Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Μαρτίου 2020.

Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες Μαρτίου 2020. και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας! Στις αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Μαρτίου 2020 ανακαλύψτε πως θα είναι ο νέος μήνας. Διαβάστε ακόμα και την ανάλυση της αισθηματικής συναστρίας σας!

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Όλα για τον εαυτό σας! Η νέα Σελήνη στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, σας υποκινεί να προσπαθήσετε να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας και όχι τους άλλους! Εστιαστείτε σε ό, τι θέλετε από την ερωτική σας ζωή, ποιό άτομο γεμίζει την καρδιά σας; Απολαύστε συναρπαστικές ερωτικές καταστάσεις, νιώθοντας τον αέρα της αλλαγής. Σίγουρα θα έχετε αρκετές περιπέτειες οι οποίες κάνουν πολύ πιο ενδιαφέρουσα τη ζωή σας, μόνο μη βιαστείτε να χαρίσετε την καρδιά σας. Παρά το γεγονός ότι ένα μέρος του εαυτού σας ποθεί μια βαθύτερη δέσμευση, η ανεξάρτητη πλευρά σας είναι επίσης ισχυρή. Σκεφτείτε ελεύθερα, επιδιώξτε την περιπέτεια, αναζητώντας να αποδράσετε από τη ρουτίνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι φαντασιώσεις σας παίρνουν φωτιά καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, η πανσέληνος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και η νέα Σελήνη στο συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας ίσως σας φέρουν την αδελφή ψυχή και αισθάνεστε μία ηλεκτρισμένη χημεία με κάποιον/α, νιώθετε ότι υπάρχει μια βαθύτερη καρμική σύνδεση μεταξύ σας. Αλλά πρέπει να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και τη λογική, η εξιδανίκευση θα θολώσει την ικανότητά σας να δείτε τα ελαττώματα αυτού του ατόμου ή να σας κάνει να έχετε υπερβολική εμπιστοσύνη. Μόνο με τη δύναμη και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας θα πάρετε ό, τι σας αξίζει. Επισήμανση: Να μην ανέχεστε ανθρώπους που δεν σας υπολογίζουν και δεν σας αξίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσέξτε τον τρόπο που εκφράζεστε! Γίνεστε απόλυτοι και διαμαρτύρεστε με κακεντρέχεια αν είστε δυσαρεστημένοι με κάτι καθώς  η Αφροδίτη κινείται στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας και ο Άρης στον κακεντρεχή και απόκρυφο όγδοο οίκο σας. Παρασυρόμενοι από την καχυποψία σας ξεσηκώνετε θύελλες. Αλλάξτε νοοτροπία και τρόπο συμπεριφοράς, αν θέλετε τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά. Ίσως αισθάνεστε λίγο μπερδεμένοι και νοσηρά προσκολλημένοι σε κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος κι αυτό σας κάνει να αναρωτιέστε το πώς εξελίσσονται τα πράγματα στη σχέση σας. Επαναφέρετε τον αυθορμητισμό στη σχέση σας, επιτρέψτε στον εαυτό σας να χαρεί, να νιώσει και να απελευθερωθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εκείνο που πρέπει να προσέξετε αυτό το μήνα είναι ότι εξαιτίας της αυξημένης ευαισθητοποίησής σας θα παρεξηγήστε, έτσι αποφύγετε τα υπερβολικά νεύρα κατηγορώντας το σύντροφό σας ότι είστε δυστυχισμένοι μαζί του. Ο Άρης κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και ο ανάδρομος Ερμής στις αρχές του μήνα θα βρίσκεται στον απόκρυφο όγδοο οίκο σας, έτσι προσπαθήστε να πείσετε τον εαυτό σας ότι πρέπει να μάθετε πώς να επικοινωνείτε πιο αποτελεσματικά. Εάν είστε επιρρεπείς σε μία επιθετική στάση, επειδή αισθάνεστε αδικημένοι, τότε δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε τις εντάσεις και θα αισθάνεστε μοναξιά.  Μάθετε να αναγνωρίζετε τι είναι αυτό το οποίο σας προκαλεί και πάρτε μια βαθιά ανάσα πριν αντιδράσετε.

