Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Κώστας Λεφάκης: «Τα περισσότερα εμπόδια είναι…» – Τα 4 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν σκληρές προκλήσεις μέσα στην άνοιξη

Ο Κώστας Λεφάκης, μετά τις προβλέψεις του για τον Μάρτιο, θέλησε να προειδοποιήσει τέσσερα ζώδια για τις προκλήσεις που θα εμφανιστούν μπροστά τους και θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το επόμενο διάστημα, όσο κρατάει η άνοιξη συγκεκριμένα.

Κριός

Κριέ μου, καλό θα είναι να κάνεις αυτό που ήδη ξέρεις καλύτερα: να βασιστείς απόλυτα στις δικές σου δυνάμεις και ταλέντα. Τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου τίθενται σε κρίση όσο ασχολείσαι με ενέργειες από τις οποίες το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τρίτους. Όπως καταλαβαίνεις ή άνοιξη σου φέρει ανατροπές από το εξωτερικό περιβάλλον, όπου ο Μάρτης σε αναγκάζει να αποχωριστείς μία συνεργασία ή έναν σημαντικό άνθρωπο, όμως ο Απρίλης θα σε αποζημιώσει με νέες ευκαιρίες.

Ζυγός

Κρατάς τον εαυτό σου πίσω όσο προσκολλάσαι σε ιδέες και ιδανικά που υποστήριζες μα πλέον δεν σε εξυπηρετούν. Η μοναξιά θα γίνει ο καλύτερός σου φίλος, Ζυγέ μου, μέσα στην άνοιξη, ωθώντας σε προς αποχωρισμούς στα προσωπικά ή ακόμη και τα επαγγελματικά. Έχε πίστη, όμως, γιατί ο Απρίλης μέσα από κάποιες ανατροπές θα σου γνωρίσει τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σε εμπνεύσουν και θα σε κινητοποιήσουν για να βγεις από τα όποια αδιέξοδα έχουν προκύψει.

Καρκίνος

Είναι πολύ λογικό να αισθάνεσαι ανασφάλεια και στρες, Καρκίνε, αφού αυτό που κατατάσσεις ως πιο σημαντικό στη ζωή σου, πλέον περνά τεράστια κρίση: οι βάσεις σου, το σπίτι και η οικογένεια. Τα περισσότερα εμπόδια είναι προϊόν της δικής σου προσκόλλησης σε συνήθειες και άτομα που σου είναι οικεία, όμως το σύμπαν σε προτρέπει να δοκιμάσεις κάτι νέο και να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου. Η άνοιξη είναι μία ιδιαίτερα φιλόδοξη περίοδος που απαιτεί προσωπικές θυσίες και ριζικές αλλαγές.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, γνωρίζουμε όλοι ότι η καριέρα και η κοινωνική σου εικόνα είναι ζωτικής σημασίας για εσένα, όμως η άνοιξη σε καλεί να αφιερώσεις χρόνο κι ενέργεια στο σπίτι, την οικογένεια και τον εσωτερικό σου κόσμο. Αν οι βάσεις σου δεν είναι υγιής, πώς περιμένεις να κάνεις μία δυνατή καριέρα που θα την ευχαριστηθείς με όλο σου το είναι; Οι άνθρωποι γύρω σου είναι πρόθυμοι να σε υποστηρίξουν σε όποια εργασιακή ανατροπή εμφανιστεί. Μην ντραπείς να ζητήσεις υποστήριξη, αυτά συμβαίνουν σε όλους!

Πηγή: oroskopos.gr

Οι πιο τυχεροί της εβδομάδας (11-17/3)

Κριός

Χωρίς να αλλάζει πολύ η κατάσταση από κοινωνικής πλευράς, υπάρχει ένα καινούργιο ξεκίνημα και μια καλύτερη προοπτική τουλάχιστον από αστρολογικής πλευράς. Οι μέρες δίνουν ευκαιρίες σε πολλούς ανθρώπους να κερδίσουν το χαμένο χρόνο και τις καθυστερήσεις που υπέστησαν. Έτσι και εσείς τώρα μπορείτε να πατήσετε γκάζι, να νικήσετε αντιπάλους και να υποσκελίσετε εμπόδια. Την εβδομάδα αυτή θα σας απασχολήσουν προσωπικά θέματα και οικονομικά ζητήματα. Προσέχετε τις καταστάσεις στην εργασία σας και υπερασπιστείτε τα συμφέροντα σας.

