Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Δες το μηνιαίο ωροσκόπιο Μαρτίου 2020 απο τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη…

Καλό Μήνα από τον Κώστα Λεφάκη με πολλές προβλέψεις για τον πρώτο μήνα της Άνοιξης, τον Μάρτιο, για κάθε ζώδιο!

ΚΡΙΟΣ: Ένας μήνας με σημαντικές διακυμάνσεις ξεκινά καθώς οι πλανητικές θέσεις επηρεάζουν σημαντικά τα δρώμενα. Δίας, Κρόνος, Πλούτωνας και διερχόμενος Άρης συγκεντρώνονται στον Αιγόκερω και δεν σας επιτρέπουν εύκολες αποφάσεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Αισθηματικά θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα που επηρεάζουν και τους δυο σας, ενώ η Αφροδίτη από τον Ταύρο σας θέλει ουσιαστικούς. Ίσως νιώσετε λίγο πιεσμένοι από άλλου είδους υποχρεώσεις, αλλά θα έχετε μια μικρή αλλά καθοριστική ενίσχυση στα οικονομικά σας. Συνεχίστε να επιδιώκετε βελτίωση χωρίς να κάνετε υπερβολές.

Advertisement

ΤΑΥΡΟΣ: Προσέξτε ιδιαίτερα τις προσωπικές σας υποθέσεις. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 5 του μήνα σας βοηθά να αντεπεξέλθετε τις δυσκολίες που συνεπάγεται η συγκέντρωση των Δία, Κρόνου, Πλούτωνα και του διερχόμενου Άρη στον Αιγόκερω. Επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας και εφοδιαστείτε με υπομονή ενάντια στις συχνές αντιξοότητες. Απολαύστε σύντομα οτιδήποτε καλό ζήσετε και προχωρήστε παρά πέρα. Προστατεύστε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα και αποφύγετε αναμετρήσεις με ανθρώπους που έχουν δύναμη. Ο μήνας θα αποδειχτεί πολύ ωφέλιμος για μακρόπνοα σχέδια, αρκεί να κρατήσετε σταθερά τα πλεονεκτήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ο μήνας  ευαισθητοποιεί τον ψυχισμό σας και διαταράσσει το καθημερινό σας πρόγραμμα. Ο δρόμος για έναν καινούριο προορισμό στη ζωή σας είναι ανοιχτός αλλά συνεπάγεται δουλειά και αγώνα. Η συνάντηση των Δία, Κρόνου, Πλούτωνα και διερχόμενου Άρη στον Αιγόκερω  εγκυμονεί κινδύνους παρεξηγήσεων με χρήσιμους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Κάποιες οικονομικές πιέσεις γίνονται ασφυκτικές και θα πρέπει να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο για να τις χαλαρώσετε. Κοινωνικά, πρόκειται να βρεθείτε αρκετές φορές στο προσκήνιο και θα πρέπει να διαχειριστείτε έξυπνα τις καταστάσεις και κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Μάρτιος είναι ιδιαίτερος μήνας για εσάς καθώς οι εξελίξεις του αφορούν ιδιαίτερα νευραλγικούς τομείς της ζωής σας. Αιτία για όλα όσα προκύψουν είναι η συγκέντρωση στον απέναντί σας Αιγόκερω των Δία, Κρόνου, Πλούτωνα και του διερχόμενου Άρη. Ο τομέας που θα επηρεαστεί περισσότερο είναι τα αισθηματικά και τα θέματα της σταδιοδρομίας  σας, ιδιαίτερα αν αυτή βρίσκεται σε κάποια καμπή. Φροντίστε τις σχέσεις σας με όποιους θεωρείτε ότι μπορεί να σας φανούν χρήσιμοι. Χρειάζεται να είστε διπλωμάτες, ευέλικτοι και αφοσιωμένοι στους σκοπούς σας. Η οικογένεια θα διαδραματίσει έναν σημαίνονται ρόλο στα δρώμενα εκτός εργασίας και θα απασχολήσει τη σκέψη, απορροφώντας περισσότερο χρόνο από άλλες σας ασχολίες.

