Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Λίτσα Πατέρα: «Μέχρι τις 15 Μαϊου…» – Κακά μαντάτα για Ζυγούς, Ταύρους και ακόμη 4 ζώδια (Video)

Εφιστά την προσοχή η Λίτσα Πατέρα για το επόμενο διάστημα, καθώς ο Ανάδρομος Ερμής αλλά και η Έκλειψη φέρνουν δυσκολίες στα ζώδια.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η Λίτσα Πατέρα στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, «Από τις 21 Απριλίου γίνεται ανάδρομος ο Ερμής μέχρι 15 Μαΐου. Έχουμε όμως και μια έκλειψη. Η έκλειψη είναι ακριβώς στο μεταίχμιο Κριού και Ταύρου. Η έκλειψη που είναι πάρα πολύ σημαντική. Η επίδραση του φαινομένου είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη για την κατάσταση του νου και της καρδιάς, δηλαδή πρώτα θα το νιώθουμε εμείς και μετά θα την βλέπουμε γύρω μας».

«Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν πράξεις βίας και συγκρούσεις. Μπορεί να υπάρξουν ακραία αποτελέσματα σε παγκόσμιο επίπεδο. Η έκλειψη αυτή θα επηρεάσει αποφάσεις στην Γαλλία και γενικώς στον κόσμο θα ξεσηκώσει αντιδράσεις. Η έκλειψη θα έχει και διάρκεια. Ο Ταύρος είναι και για τα οικονομικά, οπότε θα έχουμε και εμείς αναταράξεις», εξήγησε η Λίτσα Πατέρα.

Ακόμη, επεσήμανε ότι «βέβαια, η Αφροδίτη από τους Διδύμους προσπαθεί να μας φέρει κοντά σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, όμως αυτό το διάστημα τα πράγματα θα είναι σοβαρά».

Είναι καλλιτέχνες από τα γεννοφάσκια τους: Αυτά είναι τα 4 πιο δημιουργικά ζώδια

Η δημιουργικότητα έρχεται σε πολλές μορφές. Όλοι γνωρίζουμε για καλλιτέχνες που ζωγραφίζουν, τραγουδούν και γράφουν εμπνευσμένα έργα τέχνης. Όμως υπάρχουν και καθημερινοί τρόποι έκφρασης της δημιουργικότητας.

Από το μαγείρεμα μιας νέας συνταγής, μέχρι την αναδιάταξη των επίπλων στο σπίτι, αυτές οι δραστηριότητες δείχνουν επίσης τις δημιουργικές πλευρές των ανθρώπων. Επίσης υπάρχει η επιχειρηματική δημιουργικότητα, όπου οι επιχειρηματίες βρίσκουν νέους και δημιουργικούς τρόπους για να λύσουν ένα πρόβλημα ή να καλύψουν ένα κενό.

Διαβάστε ακόμα:   Καμπανάκι από τη Βίκυ Παγιατάκη Τι φέρνει η νέα σελήνη και ποια είναι τα τρία ζώδια που ευνοούνται περισσότερο

Μετατρέπουν τις ιδέες σε πραγματικότητα, δημιουργώντας προϊόντα και υπηρεσίες, που μπορεί να αλλάξουν ολόκληρους κλάδους. Η δημιουργικότητα στην πραγματικότητα δεν έχει όρια. Έχει να κάνει με το να σκέφτεσαι έξω από το κουτί και να αγκαλιάζεις φρέσκες, καινοτόμες ιδέες. Έτσι, την επόμενη φορά που θα «κολλήσεις» κάπου, προσπάθησε να αγγίξεις την πιο δημιουργική σου πλευρά. Κι αν δεν πιάσει αυτό, μπορείς πάντα να ζητήσεις βοήθεια από ένα από τα πιο δημιουργικά ζώδια του αστρολογικού κύκλου. Με την ευκαιρία, δείτε τα 4 ζώδια που επηρεάζονται θετικά από τον Ανάδρομο Ερμή.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι ένα από τα πιο δημιουργικά ζώδιο, χάρη στην έμφυτη περιέργεια και την επινοητικότητα τους. Έχουν απεριόριστη ενέργεια όταν πρόκειται για νέα έργα ή ενδιαφέροντα και πάντα αναζητούν νέους τρόπους να εκφραστούν. Οι Δίδυμοι συχνά προσεγγίζουν τη δημιουργικότητά τους με μεγάλη εικόνα, βλέποντας τις δυνατότητες σε κάθε μεμονωμένη ιδέα που τους έρχεται στο μυαλό και συνδέοντάς τους για να σχηματίσουν κάτι πραγματικά πρωτότυπο.

