Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί.Ματωμένη εβδομάδα για τα 4 αυτά ζώδια.

Οι δυσκολίες αυτής της εβδομάδας 6-12/7 είναι πολλές σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη! 4 συγκεκριμένα ζώδια θα “ματώσουν” τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η Πανσέληνος χτυπάει στο ζώδιο του Αιγόκερου αλλά θα πάρει κι άλλα η μπάλα!

Κριός

Προσέξτε να μην ερμηνεύσετε λάθος τα σήματα του συντρόφου σας και να μην αγνοήσετε κάποιες προηγούμενες συνεννοήσεις σας. Η έκλειψη της Σελήνης απαιτεί συνέπεια και είναι σημαντικό δείγμα προσήλωσης στους στόχους σας και θα πρέπει να την τηρείτε. Οικονομικά φροντίστε να ξεπεράσετε τα άγχη σας, να επιμείνετε στις προσπάθειες βελτίωσης των εσόδων σας και να μην ανακοινώνετε τα σχέδιά σας. Η κοινωνική σας ζωή αποκτά ενδιαφέρον και πολλές φορές είστε το επίκεντρο της συντροφιάς σας. Προσοχή χρειάζονται τα οικονομικά σας, καθώς οι ευκαιρίες, μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε δυσκολίες, τις οποίες θα κληθείτε και να αντιμετωπίσετε. Μετακινήσεις και σκοπιμότητες πρέπει να είναι καλά οργανωμένες

Ταύρος

Ακολουθήστε το πρόγραμμά σας, φροντίστε τα προσωπικά σας θέματα καλύτερα από άλλες φορές και δείξτε τι μπορείτε να κάνετε στην εργασία, αν το θελήσετε. Είναι το αποκορύφωμα κάποιων παλαιότερων προσπαθειών σας και πρέπει να εκμεταλλευτείτε την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα με την έκλειψη Σελήνης. Κάποιες επαγγελματικές επαφές που περιμένατε εδώ και καιρό δείχνουν και άλλα σημάδια καθυστέρησης, αυτό όμως δεν σας εμποδίζει να προετοιμάζεστε για την πραγματοποίησή τους. Οι μετακινήσεις σας χρειάζονται προσοχή, ενώ στα αισθηματικά σας, το πρώτο μισό του μήνα είναι περισσότερο θετικό για τα ενδιαφέροντά σας! Η οικογένεια θα είναι το καταφύγιό σας, ιδιαίτερα για εσάς που εξαρτάστε πολύ συναισθηματικά από κάποιο μέλος της!

Δίδυμοι

Η επικοινωνιακή σας δεινότητα μπορεί να σας βγάλει από κάποια δύσκολη θέση στις επαγγελματικές σας σχέσεις και επίσης, να τραβήξει την προσοχή κάποιου υπεύθυνου παράγοντα στο χώρο που εργάζεστε. Ισχύει ότι πρέπει να προσπαθήσετε να επαναφέρετε την ισορροπία στην οικογένεια αλλά και να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν. Αισθηματικά μην βιάζεστε να κλείσετε κάποιο κεφάλαιο ή κάποιους δρόμους επικοινωνίας με ένα εξαιρετικά ευαίσθητο άτομο, το οποίο σας έχει δώσει χαρές και νόημα στη ζωή σας. Γενικά η περίοδος με την έκλειψη της Σελήνης, έχει σχέση με το κεφάλαιο «ευθύνη» και αν ανταποκριθείτε σε αυτό, θα μπορέσετε να περάσετε ικανοποιητικά το διάστημα που ακολουθεί.