Advertisement

ΛΕΟΝΤΑΣ: Οι μέρες θα είναι ενδιαφέρουσες αλλά κουραστικές και πολυάσχολες. Ο πολυμήχανος χαρακτήρας σας θα δοκιμαστεί αρκετές φορές. Οι φιλοδοξίες σας και τα σχέδιά σας θα συναντήσουν εμπόδια καθώς οι Δίας, Κρόνος, Πλούτωνας και ο διερχόμενος Άρης συναντώνται στον Αιγόκερω και αλλάζουν προτεραιότητες, ανάγκες και σχέδια. Ο ελιγμός και η διπλωματία είναι απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να αναπτύξετε στην καθημερινή σας συμπεριφορά. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σας θέλει ακόμα πιο προσεκτικούς στα αισθηματικά σας, καθώς θα υπάρξουν συγκρούσεις οι οποίες μπορεί να αφήσουν πικρίες και ανικανοποίητο. Ελέγξτε αν όλα αυτά οφείλονται σε εξωτερικούς παράγοντες και δώστε περιθώρια χρόνου για να λυθούν παρεξηγήσεις και να μπορέσουν να επανέλθουν όλα στην ομαλότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αλλαγή της εποχής και οι δυσαρμονικές όψεις των πλανητών δοκιμάζουν την ανοχή και την αντοχή σας. Ανάβει κόκκινο φως στους βασικούς τομείς της ζωής σας αυτήν την περίοδο. Προσέξτε περισσότερο τις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις και γίνετε επινοητικοί και ευέλικτοι σε οτιδήποτε αφορά στο συμφέρον της εργασίας σας. Παρά την ένταση που προμηνύεται από τη συγκέντρωση των Δία, Κρόνου, Πλούτωνα και διερχόμενου Άρη στον Αιγόκερω, μπορείτε να κάνετε καινούρια ξεκινήματα ή να κλείσετε οικονομικές συμφωνίες, τηρουμένων πάντα των ορίων ασφαλείας που έχετε θέσει σε παλαιότερες και ομαλότερες εποχές.

ΖΥΓΟΣ : Ο μήνας  εμπεριέχει κινδύνους που δεν φαίνονται. Ο ερχομός της Άνοιξης τονίζει το ηθικό σας και σας βοηθά να κάνετε καινούρια σχέδια για το μέλλον. Τα σχέδιά σας θα σκοντάψουν σε εμπόδια που δεν πρέπει να σας πτοήσουν. Αυτό οφείλεται κυρίως στην σύναξη πολλών πλανητών στον Αιγόκερω, όπως ο Δίας, ο Κρόνος, ο Πλούτωνας και ο διερχόμενος Άρης. Στην παραζάλη των ημερών θα βγουν και μερικές μικρές ευκαιρίες ψυχαγωγίας, ή ευχάριστων συναντήσεων. Φροντίστε να μην χάσετε αυτές τις μικρές χαρές. Αποφύγετε επίσης να ανοίξετε εύκολα το πορτοφόλι σας σε αλόγιστα έξοδα, καθώς τέτοιες πράξεις δεν θα καταφέρουν να λειτουργήσουν κατευναστικά για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί ο Άρης με τους Δία, Κρόνο και  Πλούτωνα  στον Αιγόκερω να εξυπηρετεί κάποιους σκοπούς σας, αλλά όπως οι περισσότεροι έτσι κι εσείς θα διαταραχτείτε τις μέρες που ακολουθούν μέσα από αιφνίδιες αλλαγές που θα προκύψουν στα προγράμματά σας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και καταπολεμήστε την φοβία και τον σχολαστικισμό σας. Συνειδητοποιήστε ότι μπορείτε να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα στη ζωή σας και ότι αυτός ο μήνας θα αποδειχτεί πολύ χρήσιμος με τις εμπειρίες και τα διδάγματά του για το μέλλον σας. Συνεννοηθείτε καλύτερα λοιπόν με το προσωπικό σας περιβάλλον, φανείτε αποτελεσματικοί στα επαγγελματικά σας καθήκοντα και αντέξτε στις πιέσεις που θα σας έχουν στόχο για κάποια ασήμαντη αφορμή.

