Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Γυναίκα Ζυγός: Με ποια ζώδια ταιριάζει και πώς να την κατακτήσεις

Την αναγνωρίζεις αμέσως μέσα στο πλήθος. Είναι εκείνη που μιλάει με όλους και όλοι της μιλούν και της χαμογελούν. Είναι χαρούμενος και θετικός άνθρωπος, κι ως γυναίκα Ζυγός, θα φροντίσει με την διπλωματία της να τα βρει ακόμη και στους άσπονδους εχθρούς για να τους βάλει όλους σε μια μεγάλη παρέα.

Advertisement

Η ειρήνη και η αρμονία στις κοινωνικές της σχέσης είναι η προτεραιότητά της γιατί ευτυχισμένη νιώθει όταν βρίσκεται μαζί με κόσμο και θέλει αυτός ο κόσμος να είναι χαρούμενος.

Βέβαια όπως έχει τα προτερήματά της έχει και τα μειονεκτήματά της… Είναι λιγάκι τεμπέλα και της αρέσει πολύ η διακόσμηση. Μπορεί το σπίτι να είναι ακατάστατο, αλλά θα είναι ωραία ακατάστατο και κάααποια στιγμή θα το συγυρίσει. Έτσι κάνει με πολλά πράγματα, γι’ αυτό και οι δικοί της άνθρωποι αν εκνευρίζονται με κάτι, είναι με το γεγονός ότι είναι αναβλητική.

Είναι ανεξάρτητη αλλά η διάθεσή της να συναναστρέφεται συνεχώς με κόσμο, την κάνει να δημιουργεί εσκεμμένα σχέσεις αλληλεξάρτησης. Μπορεί να μένει μόνη της αλλά προτιμά να μένει με την «ομάδα» με την λογική «Κράτα με να σε κρατώ ν’ ανεβούμε το βουνό!».

Είναι χαριτωμένη και δύσκολα της λες όχι ακόμη κι όταν αντιλαμβάνεσαι ότι σε προσεγγίζει με διπλωματία. Αν θες να την πειράξεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να της βάλεις ένα δίλλημα! Είναι τόσο αναποφάσιστη που δεν θα μπορεί να επιλέξει ακόμα και ανάμεσα σε δύο πολύ απλά πράγματα!

Αν είσαι ξένος ή ξένη και μπαίνεις στον κύκλο της, θα σε υποδεχθεί σαν καλή εκπρόσωπος της παρέας και θα σε κάνει να ξεχάσεις την αμηχανία σου σε χρόνο dt!

Πολλοί την κατηγορούν και την λένε διπρόσωπη. Αυτό που συμβαίνει όμως, είναι ότι η γυναίκα Ζυγός προκειμένου να διατηρήσει την αρμονία πιθανότατα δεν θα αποκαλύψει τα πραγματικά της συναισθήματα για κάτι που την ενοχλεί. Θα το συζητήσει με κάποιον άλλον; Ναι είναι πολύ πιθανό γιατί και κείνη θέλει κάπου να τα πει. Απλώς η προτεραιότητά της είναι να μην πληγώσει κανέναν και να υπάρχει γενική ειρήνη.

Αυτό πολλές την φθείρει και της αλλάζει την προσωπικότητα γιατί θα πει και θα συμπεριφερθεί πάντα με τον τρόπο που ξέρει ότι θα κάνει τους άλλους χαρούμενους. Μακροπρόθεσμα η γυναίκα Ζυγός θα μπουχτίσει με την καταπίεση που η ίδια δημιουργεί στον εαυτό της και θα περάσει στο μεγαλύτερο δίλλημα της ζωής της: Να συνεχίσει να ευχαριστεί τους άλλους ή να μιλήσει πλέον ανοιχτά ρισκάροντας να δημιουργήσει εχθρούς και τσακωμούς;

Αυτό το δίλλημα θα την βασανίζει για πολύ καιρό και ίσως το εγκαταλείψει τελικά χωρίς να δώσει απάντηση γιατί είναι τόσο αναποφάσιστη. Από πού προκύπτει αυτή η αναποφασιστικότητα; Από την έλλειψη εμπιστοσύνης στον ίδιο της τον εαυτό. Φοβάται μήπως πάρει κάποια λανθασμένη απόφαση και χαλάσει την αρμονία γύρω της.

Όταν η γυναίκα Ζυγός θα δεχθεί ότι έτσι είναι η ζωή και λειτουργεί με σκαμπανεβάσματα, θα βρει και την απόλυτη ευτυχία.