Καρκίνος

Φροντίστε να δώσετε προτεραιότητες στις ανάγκες σας εξυπηρετώντας καλύτερα την καθημερινότητά σας. Η έκλειψη της Σελήνης στον άξονά σας με τον Αιγόκερω επηρεάζει αισθητά την εργασία και οι όποιες αλλαγές επιχειρείτε εκεί, χρειάζονται άμεσες πρωτοβουλίες, περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες και μεγαλύτερη προβολή του αντικειμένου σας. Αισθηματικά σας απασχολεί κάπως η στάση του συντρόφου σας, ενώ οι ελεύθεροι επιθυμείτε μια συναρπαστική γνωριμία, την οποία όμως μάλλον αναζητάτε με λάθος τρόπο! Εκφραστείτε κατάλληλα, προσδιορίστε τους στόχους σας και γίνετε περισσότερο αποφασιστικοί από άλλες φορές. Μια είδηση για σημαντικό τομέα της ζωής σας θα σας προβληματίσει και θα πρέπει να την ερευνήσετε! Οικονομικά μην κάνετε ατασθαλίες στον προϋπολογισμό σας και κρατήστε ακεραιότητα απέναντι στους πειρασμούς!

Διαβάστε ακόμα:   Τα 4 ζώδια που μόνιμα παριστάνουν τα χαζά!

Λέων

Αποφύγετε τις κινήσεις εντυπωσιασμού στα αισθηματικά και στα επαγγελματικά σας, μόνο που στη δεύτερη περίπτωση θα πρέπει να δώσετε και απτά δείγματα των ικανοτήτων σας. Φροντίστε να μην υπερβάλλετε και να μην αφήνετε τον χρόνο να περνά ανεκμετάλλευτος, ιδιαίτερα σε τομείς που θεωρούνται νευραλγικοί για την εξέλιξή σας. Οικονομικά φροντίστε να τακτοποιήσετε τώρα εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, καθώς η έκλειψη της Σελήνης θα δυσκολέψει τις κινήσεις σας. Η οικογένεια έχει ανάγκη τη συμβουλή σας και τη φροντίδα σας, γεγονός που σας επιφορτίζει με μεγαλύτερο καθήκον απέναντί της. Θα χρειαστεί να είστε περισσότερο διπλωμάτες και λιγότερο απόλυτοι στις ενέργειές σας.

Παρθένος

Η περίοδος πάει να καθιερώσει νέες αξίες και πρότυπα στο περιβάλλον σας, γεγονός που επηρεάζει και την δική σας συμπεριφορά. Κάποια σχέδιά σας για σύντομες διακοπές και αποδράσεις ενδέχεται να αναβληθούν γι αυτό φροντίστε να έχετε προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο. Φροντίστε λοιπόν ώστε με την έκλειψη της Σελήνης να παραμείνετε ψύχραιμοι και λογικοί με ότι συμβαίνει γύρω σας και να αφήσετε να περάσουν χωρίς συνέχεια και συνέπεια οι προκλήσεις της περιόδου. Οργανώστε τις επαφές σας, προετοιμαστείτε για αναβολές και καθυστερήσεις στις οικονομικές σας δοσοληψίες και αναζητήστε τη συντροφιά αγαπημένων σας ανθρώπων, οι οποίοι γνωρίζουν τις ανάγκες σας και τον χαρακτήρα σας!

Ζυγός

Οι προσωπικές σας υποθέσεις στηρίζονται στην αμοιβαιότητα και την συμβιβαστική σας διάθεση. Πιθανόν να έχετε ευχάριστες ειδήσεις για μια υπόθεσή σας, αλλά δεν θα γλιτώσετε το τρέξιμο για κάποιες επί μέρους εκκρεμότητες στα επαγγελματικά σας. Αισθηματικά έχετε την εύνοια της Αφροδίτης εν μέρει, αλλά πρέπει να παραμείνετε συνεπείς απέναντι στις επιλογές σας και να αποφύγετε παρεξηγήσεις που θα έρθουν στην επιφάνεια εξ αιτίας της έκλειψης της Σελήνης. Κάποιες διαφορές που θα προκύψουν στη σχέση σας θεωρούνται μικρής σημασίας, αλλά μπορούν να πυροδοτήσουν πολλές αντιδράσεις εκ μέρους σας. Η νευρικότητα δεν ήταν ποτέ καλός σύμβουλος για εσάς, γι αυτό φροντίστε να μην σκέφτεστε για πολύ ώρα τα ίδια πράγματα. Αποφύγετε αρνητικά σενάρια και δώστε σημασία σε ρεαλιστικές πρωτοβουλίες.

