Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Μεγάλη προσοχή – Ο Ερμής στον Κριό από τώρα μέχρι τις 15/5 – Θα έρθουν όλα τούμπα σε 4 ζώδια

Ο Ερμής από τον Κριό, είναι πολύ εγωιστής, ξερόλας, βιαστικός, παρορμητικός, ένα μικρό κακομαθημένο παιδί. Μιλά ακατάπαυστα για τα όνειρά του, για τα πάθη του, τα πιστεύω του και δεν ακούει κανέναν άλλον πλην του εαυτού του! Άγονος ενθουσιασμός! Αισιοδοξία δίχως βάση;

Φωνακλάς επίσης, ποιος τόλμησε να υψώσει φωνή σε έναν Κριό; Ο Ερμής καθόλου φιλικός, τολμηρός ναι, ριψοκίνδυνος ναι, δε ξέρει από φόβο! Εντάξει ξυπνά λίγο τον κόσμο, τον ξεσηκώνει κιόλας, κάποιος πρέπει να δραστηριοποιηθεί έντονα προκειμένου να προχωρήσουν διάφορα project που ξεκίνησαν αρχές του έτους. Θέλει εξυπνάδα και σπιρτάδα, για να προχωρήσουν διάφορα σχέδια. Ηγετικές ικανότητες που ναι μερικές φορές, χρειάζονται και οι σκληρές οι συμπεριφορές. Κανείς δε βγήκε νικητής, χρησιμοποιώντας τις ευαισθησίες του.

Και εδώ σιγοντάρουν ο Άρης από τον Υδροχόο, όπως και ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο, αποζητούν το απόλυτο ξεκαθάρισμα! Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, με το γάντι παρακαλώ πολύ! Και όλα αυτά μέχρι τέλος του Μάρτη, γιατί ο Απρίλης φέρνει κόμπλες, εμπόδια, με αφορμή τον Ερμή ανάδρομο! Υπομονή και ψυχραιμία και να θυμίσω τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

Πράξεις θέλει το σύμπαν, πράξεις και ας είναι λανθασμένες. Πράξη στην πράξη, εμφανίζεται η εμπειρία!

Κριός
Ο Ερμής στο ζώδιό σας, είναι ακριβώς ότι χρειάζεστε, για να πετύχετε τους στόχους σας, κυρίως τους επαγγελματικούς. Εκμεταλλευτείτε τις ημέρες του Μαρτίου, για να κάνετε δημόσιες σχέσεις, για να ξεστομίσετε αλήθειες που πονούν, για να επιβάλλετε τις απόψεις σας, ακόμα και για να τσακωθείτε! Όσο πιο ψύχραιμοι και χαρωποί είστε, τόσο το καλύτερο, αλλά αν καταπιέζεστε καιρό τώρα, γίνεστε πιο παρορμητικοί και αθυρόστομοι από ποτέ. Στάζει φαρμάκι το χειλάκι σας, το απολαμβάνετε, έχετε κακιώσει έτσι δεν είναι; Έχετε περίπου, δυο βδομαδούλες φουλ γεμάτες από λόγια και παρατράγουδα..

Ταύρος
Πιο καλή η μοναξιά, είναι το ξεκάθαρο μήνυμα του Ερμή από τον Κριό! Ότι ακριβώς χρειάζεστε τις ημέρες του Μάρτη, για να ηρεμήσετε και να καθαρίσει το μυαλό σας, από τα απίστευτα. Άτιμος ο Ερμής στην περίπτωση τη δική σας, μιας που σας βάζει backstage, οι πληροφορίες περισσότερες όλο και κάτι θα σας ξεφύγει ή μήπως όχι; Μαθαίνετε τα μυστικά των άλλων, φτιάχνετε δικά σας μυστικά, κάπως πρέπει να το δουλέψετε αυτό, προς όφελός σας. Η διαίσθησή σας στα κόκκινα, να πιστέψετε στα σημάδια του σύμπαντος. Οι μέρες του Μάρτη είναι ιδανικές για την εύρεση μιας νέας εργασίας.

