Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω από 2 Ιουλίου έως 17 Δεκεμβρίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ο Κρόνος κάνει το τελευταίο πέρασμά του στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 2 Ιουλίου ως τις 18 Δεκεμβρίου 2020. Στο ζώδιο αυτό, ο Κρόνος εκφράζει την ενέργειά του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γι’ αυτό και πρόκειται για μια πολύ θετική μετακίνηση που θα μας βοηθήσει να κάνουμε πράξη τους στόχους μας.

Η υπευθυνότητα, η πειθαρχία και η υπομονή που χαρακτηρίζουν τον πλανήτη, είναι στοιχεία που κατέχει ο Αιγόκερως κι έτσι, με αυτά σαν δυνατά χαρτιά μας, θα καταφέρουμε να εξελιχθούμε, να ωριμάσουμε και να πετύχουμε στους τομείς που επιθυμούμε.

ΚΡΙΟΣ: Ο Κρόνος θα κινηθεί στο ηλιακό σου μεσουράνημα, σηματοδοτώντας πολύ σημαντικές εξελίξεις στον τομέα των επαγγελματικών σου. Ξεκινά ένας νέος κύκλος εξέλιξης στην καριέρα σου, κατά τον οποίο ίσως να συναντήσεις εμπόδια ή δυσκολίες, τα οποία όμως καλείσαι να ξεπεράσεις με υπομονή και εργατικότητα προκειμένου να πετύχεις. Νέα επαγγελματικά εγχειρήματα, πρόσωπα εξουσίας, αφεντικά και ανώτεροι θα αποτελέσουν τις πηγές, μέσα από τις οποίες θα κληθείς να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και να αναρριχηθείς επαγγελματικά, οικονομικά και κοινωνικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Κρόνος εισέρχεται στον Αιγόκερω, επηρεάζοντας την κοσμοθεωρία σου και την επαγγελματική σου εξέλιξη. Μέσα από αυτή τη διέλευση, θα κληθείς να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με μια διαφορετική, πιο ώριμη οπτική, προκειμένου να φτάσεις κάποιους στόχους σου και να προχωρήσεις στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής σου, όταν ο Κρόνος θα εισέλθει στον Υδροχόο. Ο δάσκαλος Κρόνος θα σου χαρίσει μαθήματα ζωής μέχρι τότε και θα σε σπρώξει να μάθεις καινούρια πράγματα, να σπουδάσεις και γενικά, να αποκτήσεις εχέγγυα για το μέλλον σου. Είναι, επίσης, πιθανό να μετοικίσεις στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τον Κρόνο να ξεκινά την διέλευσή του από τον Αιγόκερω, σηματοδοτείται η έναρξη μιας νέας περιόδου για το ζώδιό σου. Αν χώρισες, ίσως να γνωρίσεις ένα νέο άτομο που η σχέση σας θα έχει τις προϋποθέσεις να διαρκέσει περισσότερο, ενώ αν βρίσκεσαι σε μια μακροχρόνια σχέση που άντεξε τις δοκιμασίες, είναι πολύ πιθανό να την επισημοποιήσεις. Παράλληλα, η πορεία του Κρόνου στον 8ο ηλιακό σου οίκο ίσως να σε περιορίσει οικονομικά, παρακινώντας σε ουσιαστικά να βασίζεσαι μόνο στον εαυτό σου και όχι σε οικονομικούς πόρους άλλων, ενώ σε ψυχολογικό επίπεδο δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να ξεκινήσεις ψυχανάλυση, καθώς εισέρχεσαι σε μια μεταμορφωτική φάση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η πορεία του Κρόνου στον Αιγόκερω για τα επόμενα τρία χρόνια θα φέρει πολύ σημαντικές εξελίξεις στη ζωή σου. Πρόκειται για μια διέλευση που θα δοκιμάσει τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, προκειμένου να τεστάρεις κατά πόσο αντέχουν στον χρόνο. Αν υπάρχουν προβλήματα στον δεσμό ή στον γάμο σου, ο Κρόνος θα τα φέρει στην επιφάνεια για να αντιμετωπιστούν, διαφορετικά ενδέχεται να υπάρξει ακόμη και ρήξη. Από την άλλη, πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σου ενδέχεται να παντρευτούν ή να αποκτήσουν απογόνους μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020. Όσον αφορά τις επαγγελματικές σου συνεργασίες, δεν αποκλείεται να φύγεις από μια δουλειά για να χτίσεις μια νέα καριέρα ή να ξεκινήσεις μια δική σου επιχείρηση με κάποιον συνέταιρο.

ΛΕΩΝ: Η πορεία του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερου για τα επόμενα τρία χρόνια θα επηρεάσει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με την εργασία και την υγεία σου. Πρόκειται για μια εποχή, κατά την οποία θα χρειαστεί να εργαστείς σκληρά και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη δουλειά σου, καθώς αυξάνονται οι ευθύνες, οι αρμοδιότητες και τα καθήκοντά σου. Ίσως, μάλιστα, να αισθανθείς πως δεν έχεις χρόνο για την προσωπική σου ζωή ή πως δε λαμβάνεις ανάλογη αναγνώριση και ανταμοιβή για τους κόπους σου. Όμως, μετά το πέρας της διέλευσης αυτής και αν έχεις εργαστεί σκληρά, θα έρθει η ανταμοιβή σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δώσεις βαρύτητα στο σώμα και τη φυσική σου κατάσταση και να αναζητάς χρόνο για ξεκούραση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Κρόνος ξεκινά την διέλευσή του από το ζώδιο του Αιγόκερου και σε καλεί να εστιάσεις σε θέματα που αφορούν τον έρωτα, τα παιδιά και την αυτοέκφρασή σου. Σε καλεί να διαμορφώσεις μια νέα πραγματικότητα, χτίζοντας τον καινούριο σου εαυτό. Ίσως θελήσεις να δημιουργήσεις κάτι δικό σου το διάστημα αυτό, είτε αυτό είναι ένα δημιουργικό έργο, μια επιχείρηση, ένα σπίτι ή ακόμη και ένα παιδί, ενώ παράλληλα φαίνεται πως αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά τον έρωτα. Επίσης, αντλείς περισσότερη χαρά από τη δουλειά σου και επιθυμείς να βαδίσεις στα σίγουρα με υπομονή και επιμονή, αποφεύγοντας τα ρίσκα σε οποιονδήποτε τομέα…

