Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ποια είναι τα πιο πιστά ζώδια του ζωδιακού κύκλου και ποια θα σε προδώσουν με την πρώτη ευκαιρία

Πιστά και άπιστα ζώδια – Συμβουλές για ζώδια: Έχετε την ανάγκη να μάθετε, αν το ζώδιο του συντρόφου σας είναι πιστό; Το κάνετε, διότι φοβάστε πως ο σύντροφός σας είναι άπιστος; Τότε, δεν έχετε παρά να διαβάσετε τις παρακάτω πληροφορίες για τα ζώδια και να πάρετε τις απαντήσεις σας.

Advertisement

– Καρκίνος: Οι Καρκίνοι είναι από τη φύση τους πολύ συναισθηματικοί και δένονται πολύ με τον άνθρωπό τους. Είναι αφοσιωμένοι στην σχέση τους και σπάνια θα αναζητήσουν εφήμερες απολαύσεις. Αν ωστόσο, ο έρωτας τους χτυπήσει την πόρτα, πρώτα θα χωρίσουν και μετά θα του ανοίξουν!

– Σκορπιός: Παρά τα όσα ακούγονται για τους παθιασμένους Σκορπιούς, είναι αρκετά σταθεροί στις σχέσεις τους. Είναι από τους πιο αφοσιωμένους και δοτικούς συντρόφους και θα κάνουν τα πάντα για να είναι το ταίρι τους ευχαριστημένο. Αν όμως το έτερον ήμισυ δεν ανταποκρίνεται στις συναισθηματικές ανάγκες του Σκορπιού ή τον παραμελεί, τότε υπάρχει μεγάλη περίπτωση ν’ αναζητήσει αλλού τα όσα στερείται.

– Αιγόκερος: Ο Αιγόκερος θεωρείται από τα πιο πειθαρχημένα ζώδια! Δεν νιώθει καμία ανάγκη για επιβεβαίωση και τα παράνομα πάθη μόνο πονοκέφαλο μπορούν να του δημιουργήσουν, παρά ευχαρίστηση. Ακόμα και όταν η σχέση του οδεύει προς διάλυση θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τη σώσει και θα αφοσιωθεί πλήρως στον άνθρωπό του, εξαντλώντας όλα του τα ψυχικά αποθέματα.

– Ζυγός: Οι Ζυγοί είναι υπέρμαχοι της δέσμευσης και λάτρεις της μονογαμίας. Γι’ αυτούς ο δρόμος της απιστίας ισοδυναμεί με τον δρόμο για την κόλαση και είναι ιδιαίτερα επικριτικοί πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. Είναι πολύ συγκροτημένα άτομα, ξέρουν τι θέλουν και σιχαίνονται με όλο τους το «είναι» τις εκπλήξεις, γι ‘αυτό και δύσκολα θα κάνουν κάτι που θα διαταράξει τη ζωή τους.

– Κριός: Ένα από τα ζώδια που δεν περιμένει κανείς να βρει στη λίστα «με τα πιο πιστά» είναι οι Κριοί. Και όμως ανήκουν σ’ αυτή την κατηγορία για δύο βασικούς λόγους. Αρχικά, ο Κριός αρέσκεται στο να δημιουργεί μια τέλεια εικόνα για τον εαυτό του και μέσα σ’ αυτή περιλαμβάνεται και ο αγαπημένος του σύντροφος. Δύσκολα θα διαλύσει αυτή την εικόνα για χάρη μιας εφήμερης σχέσης. Και ο δεύτερος λόγος αφορά καθαρά την ανάγκη του Κριού να έχει στη ζωή του αφοσιωμένους ανθρώπους. Και όπως λέει και ο σοφός λαός «για να πάρεις, πρέπει πρώτα να δώσεις…»

– Ιχθύς: Τρυφερός και αφοσιωμένος, ο Ιχθύς είναι από τα πιο πιστά ζώδια. Αγαπούν να βρίσκονται σε σχέση και δίνουν τεράστια σημασία στον ρομαντισμό και την αγάπη παρά στο σεξ! Γι’ αυτό και πολύ δύσκολα θα παρασυρθεί σε σεξουαλικά ατοπήματα.

– Ταύρος: Ο Ταύρος χαρακτηρίζεται για την σταθερότητά του. Δύσκολα θα παρασυρθεί και θα απιστήσει, εκτός και αν δεν είναι ευχαριστημένος από τη σχέση του. Αγαπά το φλερτ και η φιληδονία του μπορεί να τον σπρώξει σε ερωτικές περιπέτειες. Αν ωστόσο ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο μάλλον θα καταλήξει και να χωρίσει οριστικά από την υπάρχουσα σχέση του.

– Δίδυμος: Ο Δίδυμος είναι από τα πιο σκανταλιάρικα ζώδια του ζωδιακού κύκλου και δεν θα φοβηθεί να δημιουργήσει και παράλληλες σχέσεις, μέχρι να καταλήξει στο άτομο που το ελκύει περισσότερο. Η εσωστρέφειά του τον βοηθάει να κρύβει τα ατοπήματά του από την σταθερή του σχέση. Ωστόσο, όταν ο Δίδυμος ερωτευτεί βαθιά, ξεχνάει όλους τους πειρασμούς και αφοσιώνεται ολοκληρωτικά στη σχέση του.

– Λέων: Ο μόνος λόγος που θα οδηγήσει έναν Λέοντα στην απιστία είναι η εγωκεντρική του φύση που ζητάει επιβεβαίωση. Τότε όχι μόνο θα ξενοκοιτάξει, αλλά θα παρασυρθεί και σε ερωτικές περιπέτειες που κατά πάσα πιθανότητα θα βλάψουν την υπάρχουσα σχέση του-μιας και η πληθωρική του προσωπικότητα δεν τον βοηθάει στο να κρυφτεί.

– Παρθένος: Oι Παρθένοι είναι τρυφεροί και περιποιητικοί και οι σχέσεις που δημιουργούν βασίζονται στην ειλικρίνια. Αν νιώσει παραμελημένος ή δυσαρεστημένος με το έτερον ήμισυ τότε πιθανό είναι να αναζητήσει αλλού είδους συντροφιά. Επειδή δεν του αρέσουν οι μπερδεμένες ερωτικές ιστορίες, αν απιστήσει θα φροντίσει να είναι κάτι εφήμερο, με ημερομηνία λήξης.

Advertisement

– Τοξότης: Ο Τοξότης μπορούν να αφοσιωθούν σε ένα και μόνο άτομο, αλλά αυτό θα το κάνουν με δυσκολία-μιας και είναι αρκετά επιρρεπής στο φλερτ. Του αρέσει το ερωτικό παιχνίδι και πολλές φορές θα ενδώσει σε πειρασμούς. Θα φροντίσει ωστόσο οι περιπετειούλες του να μην διαρκέσουν πολύ.

– Υδροχόος: Ο Υδροχόος έχει έφεση στην απιστία και του αρέσει ο κίνδυνος. Η αδέσμευτη, ανεξάρτητη, προοδευτική και φιλελεύθερη φύση του ζωδίου έρχεται σε αντίθεση με την ιδέα της δέσμευσης. Πολλοί λένε ότι είναι καλύτερος ως φίλος παρά ως εραστής και ότι θεωρεί το «ξενοκοίταγμα» μέρος της ζωής του. Παρ’ όλα αυτά υπάρχει κι ένα θετικό: Δεν του αρέσει να κρύβεται και η ειλικρίνειά του είναι αφοπλιστική.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top