Δίδυμος
Το κουτσομπολιό και οι φιλοδοξίες σας στα κόκκινα, ο Ερμής από τον Κριό, σας ταιριάζει γάντι! Το τηλέφωνό σας πιάνει φωτιά τις ημέρες του Μάρτη, ανταλλάσετε απίστευτες πληροφορίες με τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Αφήνετε τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό σας, δε βάζετε γλώσσα μέσα. Ντυθείτε ωραία, αποδεχτείτε προσκλήσεις για έξω, μιλήστε για τα ενδιαφέροντά σας, έχετε ιδέες για το αύριο, πολύ μοναδικές. Όσοι επιδιώκετε μια προαγωγή, να επιμείνετε, να τη διεκδικήσετε, δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη του! Οι επόμενες περίπου, δυο εβδομάδες, είναι γεμάτες από εκπλήξεις..Καρκίνος
Καιρός να κοιτάξετε το συμφέρον σας με τη βοήθεια του Ερμή από τον Κριό! Οτιδήποτε σας ανήκει, είναι δικό σας, το παίρνετε και φεύγετε. Χωρίζετε τα τσανάκια σας, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε οικογενειακό. Οι εργασιομανείς της παρέας, ζητάτε μια αύξηση, ένα μπόνους, ή ακόμα και μια νέα θέση εργασίας. Όλα κινούνται γύρω από τα ενδιαφέροντά σας και το χρήμα. Συνεπώς τις μέρες του Μάρτη, ο Ερμής σας κάνει τολμηρά επικοινωνιακούς, παρορμητικούς, απόλυτους. Το νου σας μόνο, πηγαίνετε για τα πολλά και χάσετε και τα λίγα. Προτιμότερο γλυκύτατοι παρά εχθρικοί!

Λέων
Μέρες που πατάτε πόδι, θα γίνει το δικό σας, αμέτι-μουχαμέτι! Ο Ερμής από τον Κριό, είναι ο λόγος που θα ψαχτείτε σε κάτι νέο, κάτι διαφορετικό, να μάθετε ίσως μια νέα τέχνη, να ανανεωθείτε, να σας θαυμάσουν για αυτό! Εννοείται πως πρέπει να σας αφήσουν στην ησυχία σας, ο Ερμής σας «φουντώνει» ένα πράγμα, βγαίνουν οι λέξεις από μόνες τους, ξεγλιστρούν και ότι θέλει ας προκύψει. Πιο ξεκάθαροι από ποτέ συγκλονίζετε το κοινό σας. Αρκετοί θα ταξιδέψετε κάπου μακριά, προκειμένου να αλλάξετε παραστάσεις. Οι μέρες του Μάρτη είναι ιδανικές για να κόψετε κάθε επαφή με το «παλιό»!Παρθένος

Ο Ερμής από τον Κριό σας κάνει φιλοχρήματους, καιρός να μπούνε πέντε φράγκα παραπάνω στην τσέπη σας. Ότι σας οφείλουν πρέπει να σας το δώσουν στο ακέραιο. Τα δεδουλευμένα σας, όχι κάτι παραπάνω. Ο Ερμής όμως φέρνει και μαντάτα ερωτικά. Μάλλον προκαλεί ανησυχίες, τύπου είστε ικανοποιημένοι από τη σχέση σας; Πληροί τις προϋποθέσεις; Ορεξούλες οι Παρθένοι, φουλ ερωτικές οι ημέρες του Μάρτη, καιρός να πάρει φωτιά το κρεβάτι σας. Μέρες που οι Παρθένοι φτιάχνουν ένοχα μυστικά, που κυκλοφορούν στα μέρη τα παλιά, που επιστρέφουν στον τόπο του «εγκλήματος»!

Ζυγός
Τις μέρες του Μάρτη, κάνετε τα πάντα για να σας «διώξουν»; Να βγείτε και από τη δύσκολη τη θέση. Ερωτικό; Επαγγελματικό; Φιλικό; Με τον Ερμή από τον Κριό, γκρινιάζετε πολύ, εκφράζετε τα παράπονά σας, είστε σα συννεφιασμένη Κυριακή, αποφάσεις όμως δεν παίρνετε! Ας τις πάρουν οι άλλοι. Καλό είναι ο συζητήσεις να είναι αμοιβαίες, να κατανοήσετε και εσείς τις ανάγκες των άλλων, να γίνει μια νέα αρχή κάτω από μια άλλη βάση. Έχετε περίπου δυο βδομαδούλες για να βγάλετε άκρη με τους ανθρώπους που βρίσκονται καθημερινά μέσα στη ζωή σας. Πείτε την αλήθεια, μη φοβάστε!

