Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ο προοδευμένος ωροσκόπος αποκαλύπτει πώς θα μεγαλώσεις!

Στην αστρολογία, σύμφωνα με μια θεωρία, βασισμένη στα λεγόμενα «προοδευμένα ωροσκόπια», ο ωροσκόπος  σου μπορεί να σου δείξει πώς θα είσαι και πώς θα ζήσεις μέχρι να  φτάσεις σε προχωρημένη ηλικία.

Advertisement

Όπως λέει αυτή η θεωρία, το πολύ μέχρι τα 30 μας χρόνια, αρχίζουμε να έχουμε επιρροές στην προσωπικότητά μας από το επόμενο ζώδιο από εκείνο του ωροσκόπου μας. Την επόμενη τριακονταετία επηρεαζόμαστε από το μεθεπόμενο, και ούτω καθεξής. Αν κάποιος π.χ. έχει ωροσκόπο Καρκίνο, όταν φτάσει το πολύ στην ηλικία των 30 χρόνων, θα έχει πάρει χαρακτηριστικά παρόμοια με εκείνα του ωροσκόπου Λέοντα. Το πότε γίνεται η πρώτη αλλαγή, εξαρτάται από τη μοίρα του ζωδίου όπου βρίσκεται ο ωροσκόπος του. Όσο πιο κοντά στην αρχή του ζωδίου είναι ο ωροσκόπος, τόσο περισσότερα χρόνια περνούν μέχρι να αρχίσει η επιρροή του επόμενου ζωδίου. Και το αντίστροφο…!!!

Όταν περάσει άλλη μια τριακονταετία, ο Καρκίνος, στο παράδειγμά μας, θα αρχίσει να χάνει τις «λιονταρίσιες» επιρροές  στον ωροσκόπο του και να επηρεάζεται από την Παρθένο. Και μετά από άλλα 30 χρόνια  θα δέχεται στον ωροσκόπο του επιρροές Ζυγού. Οι περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν το πολύ τέσσερις τέτοιες διαφορετικές φάσεις στη ζωή τους ή έχουν πια περάσει τα 90 χρόνια τους, αν προλάβουν και πέμπτη.

Δεν έχεις την περιέργεια να μάθεις τι ζωή σε περιμένει και τι είδους επιρροές μπορεί να δεχτείς από τα άλλα ζώδια, όσο θα μεγαλώνεις; Διάβασε λοιπόν την περιγραφή που αντιστοιχεί στο ζώδιο του Ωροσκόπου σου. *Αν ξέρεις ακριβώς σε ποια μοίρα του ζωδίου βρίσκεται ο ωροσκόπος σου, μπορείς να υπολογίσεις πότε θα γίνει το πρώτο σου  πέρασμα στο επόμενο ζώδιο. Αρκεί να αφαιρέσεις τις μοίρες αυτές από το 30. Αν έχεις π.χ. ωροσκόπο στις 12ο του Αιγόκερω, θα περάσεις στη φάση επιρροής του Υδροχόου στα 18 σου χρόνια (30-12=18).  Αν ο ωροσκόπος σου είναι στις 25ο της Παρθένου, θα περάσεις στον Ζυγό σε ηλικία μόλις 5 χρονών. Η κάθε μοίρα του ζωδίου αντιστοιχεί σε ένα χρόνο της ζωής σου. Όμως όλες οι επόμενες αλλαγές θα γίνονται σταθερά κάθε 30 χρόνια.

