Connect with us

ΖΩΔΙΑ

«Μπαράζ» ερωτισμού από την Άση Μπήλιου: Έρχονται μοναδικές στιγμές στα προσωπικά για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια

Η Άση Μπήλιου μας κάνει ποδαρικό σε αυτή την εβδομάδα (11-17/3), τονίζοντας πως, ειδικά στα προσωπικά για ορισμένα ζώδια, αναμένουμε εξαιρετικές εξελίξεις το επόμενο χρονικό διάστημα.

Όπως αναφέρει η ίδια, ενδιαφέρουσες οι όψεις και οι πλανητικές μετακινήσεις της νέας εβδομάδας του Μαρτίου καθώς είναι ποικίλες και μάλιστα κάποιες από αυτές είναι ιδιαίτερα θετικές. Τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη είναι ιδιαίτερα ενεργοί μες την εβδομάδα. Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή.

Τη Δευτέρα (11/3) ο Ερμής συναντά σε εξάγωνο τον Πλούτωνα, μια όψη πολύ βοηθητική για να είμαστε πιο παρατηρητικοί, να συγκεντρωνόμαστε πιο εύκολα στους στόχους μας, να έχουμε πιο διερευνητική σκέψη και να λύνουμε πιο εύκολα γρίφους και παζλ. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη παίρνει θέση στους Ιχθύς, αφήνοντας το εγκεφαλικό κι αέρινο περιβάλλον του Υδροχόου που βρισκόταν το προηγούμενο διάστημα.

Ενδιαφέρουσες οι όψεις και οι πλανητικές μετακινήσεις της νέας εβδομάδας του Μαρτίου καθώς είναι ποικίλες και μάλιστα κάποιες από αυτές είναι ιδιαίτερα θετικές. Τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη είναι ιδιαίτερα ενεργοί μες την εβδομάδα. Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Τη Δευτέρα ο Ερμής συναντά σε εξάγωνο τον Πλούτωνα, μια όψη πολύ βοηθητική για να είμαστε πιο παρατηρητικοί, να συγκεντρωνόμαστε πιο εύκολα στους στόχους μας, να έχουμε πιο διερευνητική σκέψη και να λύνουμε πιο εύκολα γρίφους και παζλ. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη παίρνει θέση στους Ιχθύς, αφήνοντας το εγκεφαλικό κι αέρινο περιβάλλον του Υδροχόου που βρισκόταν το προηγούμενο διάστημα. Με κάποιο τρόπο η νέα της θέση στους Ιχθύς θα είναι πιο βοηθητική και στη διάθεση μας. Είναι μια πιο ρομαντική, ονειροπόλα θέση για την Αφροδίτη κι έστω και καθυστερημένα προσφέρει αυτό το στοιχείο της «μαγείας» που μπορεί να έλειπε