Οι Δίδυμοι είναι επίσης ικανοί στην τέχνη της επίλυσης προβλημάτων, χρησιμοποιώντας την εφευρετικότητα και την ευελιξία τους για να βρουν δημιουργικές λύσεις. Το μόνο μειονέκτημα των Διδύμων είναι ότι ο ενθουσιασμός τους για νέα έργα μπορεί περιστασιακά να τους κάνει να υπερεκτείνονται. Μπορούν να ξεκινήσουν πάρα πολλά πράγματα και να χάσουν την συγκέντρωσή τους. Ωστόσο, αυτό μπορεί επίσης να είναι μια εξαιρετική πηγή δημιουργικής έμπνευσης. Όποιο κι αν είναι το project, ο Δίδυμος είναι σίγουρο ότι θα φέρει κάτι μοναδικό και απροσδόκητο στο τραπέζι.

Διαβάστε ακόμα:   Ευχάριστη βδομάδα για 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

Τοξότης

Ένα ακόμα δημιουργικό ζώδιο, είναι ο Τοξότης. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς είναι γνωστό για το περιπετειώδες πνεύμα του και την αγάπη του να μαθαίνει νέα πράγματα. Το μυαλό ενός Τοξότη είναι πάντα ανοιχτό στην εξερεύνηση ιδεών. Είναι από τη φύση τους περίεργοι και πρόθυμοι να πάρουν ρίσκα. Οι Τοξότες συχνά βρίσκουν τις πιο απροσδόκητες και δημιουργικές λύσεις στα προβλήματα.

Οι Τοξότες είναι επίσης απίστευτα ανεξάρτητοι και δεν τους αρέσει να ακολουθούν το πλήθος. Τους αρέσει να χαράζουν τα δικά τους μονοπάτια και να βρίσκουν μοναδικές λύσεις αντί να μένουν στο status quo. Είτε πρόκειται για την τέχνη, τη μουσική ή τις επιχειρήσεις, οι Τοξότες έχουν μια εντυπωσιακή ικανότητα να σκέφτονται έξω από το κουτί και να δημιουργούν κάτι πραγματικά ξεχωριστό.

Υδροχόος

Ένα από τα πιο δημιουργικά ζώδια του αστρολογικού κύκλου, είναι και ο Υδροχόος. Αυτό το ζώδιο του αέρα είναι γνωστό ότι είναι επαναστατικό και ανεξάρτητο, γεγονός που τους δίνει ένα πλεονέκτημα όσον αφορά τη δημιουργικότητα. Οι Υδροχόοι έχουν τον τρόπο να βλέπουν τα πράγματα με νέο πρίσμα και να βρίσκουν έμπνευση στα πιο απροσδόκητα μέρη. Συχνά βρίσκουν τις πιο δημιουργικές λύσεις όσον αφορά την επίλυση προβλημάτων.

Οι Υδροχόοι είναι επίσης γνωστοί για την ικανότητά τους να σκέφτονται έξω από το κουτί και να βρίσκουν καινοτόμους τρόπους έκφρασης. Πάντα αναζητούν νέους και ενδιαφέροντες τρόπους για να εκφράσουν τις ιδέες τους και να τις μοιραστούν με τον κόσμο. Ανεξάρτητα από το έργο που αναλαμβάνουν, οι Υδροχόοι είναι σίγουρο ότι θα το κάνουν να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους. Με τη φυσική τους ικανότητα στη δημιουργικότητα, οι Υδροχόοι είναι σίγουρο ότι θα είναι μερικά από τα πιο δημιουργικά μυαλά σε κάθε δωμάτιο.

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια και μουσική: Ποιο τραγούδι περιγράφει την ερωτική σου ζωή;

Ιχθύες

Οι Ιχθύες κερδίζουν την πρωτιά ανάμεσα στα πιο δημιουργικά ζώδια. Χρησιμοποιούν πάντα τη μοναδική τους οπτική για να δημιουργήσουν κάτι νέο και εμπνευσμένο. Οι Ιχθύες είναι γνωστοί για την τάση τους να ονειροπολούν και να χάνονται στον δικό τους κόσμο δημιουργικότητας. Σκέφτονται συνεχώς καινοτόμες ιδέες και έχουν την ικανότητα να δημιουργούν κάτι όμορφο.

Οι Ιχθύες είναι γνωστοί για την αγάπη τους για τη φαντασία και την τέχνη και αυτό τους κάνει το τέλειο, δημιουργικό ζώδιο. Είναι επίσης γνωστοί για τη συμπόνια, την ενσυναίσθηση και τη φαντασία τους που τους καθιστά εξαιρετικούς δημιουργούς. Είτε πρόκειται για γραφή, τέχνη ή μουσική, οι Ιχθύες είναι βέβαιο ότι θα βρουν κάτι πραγματικά μοναδικό. Οι Ιχθύες είναι ο τύπος των ανθρώπων που μπορούν να πάρουν κάτι συνηθισμένο και να το κάνουν εξαιρετικό. Γι’ αυτό είναι το πιο δημιουργικό ζώδιο.

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top