Διαβάστε ακόμα:   Τα 3 ζώδια που είναι ο εφιάλτης κάθε γυναίκας.

Σκορπιός

Φροντίστε να μην αυξάνετε ταχύτητα στα πρακτικά σας θέματα και να μην παίρνετε αποφάσεις που δεν είναι της αρμοδιότητάς σας στα επαγγελματικά. Παρότι οι πρόσφατες εξελίξεις ευνοούν τις προσδοκίες σας, καλό θα είναι να δώσετε ένα ακόμα περιθώριο χρόνο, ώστε, ξεθυμαίνοντας η επήρεια της έκλειψης της Σελήνης, να βεβαιωθείτε ότι αυτά που συμβαίνουν ακολουθούν την πορεία που θέλετε. Οικονομικά, βρίσκετε τρόπους για να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες, αλλά δεν βρίσκετε τρόπους να περιορίσετε τα έξοδά σας, όσο και αν αυτός είναι ο στόχος σας. Αισθηματικά σκεφτείτε και τις ανάγκες του συντρόφου σας και μην πιέζετε τον ψυχισμό του. Είναι καλύτερα να σας αγαπά, παρά να σας φοβάται!

Τοξότης

Θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε κάποιους ανθρώπους στη θέση τους με τον δικό σας μοναδικό τρόπο. Τώρα υπερασπίζεστε σχέσεις, προνόμια, την ηρεμία και ησυχία σας, με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και περισσότερη αφοσίωση στον στόχο σας. Οι μεγαλύτεροι διαθέτετε την εμπειρία που σας επιτρέπει να προστατευθείτε, ενώ οι νεότεροι, έχετε το απαραίτητο μυαλό για να ελιχθείτε, όπως και το ένστικτο για να επιλέξετε. Προσέξτε όμως στις μετακινήσεις και στον τρόπο με τον οποίο δίνετε περιθώρια στους άλλους να έχουν λόγο στη ζωή σας, καθώς η έκλειψη της Σελήνης επηρεάζει την κρίση σας. Ότι κάποιοι άνθρωποι σας αγαπούν, δεν σημαίνει ότι έχουν και δίκαιο όταν προσπαθούν να σας πείσουν για τις απόψεις τους.

Αιγόκερως

Αισθηματικά και προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν εντονότερα από άλλες φορές, καθώς η έκλειψη της Σελήνης συμβαίνει στο ζώδιό σας. Φροντίστε να τα αντιμετωπίσετε με τη γνωστή σας ηρεμία και αποφασιστικότητα. Κάποιοι από εσάς είστε ενισχυμένοι και από συνεργάτες ή φίλους με τους οποίους σας συνδέει κοινό συμφέρον. Η εργατικότητά σας ανταμείβεται, ενώ υπάρχουν περιθώρια για να οργανώσετε καλύτερα τις δραστηριότητές σας. Αισθηματικά, πολλοί από εσάς θα βρεθείτε σε βαθιά νερά, αλλά φροντίστε να ακολουθήσετε το ρεύμα και θα φτάσετε σώοι στον προορισμό σας. Οικονομικά φροντίστε να υπενθυμίσετε σε κάποιους χρόνιους οφειλέτες σας τις υποχρεώσεις τους απέναντί σας. Κοινωνικά, οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας είναι κατατονικές, ενώ οι υπόλοιπες φαίνεται να ανεβάζουν τους τόνους και τους ρυθμούς τους σε αυτόν τον τομέα.