Ταύρος

Η νέα σελήνη της 10ης Μαρτίου σας βοηθά να βάλετε μια τάξη σε ότι έφυγε από την πορεία τις προηγούμενες εβδομάδες και κυρίως να διαχειριστείτε ευκολότερα εργασιακά και κοινωνικά θέματα που σας αφορούν. Η εργασία βέβαια θα απαιτήσει καινούργιο κόπο και υπομονή διότι δεν θα λείψουν οι αντιξοότητες, μικρές ή μεγάλες. Οι επιδόσεις σας όμως θα είναι καλύτερες σε αυτόν τομέα. Αλλαγές θα υπάρξουν στα ερωτικά σας ενώ αιφνιδιασμοί οι οποίοι θα προκύψουν στην καθημερινότητα σας, θα οδηγήσουν τα πράγματα σε ένα καλύτερο δρόμο. Εκμεταλλευτείτε τις επόμενες μέρες στην προώθηση των δραστηριοτήτων σας, στη λύση προβλημάτων και στην αξιοποίηση καινούργιων γνωριμιών.

Δίδυμοι

Ξεκινά για εσάς μια καλύτερη εποχή κάτω από πιο φιλικά φεγγάρια που θα σας βοηθήσουν πιο αποτελεσματικά για την ολοκλήρωση σχεδίων και στην διεκπεραίωση υποθέσεων σας. Κατάλληλη εποχή να κλείσετε νέες συμφωνίες, να ταξιδέψετε να πάρετε πρωτοβουλίες κοινωνικές ή επαγγελματικές, να υπερασπιστείτε τις φιλοδοξίες σας. Προσπαθήστε να μειώσετε τις εκκρεμότητες σας και διαχειριστείτε πιο προνοητικά τα οικονομικά σας αλλά και μια ευαίσθητη ερωτική σας υπόθεση. Οι άλλοι θα αποσπάσουν την προσοχή σας από τα δικά σας ενδιαφέροντα και καλό θα ήταν να μην παρασύρεστε από τεχνητές εντυπώσεις.

Καρκίνος

Η εβδομάδα σας δίνει μεγαλύτερα περιθώρια κίνησης και σας βοηθά να ασχοληθείτε περισσότερο με σπουδές, με εμπόριο, μετακινήσεις και με αξιοποίηση κοινωνικών σχέσεων. Τα αισθηματικά σας είναι υπαρκτά αλλά λίγο περίεργα. Δηλαδή λείπει ο χρόνος για να ασχοληθείτε με αυτά. Ο αγώνας για θέματα σπιτιού και εργασίας συνεχίζεται ενώ οι άλλοι τομείς παραμένουν σταθερά σε δεύτερη και σε τρίτη θέση. Βάλτε καινούργιους στόχους και κλείστε εκκρεμότητες συναισθηματικές και οικονομικές. Προστατέψτε την ιδιωτική σας ζωή και κρατηθείτε μακριά από πειρασμούς που καραδοκούν.

Λέω

Ο Μάρτιος συνεχίζει να είναι σημαντικός καθώς σας βοηθά να περάσετε σε ένα καινούργιο στάδιο της προσωπικής σας ζωής. Προοιωνίζεται μια άνοιξη που θα διαταράξει την ζωή σας και θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας. Η πορεία του Ερμή στον Κριό δείχνει μια μεγάλη κινητικότητα στις φιλίες και στις αγάπες σας. Κάποιες τελευταίες δυσκολίες στα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν με αίσιο τέλος. Ελέγχετε τα εκφραστικά σας μέσα και μην παρασύρεστε σε λογομαχίες ή σε δραστηριότητες που δεν σας αρμόζουν. Ξεκινήστε μια νέα δραστηριότητα.

Παρθένος

Αρχίζει για εσάς μια νέα εποχή που θα δώσει έμφαση στα αισθηματικά σας και πρόοδο στα επαγγελματικά σας. όλα θα λειτουργήσουν μέσα από καθορισμένα πλαίσια, γεγονός που ταιριάζει απόλυτα στην ψυχοσύνθεση σας. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα εκεί που πρέπει , αποφύγετε ανθρώπους που δεν σας καταλαβαίνουν και μην παγιδεύεστε σε έναν έρωτα ή σε μια αγάπη που κρύβουν κινδύνους ή το ενδεχόμενο να σας παραπλανήσουν. Αξιοποιήστε αισθηματικές και άλλες ευκαιρίες, αποφύγετε αντιθέσεις, ενισχύστε συμμαχίες.