Advertisement

Αν είναι υπάλληλός σου, συνάδελφός σου ή εργοδότης σου, ξέρεις πολύ καλά ότι θα εργαστεί μόνον όταν η ανταμοιβή είναι καλή. Πάντα όμως θα βρει δουλειά γιατί ξέρει που να ψάξει για χρήματα και τι να κάνει για να τα βγάλει. Στις δημόσιες σχέσεις είναι άψογη και το ένστικτό της την καθοδηγεί όπως χρειάζεται για να πετύχει αυτά που θέλει. Έχει άριστες ηγετικές ικανότητες αλλά υστερεί στην διάθεση για σκληρή δουλειά οπότε πολύ συχνά επαναπαύεται απλώς σε μια καλή θέση που της εξασφαλίζει αυτά που θέλει κι αφήνει τις μεγάλες υποχρεώσεις σε άλλους. Είναι πολύ πιθανό να έχει κάνει το χόμπι της επάγγελμα γιατί οι καλλιτεχνικές της τάσεις είναι το μόνο πράγμα που δεν βαριέται και θέλει συνέχεια να εξελίσσει.

Αν είναι φίλη σου, είσαι πάντα σε επιφυλακή για κάτι καινούργιο! Η γυναίκα Ζυγός θέλει να πειραματίζεται με καινούργια πράγματα, καταστάσεις και μέρη. Οπότε δεν σου κάνει καμία εντύπωση αν σου πει: «Είδα ένα τέλειο χωριό στην Κούβα από ταξιδιωτικό οδηγό! Ψήσου να πάμε το καλοκαίρι!». Στις εξόδους θα σε πάει πάντα εκεί που έχει κέφι! Δεν μπορεί τις υποτονικές καταστάσεις. Στο πρώτο τέταρτο δεν θα έχετε κάτσει ούτε στο μπαρ γιατί συνέχεια θα χαιρετάει κόσμο, ενώ δεν αποκλείεται να προστεθούν μέλη στην παρέα που αποφάσισαν να κάτσουν μαζί σας επειδή την συμπαθούν πολύ και θέλουν την παρέα της! Είναι το άτομο συνδετικός κρίκος!

Αν είναι σύντροφός σου, τα πράγματα δεν είναι καθόλου δύσκολα για σένα. Πάντοτε επιδιώκει να σε κρατάει ευχαριστημένο, κι ακόμη κι όταν θέλει κάτι θα σου το ζητήσει με χαριτωμένο χαδιάρικο τρόπο που θα σε ρίξει. Το μόνο πράγμα που μερικές φορές σε εκνευρίζει είναι ακριβώς αυτό! Ότι πάντα καταφέρνει να περάσει το δικό της και δεν καταλαβαίνεις ούτε εσύ πως γίνεται αυτό. Είναι πάντα περιποιημένη και της αρέσουν τα λούσα και πάντα σε προσεγγίζει με σαγηνευτικό τρόπο για να «απαιτήσει» την προσοχή σου!

Γυναίκα Ζυγός- Πώς να την κατακτήσεις

Έχε πάντα στο μυαλό σου ότι είναι η βασίλισσα της αποπλάνησης. Αυτό σημαίνει ότι σε μεγάλο βαθμό συνέβαλε στο να θες να την κατακτήσεις… Άρα για να μπήκε στην διαδικασία μάλλον της αρέσεις. Άσε τις ντροπές και ζήτα της να βγείτε. Φρόντισε να το κάνεις με κομψό και όμορφο τρόπο. Είναι ρομαντική!

Η γυναίκα Ζυγός έχει αισθητική γι’ αυτό και της αρέσουν τα ξεχωριστά μέρη που έχουν αισθητική. Μπορείς για παράδειγμα να την πας σε ένα κομψό εστιατόριο με ιδιαίτερη κουζίνα και μετά να κάνετε μια βόλτα στο πάρκο. Θα το ευχαριστηθεί πολύ και θα της κάνεις και καλή εντύπωση!

Η γυναίκα Ζυγός επιζητά συνεχώς θαυμασμό! Αν θες να την κατακτήσεις λοιπόν το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκινήσει τα κομπλιμέντα! Πρόσεξε τον τρόπο σου όμως. Όπως είπαμε είναι ρομαντική. Δείξε της πόσο την σέβεσαι και πόσο την εκτιμάς μέσα από αυτά.

