Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Κώστας Λεφάκης : Παγίδες και δράματα για Αιγόκερους, Ιχθύες και 1 ακόμη ζώδιο

Από την αρχή της εβδομάδας (17-23/4) κιόλας ο Κώστας Λεφάκης είχε προειδοποιήσει τα 12 ζώδια για τις εξελίξεις στις ζωές τους, δίνοντας έμφαση στο ποια θα δουν ακόμη και δράματα. Παρακάτω σας παραθέτουμε αναλυτικά τις αστρολογικές του προβλέψεις μέχρι και σήμερα (23/4).

Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Κριός

Η έκλειψη του Ήλιου στις 20 Απριλίου έρχεται για να ταράξει λίγο τα νερά της ζωής σας. Η καθημερινότητα θα είναι εντυπωσιακή και ο παράγοντας τύχη θα απουσιάσει αυτήν την εβδομάδα. Η απώλεια ενός ανθρώπου, ένας χωρισμός, ή μια οικονομική δυσπραγία είναι τα αποτελέσματα της έκλειψης. Η διαδρομή του Άρη στον Καρκίνο διατηρεί μια μικρή εστία πολέμου στον οικογενειακό χώρο που πρέπει να την περιορίσετε. Δύσκολος θα είναι και ο επαγγελματικός τομέας.

Ταύρος

Η έκλειψη του Ήλιου στα σύνορα του ζωδίου σας με τον Κριό, πυροδοτεί έναν κύκλο αντιξοοτήτων και δυσκολιών που ευτυχώς θα διαρκέσει λίγο. Στη διάρκεια των επόμενων ημερών αποφύγετε λάθη και ριψοκίνδυνα εγχειρήματα γιατί θα έχουν μακροπρόθεσμες, ασύμφορες συνέπειες. Αιφνιδιασμοί από ειδήσεις και δυσάρεστες συναντήσεις θα αυξηθούν. Μην αμελείτε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας και αποφύγετε περιττές κινήσεις και μετακινήσεις. Ο Άρης στον Καρκίνο θα γίνει αίτιος παρεξηγήσεων, ενδεχομένως και λεκτικών πολέμων.

Δίδυμοι

Η Έκλειψη του Ήλιου στο τέλος του Κριού στις 20, γίνεται αιτία της αναβολής ή και της αποτυχίας ενός σχεδίου το οποίο είχατε προετοιμάσει στο μυαλό σας. Μια βοήθεια που περιμένετε θα καθυστερήσει κι άλλο, όπως και το πρόβλημα ενός δικού σας ανθρώπου θα διαρκέσει περισσότερο από το κανονικό. Νομικές υποθέσεις και διευθετήσεις θέλουν καλή οργάνωση και προσοχή. Το σπίτι και οι δικοί σας άνθρωποι θα σας απασχολήσουν συχνότερα. Τα οικονομικά δεν θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας και στα αισθηματικά θα κυριαρχήσει νευρικό κλίμα.

Καρκίνος

Κάθε φορά που συμβαίνει μια έκλειψη σας επηρεάζει είτε έμμεσα, είτε άμεσα. Αυτήν την φορά, στις 20 του μήνα θα διαταράξει τον επαγγελματικό τομέα και ότι διαδραματίζεται εκεί. Ενδεχομένως να παρουσιάσει θέμα υγείας ένας δικός σας άνθρωπος, ή μια προσωπική σας υπόθεση να φρενάρει, κάτω από το βάρος ενός εξωτερικού περιστατικού. Λίγο πριν την Πρωτομαγιά οι μέρες διαμορφώνονται δύσκολες και επεισοδιακές. Μη χάνετε την αισιοδοξία σας όμως και κάντε υπομονή μέχρι να περάσουν οι ανοιξιάτικες θύελλες.

Λέων

Η έκλειψη του Ήλιου στις 20 Απριλίου θα βραχυκυκλώσει για λίγο την καθημερινή σας δραστηριότητα και θα σας υποχρεώσει να προβείτε σε αλλαγή σχεδίων και αναθεώρηση σχέσεων. Παρόλο που έχετε μια ασπίδα προστασίας, το γενικότερα δυσάρεστο κλίμα που θα επικρατήσει θα επηρεάσει πολύ τη διάθεσή σας. Προστατεύστε καλύτερα τα επαγγελματικά σας δικαιώματα και τα σχετικά κεκτημένα. Αναβάλετε νέα ξεκινήματα, όπως και μετακινήσεις.

Παρθένος

Λίγο μετά το Πάσχαα και πριν την Πρωτομαγιά, η έκλειψη του Ήλιου θα σας υποχρεώσει να αλλάξετε προγράμματα και θα διαταράξει πρόσκαιρα το κλίμα στα αισθηματικά. Η επιρροή του Ερμή και του Άρη θίγει οικογενειακά προβλήματα που είχαν λίγο κοπάσει, ή θα τονίσουν άγχη εξ αιτίας οικονομικών δυσκολιών. Συχνά θα νιώσετε αιφνιδιασμένοι από ανθρώπινες συμπεριφορές ή περιστατικά. Τουλάχιστον παραμείνετε ψύχραιμοι και αποφύγετε να κάνετε κριτική, ή να σχολιάσετε όλα αυτά που διαδραματίζονται γύρω σας.