Διαβάστε ακόμα:   Τετράγωνο Αφροδίτης με Κρόνο 8/10: Η απόλυτη... καταστροφή για 3 συγκεκριμένα ζώδια!

Υδροχόος

Η εβδομάδα της έκλειψης της Σελήνης φέρνει απρόοπτα, τα οποία μπορείτε να αντιμετωπίσετε με στωικότητα και ψυχραιμία. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε αρκετές πόρτες ανοιχτές και μπορείτε να επιλέξετε που θα καταφύγετε στα δύσκολα. Ευτυχώς αυτά όλα θα είναι παροδικά, ενώ στην πορεία το διάστημα είναι περισσότερο ικανοποιητικό στις εξελίξεις του. Επαγγελματικά και οικονομικά δεν προβλέπονται σημαντικά αποτελέσματα στις προσπάθειές σας, ενώ η διάθεση των άλλων για φλυαρία θα σας κουράσει περισσότερο από άλλες φορές. Αισθηματικά απολαύστε αυτά που μπορείτε και γίνετε περισσότερο κοινωνικοί στις δραστηριότητές σας. Γεμίστε τις μπαταρίες σας, γιατί το υπόλοιπο Καλοκαίρι θα έχει προκλήσεις που θα σας επηρεάσουν.

Ιχθύες

Επιδιώξτε συναντήσεις με ανωτέρους ή υπεύθυνους για το θέμα που σας απασχολεί στην εργασία. Προσεγγίστε άτομα αμοιβαίας συμπάθειας και εξηγήστε καλύτερα τα σχέδιά σας. Αισθηματικά μπορεί να μην καταλαβαίνετε τις επιλογές του συντρόφου σας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και η άλλη πλευρά καταλαβαίνει απόλυτα τις δικές σας. Οι ελεύθεροι έχετε περισσότερες πιθανότητες να πάψετε να είστε, αλλά φροντίστε να κάνετε συνειδητές επιλογές και όχι επιπόλαιες ή κατά ανάγκη. Στα οικονομικά σας αποφύγετε την γκρίνια και μην θεωρείτε ότι βρίσκεστε σε μειονεκτική θέση από άλλους. Σύντομα θα αλλάξουν προς το καλύτερο κάποια δεδομένα και προβλέπεται να ικανοποιηθείτε, ιδιαίτερα αν έχετε οργανώσει τον τομέα αυτόν, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις ικανότητές σας!

oroskopos.gr

Τι συμβαίνει με την Πανσέληνο και γιατί θα “ματώσουν” αυτά τα 4 ζώδια

Η τρίτη έκλειψη μέσα σε ενάμιση μήνα γίνεται με την πανσέληνο του αρσενικού ελαφιού (στη Βόρειο Αμερική αυτή την εποχή άρχιζαν να φυτρώνουν τα κέρατά τους) στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου φέρνει απότομες και βαθιές αλλαγές στην ασφάλεια και τις δομές, τις κοινωνικές όσο και τις ατομικές μας άμυνες. Περιορισμοί, ανασφάλειες, φόβος – και avanti, περιορισμοί… Εν μέσω κορονοϊού και των «παράπλευρων» οικονομικών απωλειών του και με τον Ερμή ανάδρομο σε σύνοδο με τον Ήλιο όλα τα σφάλματα του συστήματος θα έρθουν στη φόρα, ενώ ο Κρόνος ως κυβερνήτης της έκλειψης δεν έχει καθόλου χιούμορ – ζητάει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Η σύνοδος των γιγάντων Δία-Πλούτωνα στον Αιγόκερω κάνει το καλό να μοιάζει παράδεισος, αλλά απογειώνει κάθε αναποδιά – με συνέπειες σε βάθος χρόνου. Θα μάθουμε αλήθειες που θα μας αλλάξουν σε πολλά σημεία τη ζωή.

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top