ΚΡΙΟΣ: Αν έχεις ωροσκόπο Κριό, ξεκινάς τη ζωή σου γεμάτος πάθος και περιέργεια. Και με μια γερή δόση εγωισμού. Καθώς περνάς στη φάση του Ταύρου,  η παρορμητικότητά σου μετριάζεται από τη διπλωματικότητα. Διοχετεύεις την ενέργειά σου σε πιο χρήσιμα και παραγωγικά πράγματα. Στην περίοδο των Διδύμων,  σε πιάνει η μανία να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου. Είναι πιθανό να μετακομίσεις σε άλλο τόπο διαμονής ή να αναζητάς την παρέα νεώτερων ανθρώπων, καθώς και ο ίδιος έχεις αποκτήσει μια αναπάντεχη νεανικότητα. Μπαίνοντας στην επιρροή του Καρκίνου, νιώθεις την ανάγκη για επιστροφή στις ρίζες σου και  για μεγαλύτερη εγγύτητα με τα συγγενικά σου πρόσωπα. Γίνεσαι πιο συναισθηματικός και αποκτάς ευκολότερα ψυχολογικές εξαρτήσεις από άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν ο ωροσκόπος σου είναι στον Ταύρο, προχωράς με αργό και σταθερό ρυθμό στη ζωή, δημιουργώντας σχετικά νωρίς μια καλή καριέρα. Εκεί όμως που όλα είναι «στρωμένα», η επίδραση των Διδύμων σε κάνει να θέλεις να ταξιδέψεις, να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους, ακόμα και να αλλάξεις δουλειά. Περνώντας στην επιρροή του Καρκίνου, προτεραιότητά σου γίνεται η οικογένεια και το σπιτικό σου. Καθώς μπαίνεις στη φάση του Λέοντα, ξυπνά μέσα σου η ανάγκη να εκφραστείς καλλιτεχνικά, ιδίως με τη μουσική, το τραγούδι ή τον χορό, παρά τα χρόνια σου. Είναι πιθανό λοιπόν να καλλιεργήσεις παρόμοια χόμπι. Αν είσαι μόνος σε μεγάλη ηλικία, δεν αποκλείεται να έχεις αρκετές αισθηματικές γνωριμίες, ακόμα και να ξαναπαντρευτείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με ωροσκόπο στους Διδύμους, περνάς την πρώτη φάση σου σε ένα διαρκές ψάξιμο, χωρίς να κατασταλάζεις πουθενά. Όταν όμως μπεις στην περίοδο του Καρκίνου, αντιμετωπίζεις συναισθηματικά ζητήματα με τα οποία μέχρι τότε είχες θεωρήσει περιττό  να ασχοληθείς. Θέλεις να έχεις μια σταθερή βάση, ένα σπιτικό όπου να μένεις μόνιμα. Με την επιρροή του Λέοντα, έχεις επιθυμία να μοιράζεσαι αυτό το σπιτικό με κάποιον άλλο. Είσαι πιο σταθερός συναισθηματικά και μπορεί να παντρευτείς ή να ξαναπαντρευτείς. Μπαίνοντας στην περίοδο της Παρθένου, επιστρέφεις στη νεανική σου τάση να ερευνάς τα πράγματα, αλλά θέλεις παράλληλα και να μοιράζεσαι με νεώτερους την πείρα σου. Πιθανόν να αξιοποιήσεις και την κλίση σου στο γράψιμο, με τη βοήθεια της «παρθενίστικης» αυτοπειθαρχίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν έχεις ωροσκόπο Καρκίνο, στην αρχική φάση της ζωής σου δίνεις μεγάλη σημασία στο καταφύγιο του σπιτιού και της οικογένειας. Περνώντας στην επιρροή του Λέοντα, θέλεις να δημιουργήσεις το δικό σου σπιτικό, γι’ αυτό έχεις πολλές πιθανότητες να παντρευτείς νέος. Αφιερώνεσαι στα παιδιά σου που τα προσέχεις… σαν λιοντάρι. Με την επίδραση της Παρθένου, όμως, αρχίζεις να αναζητάς την ολοκλήρωσή σου μέσα από τη δουλειά, τη μόρφωση ή την ανακάλυψη των κρυφών σου ταλέντων. Σε βοηθά εδώ η αυτοπειθαρχία που σου δίνει αυτό το ζώδιο. Όταν μπεις στη φάση του Ζυγού, για σένα είναι πιο σημαντική η συντροφικότητα. Βάζεις σε προτεραιότητα το ταίρι σου, ή αν είσαι μόνος, τις φιλίες σου και τις αρμονικές επαγγελματικές συνεργασίες.

ΛΕΩΝ: Αν ο ωροσκόπος σου είναι στον Λέοντα, περνάς την πρώτη φάση της ζωής σου ζώντας πληθωρικά  και αφιερώνεσαι με πάθος σε οτιδήποτε σε ενδιαφέρει. Μπαίνοντας στην περίοδο της Παρθένου, αρχίζεις να πειθαρχείς τον εαυτό σου και να κάνεις διάκριση στο πού αφιερώνεις την ενεργητικότητά σου. Δίνεις πια προτεραιότητα σε πράγματα που έχουν πιο μόνιμα αποτελέσματα, ενώ συχνά έχεις την αίσθηση ότι οι οικογενειακές υποχρεώσεις σε περιορίζουν. Στη φάση του Ζυγού πάντως, επιδιώκεις να ανανεώσεις το πάθος και τον ρομαντισμό στον γάμο σου. Με την επίδραση του Σκορπιού, η λιονταρίσια σου δύναμη συνδυάζεται με τον μαγνητισμό του Σκορπιού και η σ3ξουαλική σου ζωή αποκτά μια καινούργια διάσταση, συνδυάζοντας πάθος και πνευματική επαφή.