ΖΥΓΟΣ: Τα μαθήματα που έλαβες εκείνο το διάστημα έρχονται να περάσουν τα πρώτα τεστ και ο καινούριος 7ετής κύκλος που ξεκίνησε στη ζωή σου τότε, θα βρεθεί τώρα σε ένα σημείο καμπής. Τα θέματα που θα σε απασχολήσουν αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σου, τις σχέσεις σου με τους γονείς σου, το παρελθόν, τις ρίζες και την παιδική σου ηλικία. Όλα αυτά, λοιπόν, θα κληθείς να τα χτίσεις σε νέες βάσεις, διαμορφώνοντας μια νέα, πιο στέρεη πραγματικότητα που θα σε ακολουθήσει την επόμενη 7ετία…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η πορεία του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα επηρεάσει τον τρόπο σκέψης και επικοινωνίας σου, ενώ παράλληλα θα σε ωθήσει να μάθεις κάτι καινούριο, προκειμένου να αποκτήσεις εχέγγυα για την επαγγελματική σου ζωή. Ο τρόπος που σκέφτεσαι και που επικοινωνείς με τους άλλους γίνεται πιο ώριμος και πειθαρχημένος, ενώ ίσως να περιορίσεις αρκετά τις επαφές σου και τις σχέσεις σου με συγγενείς, αδέρφια και γνωστούς, καθώς θα έχεις την ανάγκη να αξιοποιήσεις διαφορετικά τον χρόνο σου. Επίσης, ίσως αποφασίσεις να εξειδικευθείς σε ένα αντικείμενο ή να αναλάβεις πρόσθετα καθήκοντα στη δουλειά σου, κάτι που θα αλλάξει σημαντικά και την καθημερινότητά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα δεις να σταθεροποιούνται τα οικονομικά σου και ίσως να αποταμιεύσεις και κάποια χρήματα για να εκπληρώσεις έναν στόχο σου. Η περίοδος αυτή είναι ακατάλληλη για να αναλάβεις επενδυτικά ρίσκα και να κάνεις μεγάλα οικονομικά ανοίγματα. Παράλληλα, φαίνεται πως θα έχεις την ανάγκη να διαφυλάξεις τα υπάρχοντα και τα κεκτημένα σου, ενώ από την άλλη θα θελήσεις να χτίσεις ένα νέο σύστημα αξιών και να εδραιώσεις μια νέα εικόνα για τον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Κρόνος κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, φέρνοντας πολύ σημαντικές εξελίξεις στη ζωή σου. Με τον κυβερνήτη σου στο ζώδιό σου φαίνεται πως θα θέσεις νέους στόχους για την επαγγελματική σου ζωή και θα αναρριχηθείς στον τομέα της καριέρας σου, μέσα από την υπομονή και την πειθαρχία που έτσι κι αλλιώς σε χαρακτηρίζουν. Παράλληλα, θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα οι σχέσεις σου με αφεντικά και πρόσωπα εξουσίας το διάστημα αυτό, ενώ δεν αποκλείεται να γίνεις εσύ ο ίδιος αφεντικό, ξεκινώντας τη δική σου επιχείρηση. Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην προσωπική σου ζωή, μέσα από έναν γάμο ή και απόκτηση απογόνων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα δεις να κλείνουν πολλές υποθέσεις σου, επαγγελματικές και προσωπικές, να φεύγουν πρόσωπα από τη ζωή σου που δεν εξυπηρετούν πλέον κάποιους σκοπούς και γενικά, θα δεις τον εαυτό σου να προετοιμάζεται να αφήσει πίσω το παρελθόν και να ανοίξει ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή σου. Ίσως να έχεις την αίσθηση ότι δεν έχεις τον έλεγχο κάποιων πραγμάτων αυτή την εποχή ή να μην γνωρίζεις ακόμη το μονοπάτι που θα ακολουθήσεις, όμως μετά το πέρας αυτής της διέλευσης θα είναι όλα πιο καθαρά και σταθερά.

ΙΧΘΕΙΣ: Ο Κρόνος κάνει την είσοδό του στον Αιγόκερω και σε καλεί να εστιάσεις στο μέλλον σου, στην επαγγελματική σου ζωή και στον κοινωνικό σου περίγυρο. Ίσως να εδραιώνεις τη θέση σου μέσα στη δουλειά σου, σε μια ομάδα ή έναν σύλλογο που συμμετέχεις το τελευταίο διάστημα, ενώ γενικά αυτή την περίοδο θα θελήσεις να εργαστείς πιο σκληρά, προκειμένου να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Πατρικές φιγούρες και μέντορες που θα εμφανιστούν στο δρόμο σου θα έχουν πολλά να σου διδάξουν και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξελικτική σου πορεία, ενώ από την άλλη δεν αποκλείεται να τερματίσεις κάποιες φιλίες και να αλλάξεις εντελώς κοινωνικό κύκλο.

της Αγγελικής Βαλάντου για το zwdia24.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top