Ο ρομαντισμός είναι το βασικό μέσο για να διατηρήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον της. Όσο δείχνεις τον θαυμασμό σου με πράξεις θα είναι εκεί. Η γυναίκα Ζυγός είναι πιστή, αλλά αν την αδικήσεις (πράγμα που απεχθάνεται και ξυπνά τον επιθετικό εαυτό της), ή σταματήσεις να της δίνεις την προσοχή που χρειάζεται, θα ψαχτεί αλλού και θα πάρεις πόδι ξαφνικ χωρίς να το καταλάβεις.

Στις συζητήσεις σας, άνοιξε θέματα συζήτησης που να την αφορούν! Της αρέσει πολύ να μιλάει για τον εαυτό της και θα το εκτιμήσει πολύ που της έδειξες ενδιαφέρον.

Η γυναίκα Ζυγός είναι κατά κάποιο τρόπο επιφανειακή… Θέλει ο άνθρωπος που έχει δίπλα της να περιποιείται τον εαυτό του και να έχει και γούστο. Οπότε βάλε τα καλά σου και διατήρησε μια αριστοκρατική νότα στην ατμόσφαιρα.

Το πιο ευαίσθητο της σημείο είναι η μέση. Οπότε μπορείς να την ακουμπήσεις απαλά. Π.χ. άνοιξέ της την πόρτα για να μπείτε κάπου (ο ρομαντισμός που λέγαμε) κι όταν μπεις και συ ακούμπα την στην μέση ελαφρά και ανεπαίσθητα (αισθησιασμός).

Στο κρεβάτι να ξέρεις ότι η γυναίκα Ζυγός είναι πολύ δημιουργική και είναι ανοιχτή στο να δοκιμάζει καινούργια πράγματα. «Φτιάξε την» με χάδια και ερωτικά παιχνίδια για να κάνεις ατμόσφαιρα.

Γυναίκα Ζυγός-Με ποια ζώδια ταιριάζει

ΛΕΩΝ

Advertisement

Η γυναίκα Ζυγός με τον άντρα Λέων είναι ένα ζευγάρι που λάμπει! Είναι και οι δύο πολύ κοινωνικοί, τους αρέσουν οι πολυτέλειες και η διασκέδαση και περνούν όμορφα μαζί. Αναμεσά τους υπάρχει μια ιδιαίτερη έλξη και η σχέση τους μπορεί να καταλήξει ακόμη και σε γάμο επειδή συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον και νιώθουν ότι επιτέλους βρήκαν αυτό που αναζητούσαν. Ο άντρας Λέων βοηθά την γυναίκα Ζυγό να γίνει πιο αποφασιστική ώστε να διεκδικήσει αυτά που θέλει περιορίζοντας την τάση της να ικανοποιεί συνεχώς τους άλλους, ενώ η γυναίκα Ζυγός βοηθά τον άντρα Λέοντα να περιορίσει τις εκρηκτικές του αντιδράσεις επιλύοντας τα θέματα που τον απασχολούν με τον διάλογο και την διπλωματία.

ΚΡΙΟΣ

Με μία πρώτη ματιά ο άντρας Κριός δεν φαίνεται να είναι καλό ταίρι για την γυναίκα Ζυγό καθώς είναι εντελώς διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας, η αλήθεια όμως είναι, ότι αυτοί οι δύο όταν συναντηθούν, βιώνουν τον απόλυτο έρωτα. Η ερωτική γυναίκα Ζυγός σαγηνεύει τον Κριό κι εκείνος ως παρορμητικός τύπος πέφτει με τα μούτρα και της δείχνει όλο του το ενδιαφέρον, κι αυτό είναι κάτι που κάνει την γυναίκα Ζυγό να τρελαίνεται. Παράλληλα ο ηγετικός Κριός προσφέρει την λύση στα διλλήματα που την ταλανίζουν ενώ την στηρίζει σε κάθε της βήμα καλύπτοντας τις ανασφάλειές της. Η γυναίκα Ζυγός από την άλλη ξέρει πώς να χειριστεί την επιθετικότητα και τα νεύρα του Κριού πετυχαίνοντας αυτό που θέλει. Λατρεύουν και οι δύο τις εξόδους, τα ταξίδια και φυσικά στο σεξ στο οποίο ταιριάζουν πολύ και το εκφράζουν με πάθος!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ως ζώδια του αέρα λατρεύουν και οι δύο την κοινωνική ζωή και τους αρέσει να εξερευνούν νέα μέρη όπως επίσης και να γνωρίζουν νέους ανθρώπους. Ο Δίδυμος σαγηνεύεται από τους τρόπους και τον ερωτισμός της γυναίκας Ζυγού και εκείνη με την διπλωματία της ξέρει τι να κάνει για να τον φέρει στα νερά της και να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top