Ζυγός

Τις επόμενες μέρες χαλάει λίγο το κλίμα. Μετά την ξεκούραση και τον εορτασμό του Πάσχα μεσολαβούν κουραστικές μέρες και έκτακτα προβλήματα σε νευραλγικούς τομείς. Η όλη φασαρία δεν θα διαρκέσει πολύ, αλλά θα σας επηρεάσει σε βάθος. Διατηρήστε αλώβητο το συναίσθημα και την κρίση σας ορθή. Δείξτε κατανόηση στους αναξιοπαθούντες αυτής της περιόδου, αλλά κρατήστε και αποστάσεις ασφάλειας από το ευρύτερο κοινωνικό σας περιβάλλον. Μην κουράζεστε και μην αφήνετε τον εαυτό σας εκτεθειμένο σε κινδύνους.

Σκορπιός

Η έκλειψη της 20ης Απριλίου στα σύνορα Κριού με Ταύρο, θα είναι σαν την έκρηξη μιας βόμβας στον τομέα των σχέσεων και εν μέρει και της δουλειάς σας. Προστατεύστε εκείνες που σας ενδιαφέρουν και αποφύγετε επεισόδια ή φασαρίες σε όλη την γκάμα των σχέσεών σας. Φανείτε ψύχραιμοι και συνετοί στις συναλλαγές και στις συνεργασίες σας. Μην κάνετε νέα ξεκινήματα και μην προκαλείτε τους αντιπάλους σας. Μη βιάζεστε να απογοητευτείτε, ούτε και να ενθουσιαστείτε!

Τοξότης

Η έκλειψη του Ήλιου στις 20 Απριλίου θα διαταράξει για λίγο την καθημερινότητά σας και θα σας υποχρεώσει να προβείτε σε μια σειρά από μικρές, ή μεγάλες αναπροσαρμογές. Κάποια γεγονότα θα έχουν προειδοποιητικό χαρακτήρα και δεν πρέπει να τα αγνοήσετε. Οικονομικά φανείτε προνοητικοί στη διαχείριση και οικογενειακά μην αμελείτε υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Αισθηματικά, ή κοινωνικά όμως θα υπάρξουν αρκετές ευχάριστες στιγμές που θα αποτελέσουν αντίβαρο αντίστοιχων άλλων δύσκολων.

Αιγόκερως

Δείτε με καλό μάτι τη φασίνα και τη ρουτίνα και προσαρμοστείτε στο κλίμα που θα αναπτυχθεί κάτω από το βάρος δύσκολων περιστατικών. Σε συνδυασμό με τη διέλευση του Άρη από τον Καρκίνο η κατάσταση θα δυσκολέψει στα αισθηματικά και η ανταρσία κάποιων συναδέλφων σας στον επαγγελματικό τομέα θα σας θορυβήσει. Επίσης, σε σχέση με νομικά, επαγγελματικά, ή τυπικά ζητήματα που διακανονίζετε αυτήν την εποχή, φανείτε περισσότερο σχολαστικοί στη διασαφήνιση και στη διεκπεραίωσή τους γιατί κρύβουν παγίδες και λάθη.

Υδροχόος

Η έκλειψη του Ήλιου στις 20 Απριλίου θα φέρει μια φιλική, ή αισθηματική απογοήτευση από έναν άνθρωπο στον οποίο είχατε υπολογίσει πολύ. Δεν είναι όμως η ανατροπή της διάθεσής του, αλλά η δυσκολία των περιστατικών που θα βιώσει και θα δυσκολέψουν τη συμπεριφορά του απέναντί σας. Δείξτε κατανόηση και προχωρήστε στο επόμενο ζήτημα που είναι ευκολότερο στο χειρισμό του. Ερωτικά θα παρουσιαστεί κινητικότητα, ενδεχομένως όμως και ένα κλίμα εξαπάτησης που δεν είναι φανερό. Μην αγνοείτε την υποβολή του ενστίκτου σας και μη βιάζεστε να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

Ιχθύες

Επιστρατεύστε τις ασφαλιστικές σας δικλείδες και όλο το απόθεμα της διαίσθησής σας. Οι μέρες που ακολουθούν κρύβουν κινδύνους και προβλέπονται δύσκολες εξ αιτίας της ηλιακής έκλειψης της 20ης Απριλίου. Καταλύεται για λίγο η αισθηματική και η οικονομική αίσθηση της ασφάλειας που θέλετε να έχετε. Αποφύγετε κρίσεις πανικού γιατί οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν γρήγορα, αρκεί στη διάρκειά τους να μην κάνετε λάθη τακτικής. Πάντως θα είναι χαρακτηριστική η απώλεια μιας υπόθεσης και το δράμα ενός δικού σας ανθρώπου.

Πηγή: elle.gr

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top