από τις σχέσεις μας. Το μόνο αρνητικό της είναι οι εξιδανικεύσεις και τα «ροζ γυαλιά». Βέβαια φέτος, καθώς στο ζώδιο των Ιχθύων βρίσκεται και ο Κρόνος, θα είναι πιο προσγειωμένη και πιο πειθαρχημένη. Στο περιβάλλον των Ιχθύων η Αφροδίτη είναι εξαιρετική για να δώσει καλλιτεχνική έμπνευση, αλλά θέλει προσοχή στον τομέα των σχέσεων γιατί τα παραμύθια που υπόσχεται πολλές φορές κρύβουν «δράκους». Η σύνοδος του Ήλιου και του Ερμή με τον Ποσειδώνα στις 17/03/2024 ενισχύει τη διαίσθηση, την ευαισθησία, αλλά μπορεί να δημιουργεί σύγχυση, φοβίες ή παραλογισμούς, ψευδείς ειδήσεις και παρασκηνιακές ενέργειες. Μια μέρα που η αλήθεια δύσκολα ανιχνεύεται. Ο Ποσειδώνας στην αστρολογία δείχνει μεγαλύτερη σύγχυση και ένα ομιχλώδες τοπίο στο οποίο είναι δύσκολο να διακρίνεις τι γίνεται μακριά από τη μύτη σου. Αυτή η αίσθηση σύγχυσης αλλά ταυτόχρονα και ανησυχίας για το μέλλον θα είναι διάχυτη. Αντί όμως να αγχωνόμαστε τι θα γίνει μετά από ένα μήνα ή γενικότερα στη ζωή μας, καλύτερα να εστιαστούμε στο τώρα και τι μπορούμε να κάνουμε στην καθημερινότητα μας που θα μας δώσει έστω κάποια αίσθηση δημιουργικότητας και χαράς. Μην ψάξετε απαντήσεις έξω από τον εαυτό σας αυτή την εβδομάδα. Ψάξτε μέσα σας να βρείτε τι σας εμπνέει. Ο Ποσειδώνας πολλές φορές αποκαλύπτει κιόλας. Πιθανώς δηλαδή να ανακαλύψετε πράγματα για ανθρώπους που σας διέφευγαν το προηγούμενο διάστημα. Ίσως ανακαλύψετε ότι εμπιστεύεστε λάθος άτομα ή είχατε μια διαστρεβλωμένη εικόνα στο μυαλό σας για κάποιους άλλους. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ποσειδώνας συνδέεται και με αποκαλύψεις σκανδάλων κι ως φαίνεται στην επικαιρότητα δεν θα λείψουν και τέτοιου είδους ειδήσεις. Από την άλλη ο Ποσειδώνας σχετίζεται και με το υγρό στοιχείο. Είναι πιθανόν λοιπόν να δούμε διάφορα αξιοπερίεργα σε σχέση με τη θάλασσα, τους ωκεανούς και γενικότερο το υγρό στοιχείο στον πλανήτη μας. Αν μπορούμε να εκφράσουμε δημιουργικά την όψη αυτή το Σαββατοκύριακο της Αποκριάς προσφέρεται αν μη τι άλλο για να αξιοποιήσουμε τη φαντασία και την ευρηματικότητα μας φορώντας την πιο ευφάνταστη στολή!

