν αμφισβητεί την ύπαρξη του soulmate του. Κρατάει τη θετική στάση του και δεν αφήνει την αμφισβήτηση να κερδίσει.

Advertisement

Αιγόκερως: Ο Αιγόκερως δε θα συμβιβαστεί μέχρι να βρει το soulmate του. Είναι υπομονετικός, πειθαρχημένος και σοφός. Ξέρει πως υπάρχει η αδελφή ψυχή του εκεί έξω και θα περιμένει μέχρι να βρει την τέλεια αγάπη. Είναι ένας από τους μεγάλους στόχους της ζωής του.

Υδροχόος: Οι Υδροχόοι συχνά βρίσκουν το άλλο τους μισό απλά κάνοντας εικόνα αυτό που θέλουν και τη ζωή με το άτομο που αναζητούν. Πιστεύουν στον νόμο της έλξης και το να φαντάζονται τη ζωή τους με το soulmate τους χωρίς να το έχουν βρει ακόμα, είναι ένα μέσο με το οποίο την κάνουν και πραγματικότητα. Οι Υδροχόοι είναι αυθεντικοί και ειλικρινείς με τον εαυτό τους και σκέφτονται με τρόπο διαφορετικό από τον μέσο όρο. Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με το άλλο τους μισό.

Ιχθύες : Οι Ιχθύες πιστεύουν με όλο τους το είναι πως το soulmate τους υπάρχει και πως κάποια μέρα θα είναι μαζί. Φαντασιώνονται την αδελφή ψυχή τους και ακόμα και η ιδέα τους εμπνέει. Έχουν δυνατό ένστικτο και βασίζονται σε αυτό, σε ό,τι έχει να κάνει με τη λήψη αποφάσεων και με τις αντίστοιχες δράσεις που θα τους οδηγήσει στην αληθινή αγάπη. Οι Ιχθύες είναι ιδεαλιστές και βλέπουν το καλύτερο στους ανθρώπους. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν βλέπουν κάτι που δεν υπάρχει σε ένα άτομο και συνεχίζουν ελπίζουν ή και να πιστεύουν πως είναι το soulmate του.

via savoirville.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top