Ζυγός

Η εποχή που περιμένετε έχει φτάσει. Ο Άρης από τον Υδροχόο κάνει το Μάρτιο πολύ σημαντικό μήνα για διόρθωση καταστάσεων, αποκατάσταση σχέσεων και για νέα ξεκινήματα στον τομέα των δραστηριοτήτων σας. οι πλανητικές δυσαρμονίες προσχωρούν και οι ορίζοντες ανοίγουν. Ωστόσο θα πρέπει να ελέγχετε την επιρροή του καθώς η καθημερινότητα σας θα παραμείνει νευρική και έντονη. Πολλοί από εσάς θα έχετε μια ερωτική κατάκτηση αλλά και μια συναισθηματική δοκιμασία. Λειτουργήστε έξυπνα και στις δυο περιπτώσεις.

Σκορπιός

Ο Μάρτιος είναι πιο φιλικός και δημιουργικός για εσάς. Σας δίνεται η ευκαιρία να πάρετε αποφάσεις που θα διευκολύνουν την εξέλιξη σας και άλλες που θα σας απαλλάξουν από άγχη και από επικίνδυνες επιθυμίες. Το καλό αυτό το μήνα συνάδει με τον ρεαλισμό που πρέπει να επιδείξετε και την αύξηση του παράγοντας της τύχης που χρειάζεστε και που σας έλειψε χαρακτηριστικά. Ο έρωτας θα παίξει μια νέα παρτίδα προσπαθώντας να σας μπερδέψει. Εδώ θα δώσετε εξετάσεις αντίληψης .

Τοξότης

Ο Μάρτιος είναι έντονος, αποτελεσματικότερος και εγκαινιάζει μια νέα εποχή βάζοντας σε τάξη πολλά πράγματα τόσο της προσωπικής σας ζωής όσο και της επαγγελματικής. Σας δίνεται μεγαλύτερο περιθώριο κίνησης και διευκολύνεστε να πετύχετε τους στόχους που δεν καταφέρατε. Μπορείτε επίσης να ολοκληρώσετε διαπραγματεύσεις, να κάνετε καινούργιες εντυπώσεις και να έχετε περισσότερες ευκαιρίες για την λύση οικονομικών προβλημάτων που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Η οικογένεια θα σας πιέσει αρκετά αλλά αυτό δεν πρέπει να σας παρασύρει, αντίθετα χωρίς να την αγνοήσετε να διατηρήσετε ψυχραιμία.

Αιγόκερως

Η αλλαγή της εποχής διευκολύνει αρκετά την εφαρμογή των σχεδίων, η Αφροδίτη ετοιμάζεται να περάσει στους Ιχθύς και εσείς έχετε να κάνετε έναν ικανοποιητικό απολογισμό τόσο στα συναισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας δρώμενα. Αυτή η εβδομάδα του μήνα θα είναι χαρακτηριστική και σημαντική. Μην βιαστείτε να κάνετε επιλογές ούτε να πάρετε αποφάσεις. Άλλο τόσο όμως μην αφήνετε το χρόνο να φεύγει αναξιοποίητος και δείτε τα καλά της εποχής που πάντα υπάρχουν. Προστατέψτε τα οικονομικά σας από εξαπατήσεις.

Υδροχόος

Ο Μάρτιος είναι προθάλαμος για την άνοιξη που έρχεται ραγδαία και που θα δοκιμάζει τα νεύρα την αντοχή και την αντίληψη σας. νέα σενάρια μπαίνουν σε εφαρμογή και νέα γεγονότα διαμορφώνουν ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα. Οι μέρες θα είναι έντονες, οι εντάσεις μεγάλες και μέσα σε όλα κάτι σημαντικό προκύπτει και στην αισθηματική σας ζωή. Αυτό δεν έρχεται για να σας δυσκολέψει αλλά για να σας εμπνεύσει στις άλλες επιδόσεις σας. Μην αγνοείτε το γενικότερο κλίμα, τα όρια που έχετε στην δράση και την πραγματικότητα που κυριαρχεί.

Ιχθείς

Η Άνοιξη είναι περίοδος ανανέωσης και ο Μάρτιος είναι προσωπική σας υπόθεση μιας και είναι η περίοδος των γενεθλίων σας. Κάτω από περισσότερες αρμονικές όψεις μπορείτε να χαρείτε κάποιες μοναδικές στιγμές αφήνοντας πίσω την κούραση και την δυσκολία του χειμώνα. Οι δραστηριότητες σας θα πρέπει να είναι καλά οργανωμένες, αγιοποιήστε την μεγάλη κινητικότητα γύρω σας, χαλιναγωγήστε τις επιθυμίες σας και μην παρασύρεστε σε καταστάσεις δαπανηρές. Τα γεγονότα αυτών των ημερών έχουν και προειδοποιητικό χαρακτήρα, προσπαθήστε να το παραβλέψετε για το δικό σας καλό.

Πηγή: oroskopos.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top