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα 4 ζώδια που θα έχουν καλύτερη διάθεση και θετικές εξελίξεις την εβδομάδα 11/03/2024 – 17/03/2024

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καινούρια εβδομάδα του Μαρτίου φιλοξενεί κάποιες θετικές όψεις και μια ζωδιακή αλλαγή θέσης της Αφροδίτης. Η Δευτέρα ξεκινά στον απόηχο μιας θετικής Νέας Σελήνης και με κυρίαρχη όψη το εξάγωνο του Ερμή που έχει λάβει θέση στον τομέα της καριέρας με τον Πλούτωνα. Οι γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου μπορεί να έχετε μια ενδιαφέρουσα πρόταση να συζητήσετε σε επίπεδο καριέρας ή μπορεί να νιώσετε τη στήριξη ενός ατόμου με δύναμη στον χώρο που δραστηριοποιείστε. Μάλιστα μπορεί να προκύψει κι ένα οικονομικό όφελος. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνά σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας, στους Ιχθύς, ενισχύοντας το πνεύμα της περιπέτειας στη ζωή σας. Η ανάγκη να διαφύγετε, να ταξιδέψετε, να αλλάξετε παραστάσεις θα γίνει ακόμη πιο έντονη αυτή την περίοδο και ίσως καταφέρετε να φύγετε για ένα ταξίδι μέσα στο επόμενο διάστημα έστω και για ένα γουηκέντ. Άλλωστε ο Μάρτιος μας προσφέρει δυο υπέροχα τριήμερα που μπορείτε να αξιοποιήσετε προς αυτή την κατεύθυνση. Ή μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να αγοράσετε ένα νέο μεταφορικό μέσο και να σχεδιάσετε έστω γι’ αργότερα ένα ταξίδι! Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς αν είστε δεσμευμένοι μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να πάρετε λίγη απόσταση από το ταίρι σας ή μπορεί αυτό να συμβεί για άλλους λόγους που δεν σχετίζονται με τη μεταξύ σας σχέση. Αν είστε μόνες-οι είναι μια ωραία περίοδος για να φλερτάρετε ή να κάνετε γνωριμίες σε εξόδους και εκδρομές. Το Σαββατοκύριακο σχηματίζεται η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα. Θα είναι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο και συναισθηματικό γουηκέντ με έμφαση στα προσωπικά σας θέματα, αλλά και με μια σύγχυση να πλανάται στην ατμόσφαιρα και μια θολούρα. Σίγουρα δεν είναι το πιο σταθερό γουηκέντ για σημαντικές αποφάσεις, αλλά μόνο για χαλάρωση κι ευχάριστες δραστηριότητες. Άλλωστε το πνεύμα της Αποκριάς σας καλεί να το ρίξετε έξω και να ασχοληθείτε με ό,τι σας διασκεδάζει. Σε αυτό συντονίζεται και το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στους Διδύμους που ενισχύει τη διαίσθησή σας και σας ζητά να κάνετε μια μικρή παύση από τις αγωνίες και τα προβλήματα ώστε να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκινά μια εβδομάδα αρκετά έντονη και φαίνεται ότι θα έχετε πολλές συζητήσεις πιθανώς και διαπραγματεύσεις να κάνετε. Είναι μια καλή εβδομάδα αν θέλετε να φτάσετε στο βάθος των καταστάσεων και να βγάλετε συμπεράσματα για τις σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές με το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα που σχηματίζεται τη Δευτέρα. Η Αφροδίτη την ίδια μέρα περνά στους Ιχθύς μες τον τομέα του έρωτα, των φλερτ και της δημιουργίας, κάνοντας σας ιδιαίτερα εκφραστικούς στα συναισθήματα σας. Είναι μια καλή επιρροή επίσης για να σηκωθείτε από τον καναπέ και να κάνετε δραστηριότητες με το ταίρι σας, τους φίλους ή και τα παιδιά σας που θα σας δώσουν χαρά και ικανοποίηση. Αν είστε μόνες-οι ξεκινά μια ωραία περίοδος με ευκαιρίες για γνωριμίες και για να ερωτευθείτε που εκτείνεται μέχρι τις 05/04. Σε όποια φάση κι αν είστε σε προσωπικό επίπεδο, η Αφροδίτη από τους Ιχθύς θα βοηθήσει να νιώσετε μεγαλύτερη ικανοποίηση. Αν ενδιαφέρεστε για κάποιο άτομο μη παίζετε το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι. Φανείτε ειλικρινείς τόσο απέναντι στον εαυτό σας όσο και στο άλλο πρόσωπο. Αν συζείτε ή είστε παντρεμένοι αφιερώστε χρόνο στο διάστημα της διέλευσης της Αφροδίτης από τους Ιχθύς για να σχεδιάσετε με το ταίρι σας τις διακοπές σας, βελτιώσεις στον χώρο του σπιτιού ή κάντε πρόγραμμα για τις εξόδους, τις συναυλίες που θέλετε να πάτε μαζί. Το Σαββατοκύριακο η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα δημιουργεί ένα πέπλο σύγχυσης και μπορεί να μην είστε εντελώς σίγουροι για την κατεύθυνση μιας κατάστασης στη ζωή σας. Όμως με το να πιέσετε για να αποκαλυφθεί η αλήθεια δεν θα βγάλετε άκρη, όχι τουλάχιστον αυτό το Σαββατοκύριακο. Αξιοποιήστε το για να χαλαρώσετε, για να διώξετε το άγχος της καθημερινότητας κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν και φυσικά για να ευχαριστηθείτε τις Απόκριες. Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στους Διδύμους στρέφει την προσοχή σας στα οικονομικά.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top