Σκορπιός
Ιδιαίτερα τα μαντάτα του Ερμή από τον Κριό, μιας που σας ξεσηκώνουν για μια νέα δουλειά, ένα καλύτερο πόστο, ίσως λίγο μακριά από το σπιτάκι σας, τα φράγκα σίγουρα καλύτερα! Οπότε τις μέρες του Μάρτη, είναι καλό να ανακοινώσετε τις αποφάσεις σας, τα επιχειρήματά σας, να εξηγήσετε τους λόγους που θα αλλάξετε τα πάντα όλα στη ζωή σας. Καιρός ήταν θεωρώ! Ο Ερμής όμως φέρνει και ένα μικρό ανοιξιάτικο κρυολόγημα. Το νου σας, γιατί πρέπει να είστε γεροί και δυνατοί για να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Γενική καθαριότητα στα πάντα όλα! Σπίτι, δουλειά, ψυχή και μυαλό!

Τοξότης
Θέλετε, δε θέλετε θα ταξιδέψετε! Ο Ερμής τις ημέρες του Μάρτη, από τον Κριό, σας ξεσηκώνει για τα βουνά και τα λαγκάδια. Παρέα με φίλους, με οικογενειακά πρόσωπα, όπου φύγει-φύγει! Κάνετε αμέτρητες συζητήσεις, προκειμένου να ανανεώσετε τη σχέση σας, επιμένετε κιόλας, έχετε μπόλικες προτάσεις, στην πράξη να μπείτε, μόνο έτσι θα σας πιστέψουν. Το τηλέφωνό σας παίρνει φωτιά, σας θέλει πολύς κόσμος στην παρέα του, μήπως να ακολουθήσετε και ότι θέλει ας προκύψει; Ζείτε για το φλερτ και τα πονηρά τα χαμόγελα. Η άνοιξη μπαίνει νωρίς για εσάς, αγκαλιάστε την πριν είναι αργά!

Αιγόκερως
Μαστορέματα θέλει ο Ερμής από τον Κριό, όχι δε θα πιάσετε μυστρί, αλλά θα πληρώσετε κάποιον για αυτό! Φωτιές σας ανάβει ο Ερμής, μια χαλάει το ένα και μια το άλλο, όλο με το χέρι στην τσέπη είστε, οι βλάβες πρέπει να φτιάξουν, πριν πεταχτεί το οτιδήποτε. Στην περίπτωση που υπάρχει κάτι από κοινού, να προσμένετε λογομαχίες, ο καθένας το μακρύ και το κοντό του, οικογενειακή η αναστάτωση. Δεν υπάρχει λόγος να ταξιδέψετε στο παρελθόν, για να πείσετε για δίκαιες μοιρασιές. Ή που θα γίνει με τον τρόπο σας, ή ο καθένας την πάρτη του. Το συμφέρον σας πάνω από όλα. Ψυχικό και οικονομικό!

Υδροχόος
Τέρμα επικοινωνιακοί με τον Ερμή από τον Κριό. Λέτε καλημέρα ακόμα και στον εχθρό σας! Το χάνουμε το κορμί, όμως καιρός να λυθεί η γλώσσα σας και να δείξετε την ευχάριστη πλευρά του εαυτού σας. Φτιάξτε βαλιτσούλα γιατί έχει ταξιδάκια το μενού, επαγγελματικά κυρίως, αλλά οι δημόσιες σχέσεις είναι αυτές που σας ανανεώνουν. Αλλάξτε λίγο τον κύκλο σας, εμπιστευθείτε άτομα που έχουν τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία που γυρεύετε! Τολμηρός ο Ερμής, αποζητά νέες ιδέες, νέα project, μη φοβάστε, ζείτε για ένα ρίσκο ακόμα. Ιδανικές οι μέρες του Μάρτη, για την επίτευξη επαγγελματικών στόχων!

Ιχθύες
Χρήματα έχει ο φάκελος του Ερμή, από μια πηγή εντελώς ξεχασμένη! Φοβερή έκπληξη για τις μέρες του Μάρτη, μην αφήσετε τίποτα για αύριο, οτιδήποτε συμβεί, τρέξτε να ενημερωθείτε, να το αντιμετωπίσετε, γιατί η έκπληξη του σύμπαντος πολύ μεγάλη. Κλείνετε νέες δουλειές; Υπέρ δημιουργικοί με τον Ποσειδώνα παρέα και σε πολύ καλή διάθεση. Μπαίνετε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι, όσων αφορά την καριέρα σας και νιώθετε απίστευτη ικανοποίηση που σας προτιμούν. Αρκετοί δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας, θέλετε να έχετε την πρώτη και την τελευταία κουβέντα στα πάντα όλα. Βαστάτε τα άλογα!

magicfariel

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top