ΛΕΩΝ

Δεν πρέπει να υποτιμάτε τον εαυτό σας, ούτε και να τον κλείσετε σε μία φυλακή. Η νέα Σελήνη στον φιλελεύθερο ένατο οίκο σας και ο ανάδρομος Ερμής στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας ζητούν να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας, να επιδιώξετε τις δικές σας αναζητήσεις και περιπέτειες. Ταξιδεύοντας και μελετώντας μπορεί να σας κάνει να βρείτε λύσεις στα προβλήματα της σχέσης σας. Αν καταπιέζεστε καιρό, θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά την ημερομηνία λήξης της, χωρίς καυγάδες ή περιττά λόγια. Είστε μόνοι; Αναπολείτε όλα όσα έχετε περάσει με μια παλιά αγάπη, ίσως ακόμα να αισθάνεστε κάποια πικρία, ειδικά αν έχετε χωρίσει πρόσφατα. Προσπαθήστε να κοντρολάρετε αυτά τα συναισθήματά σας διοχετεύοντας την ενέργειά σας σε ένα δημιουργικό έργο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Advertisement

Είναι υγιές να παραδεχθείτε στον εαυτό σας ό, τι αισθάνεστε. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον έντονα συναισθηματικό και παθιασμένο όγδοο οίκο σας και σας ζητά να προσπαθήσετε, παρόλο που θα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί, να αποφύγετε τα δυσάρεστα συναισθήματα, όπως το φόβος, την εμμονή, την καχυποψία και τον πόνο. Ίσως να σκέφτεστε σοβαρά μία πιθανή δέσμευση, οι πλούσιες φαντασιώσεις σας παρασύρουν το σύντροφό σας σε συναρπαστικές ερωτικές στιγμές. Φροντίστε μόνο να είστε θετικοί και εστιασμένοι στο παρόν, μην επικεντρώνεστε στο παρελθόν. Το φεγγάρι σηματοδοτεί μία κρίσιμη καμπή για την εξέλιξη της σχέσης σας προς μία άλλη κατεύθυνση. Επισήμανση: Μη δίνετε ψεύτικες ελπίδες, ούτε να αισθάνεστε ενοχές.