Advertisement

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η πολυαστρία στον Αιγόκερω, δίνει μια νέα τροπή σε όλη τη γκάμα των σχέσεών σας με τους άλλους. Σας υποχρεώνει να αναθεωρήσετε κάποιες συνεργασίες ή και μερικοί την ίδια την ερωτική σας ζωή. Οι πιέσεις που θα δεχτείτε από τους δικούς σας θα είναι σκληρές αλλά θα σας οδηγήσουν σε λύσεις. Ο άξονας καριέρα και οικογένεια, βρίσκεται σε κατάσταση «πολέμου», ή αντιπαραθέσεων. Παίξτε το ρόλο του διπλωμάτη για το δικό σας συμφέρον. Οι πράξεις οικονομικού ενδιαφέροντος θα σας απασχολήσουν έντονα και, παρά τις γενικότερες δυσκολίες εσείς θα καταφέρετε να φέρετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας, ακόμα και αν κινηθείτε διαφορετικά από ότι ορίζουν τα περιθώρια που έχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είστε οι πρωταγωνιστές του μήνα, καθώς φιλοξενείτε στο ζώδιό σας τον Δία, τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και τον διερχόμενο Άρη. Υπολογίστε λοιπόν σωστά τις δυνάμεις, αλλά και τις αντοχές σας και αναλάβετε δράση. Να θυμάστε ότι θα γίνουν αυτά που πρέπει, ακόμα και αν είναι αντίθετα με τις επιθυμίες σας. Συγκριτικά με άλλους έχετε λιγότερη φθορά και ταλαιπωρία αυτές τις ημέρες. Η αντίληψή σας θα σας σώσει πολλές φορές από καταστάσεις περιπλοκών, σύγχυσης και παρεξηγήσεων. Οργάνωση επαγγελματικών σχεδίων ή οικονομικοί διακανονισμοί μπορούν να σας εξυπηρετήσουν. Ερωτικά η ατμόσφαιρα παραμένει ασαφής, αλλά αυτό οφείλεται κυρίως στις δικές σας διαθέσεις και στην ανάγκη σας να αφοσιωθείτε εκεί που πραγματικά αξίζει τον κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Η εργασία φαίνεται να εξελίσσεται με έναν περίεργο τρόπο, ωστόσο δεν παύει να την ευνοεί αρκετά η περίοδος. Πάντως υπάρχει και αρκετό παρασκήνιο το οποίο θα επηρεάσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τις εξελίξεις, τις ωφέλιμες σχέσεις σας, την επικοινωνία με εκείνους που έχουν λόγο στα δρώμενα, αλλά και το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας. Η συγκέντρωση των Δία, Κρόνου, Πλούτωνα και του διερχόμενου Άρη στον Αιγόκερω από τη μία και η παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο από την άλλη σας αναγκάζουν να είστε περισσότερο πρακτικοί παρά θεωρητικοί, ενώ και η οικογένεια θα σας απασχολήσει, ίσως και έντονα κατά περιόδους!

ΙΧΘΥΣ : Η  χαρά της ζωής και η αισιοδοξία σας για το μέλλον θα επηρεαστούν αυτόν τον ανοιξιάτικο μήνα από την παρουσία του Δία, Κρόνου, Πλούτωνα και διερχόμενου Άρη από τον Αιγόκερω. Πρόκειται για το πιο ιδιαίτερο διάστημα αυτής της χρονιάς καθώς αναπτύσσονται πολλές αντιδραστικές δυνάμεις στην εργασία, ενώ παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο επηρεάζει την επικοινωνία και την ερωτική σας συμπεριφορά. Αφουγκραστείτε τον παλμό της εποχής και μην διστάσετε να μειώσετε ταχύτητα εκεί που βλέπετε ότι παίζετε ρόλο σε συγκρουόμενα συμφέροντα.  Θα υπάρξουν μέρες όπου υποχρεώσεις και ανάγκες σας καθηλώνουν. Άλλοι θα πρέπει να αγωνιστείτε για την υπεράσπιση της όποιας ιδιοκτησίας σας και μερικοί να φροντίσετε την ασφάλεια των αισθηματικών σας ενδιαφερόντων.

oroskopos.gr

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top