ΖΥΓΟΣ

Ώρα να κάνετε τα ξεκαθαρίσματά σας στη σχέση σας, να βάλετε τα πράγματα σε μία τάξη και να απελευθερωθείτε από τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Η Αφροδίτη στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας, η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και ο ανάδρομος Ερμής στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σας ζητούν να επουλώσετε τις πληγές του παρελθόντος και να αφήσετε στην άκρη τη μοναξιά και την ανασφάλεια. Διερευνήστε νέους τρόπους για να παραμείνετε βαθιά συνδεδεμένοι συναισθηματικά με το αγαπημένο σας πρόσωπο, διατηρώντας παράλληλα σαφή τα όρια των επιθυμιών σας. Επιπλέον, διασκεδάστε και επιτρέψτε στον εαυτό σας να γευτεί την ελευθερία και τη ξεγνοιασιά, αλλά και να χαράξει μια νέα πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε τη δέσμευση μέσα στο μυαλό μας επιδιώκοντας να θέσετε μακροπρόθεσμους στόχους με το σύντροφό σας καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Ξαφνικά, συνειδητοποιείτε ότι δεν είναι μόνο η διασκέδαση στη σχέση, αλλά σκέφτεστε σοβαρά το μέλλον. Είστε πρόθυμοι να ικανοποιήσετε τις ανάγκες του συντρόφου σας και να μιλήσετε μαζί για τους κοινούς στόχους και τα όνειρά σας. Είναι μια ωραία χρονική στιγμή για να απολαύσετε την παρέα του συντρόφου σας, να έχετε ποιοτικές συνομιλίες και να διορθώσετε τα προβλήματα της σχέσης σας, αν αισθάνεστε ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά τελευταία. Υπάρχουν πολλά που θα ανακαλύψετε στη σχέση σας, ο ένας για τον άλλον, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό είστε μαζί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας φωτίζει το ρομαντισμό και το πάθος σας, σας κάνει ευτυχισμένους δίνοντάς σας τύχη, αισιοδοξία και χαρά. Είστε τώρα πιο πρόθυμοι να εκφράσετε τον εαυτό σας και τα συναισθήματά σας. Όμως, μη βιάζεστε και τρέχετε με μεγάλη ταχύτητα, διερευνήστε και συζητήστε μαζί την πορεία της σχέσης σας. Επιπλέον, μη γίνεστε πιεστικοί στην επικοινωνία για να πάρετε αυτό που θέλετε, αντίθετα, ελάτε πιο κοντά στον αγαπημένο σας και εκδηλώστε την αφοσίωσή σας. Όσοι είστε μόνοι, έχετε πολλούς θαυμαστές και απολαμβάνετε το φλερτ και το κυνήγι, κάνοντας την επιλογή σας. Μη συμβιβάζεστε με μεσοβέζικες καταστάσεις και το πάθος της στιγμής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιέζεστε να ρισκάρετε στην αισθηματική σας ζωή και σκέφτεστε πως θα νιώσετε συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια; Μήπως πρέπει να αλλάξει η στάση σας απέναντι στη δέσμευση; Με την Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας ίσως ξαφνικά νιώσετε ερωτευμένοι ή θέλετε να κάνετε κάτι από κοινού με το σύντροφό σας. Οι άνεμοι της αλλαγής φυσούν δυνατά στην ερωτική σας ζωή, αν βέβαια θελήσετε να ρισκάρετε κι αν είστε πρόθυμοι να ανοίξετε την καρδιά σας. Αν είστε μόνοι για πολύ καιρό, θα μπορούσατε ξαφνικά να ανησυχείτε για το πότε θα βάλετε δαχτυλίδι ή θα κάνετε παιδιά. Μην ψάχνετε και πολύ τα πράγματα αλλά αφήστε τον χρόνο να κυλήσει γιατί αγχώνεστε αδίκως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μερικές φορές πρέπει να κοιτάτε και τον εαυτό σας για να βρείτε αυτό που είναι αληθινό για σας. Ο Άρης κινείται στο μοναχικό δωδέκατο οίκο σας ενώ η πανσέληνος φωτίζει τον απόκρυφο και μυστηριώδη όγδοο οίκο σας, έτσι ίσως τώρα αναζητάτε τη μοναξιά σας στο δικό σας καταφύγιο. Το σύμπαν εφιστά την προσοχή σας σε οικονομικά θέματα που διαχειρίζεστε από κοινού με το σύντροφό σας γιατί μπορεί να υπάρξουν κάποια μπερδέματα. Κάποιοι από εσάς ίσως αποφασίσετε το άνοιγμα κοινού λογαριασμού ή αντίθετα να σκέφτεστε ακόμα και τον χωρισμό. Προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας και εκδηλώστε τα βαθιά και έντονα συναισθήματά σας.

ΙΧΘΥΣ

Advertisement

Μια αυθόρμητη σχέση, μια απροσδόκητη ερωτική πρόταση ή ακόμη και ένα κρυφό ερωτικό πάθος, αν το επιδιώκετε βέβαια, θα μπορούσε να σας φέρει η πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Θα μπορούσατε να αισθανθείτε μία ξαφνική έλξη για κάποιο άτομο που ήδη γνωρίζετε. Συζητήστε και ανοίξτε την καρδιά σας για να υποδεχτείτε τον έρωτα που έρχεται, ιδιαίτερα αν έχετε μείνει μόνοι αρκετό καιρό. Στην πραγματικότητα, ο έρωτας είναι αυτός που σας κάνει να αισθάνεστε πραγματικά ζωντανοί. Αφήστε το πάθος να σας δώσει όρεξη για ζωή και να σας την αλλάξει. Αν αισθάνεστε ότι κάτι δεν σας πάει καλά, αλλάξτε κατεύθυνση και κινηθείτε διαφορετικά. Ένα άτομο από το παρελθόν ενδεχομένως να σας ζητήσει μία δεύτερη ευκαιρία.

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top