Advertisement

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με Παρθένο ωροσκόπο, έχεις ξεκινήσει τη ζωή σου με ένα σωρό κανόνες, απαιτήσεις και περιορισμούς που εσύ πρώτος βάζεις στον εαυτό σου. Στην επόμενη φάση, ο Ζυγός σου βάζει ζητήματα σχέσεων, όπου θα πρέπει να προσαρμοστείς διευρύνοντας τα δικά σου πλαίσια για χάρη της συνύπαρξης. Με την επιρροή του Σκορπιού, έχεις έντονη την επιθυμία να πειραματιστείς σε όλα τα επίπεδα, ωστόσο η παρθενίστικη τελειομανία σου επιμένει να σε συγκρατεί. Μετά από αυτή την αντιφατική περίοδο, έρχεται η φάση του Τοξότη, που σου δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνεις τις δυνατότητές σου. Θέλεις να ταξιδεύεις ή να ασχοληθείς με τις εσωτερικές αναζητήσεις, πιθανόν μεταδίδοντας τη σοφία που απόκτησες και σε άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Έχοντας ωροσκόπο Ζυγό, ήσουν το γλυκό πλάσμα που ποτέ δεν αναστάτωνε τους άλλους και προσπαθούσε να μην αναστατώνεται επίσης. Ωστόσο η φάση του Σκορπιού, που ακολουθεί, σου δημιουργεί εντάσεις στις σχέσεις, την καριέρα και τις άλλες σου ενασχολήσεις. Πιθανόν να αρχίσεις να «ψάχνεσαι» από ψυχολογική πλευρά. Όταν μπεις στον Τοξότη, ενδεχομένως  να θέλεις οι εμπειρίες που απέκτησες στο προηγούμενο διάστημα να μεταδοθούν και σε άλλους, με τη μορφή γραπτών ή διδασκαλίας. Πράγμα που θα σου φέρει αρκετή αναγνώριση. Και αυτή η αναγνώριση, μπαίνοντας στην επόμενη φάση του Αιγόκερω, θα διευρυνθεί, δίνοντάς σου το γόητρο του προσώπου που όλοι επιζητούν να ακούσουν τη γνώμη και τη συμβουλή του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν έχεις ωροσκόπο Σκορπιό, θα περάσεις την πρώτη φάση της ζωής σου με ένταση και περιέργεια, ανακαλύπτοντας διαρκώς τον κόσμο. Στην επόμενη φάση, αυτήν του Τοξότη, πιθανόν να χάσεις λιγάκι τη σιγουριά σου αλλά θα αποκτήσεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην καλή σου τύχη. Και πραγματικά, δεν θα σου λείψουν οι ευκαιρίες. Η ταξιδιάρικη φύση του Τοξότη θα σε βοηθήσει να γίνεις λιγότερο δογματικός και περισσότερο ευπροσάρμοστος στις αλλαγές. Μπαίνοντας στην επιρροή του Αιγόκερω, αποκτάς μεγαλύτερη δύναμη πάνω στους άλλους. Στην καλύτερη περίπτωση όμως ο Τοξότης σε έμαθε να μη γίνεσαι τυραννικός. Στην τέταρτη φάση, του Υδροχόου, αποκτάς μια κλίση προς τις πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις και τα μεταφυσικά ενδιαφέροντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχοντας ωροσκόπο Τοξότη, στην πρώτη φάση της ζωής σου είσαι προικισμένος με κοφτερό μυαλό και την ικανότητα να βλέπεις κάτω από την επιφανειακή όψη των πραγμάτων. Καθώς μπαίνεις στην περίοδο του Αιγόκερω, αποκτάς συγκεκριμένους στόχους και αποκτάς συναίσθηση του τρόπου που θα τους πετύχεις, με σχεδιασμό και προγραμματισμό. Περνώντας στην επίδραση του Υδροχόου, αναζητείς την ισότητα και τη συντροφικότητα με τους άλλους. Είναι πιθανό σε αυτή τη φάση να διακόψεις ή να βάλεις σε διαφορετική βάση διάφορες σχέσεις σου. Στην περίοδο των Ιχθύων αυξάνεται το ενδιαφέρον και η συμπόνια σου για τους άλλους. Οι δραστηριότητές σου επεκτείνονται και σε μεγάλο βαθμό έχουν ως γνώμονα το κοινό καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν έχεις ωροσκόπο Αιγόκερω, ακόμα και σε μικρή ηλικία θα συμπεριφέρεσαι υπερβολικά ώριμα για παιδί. Θα είσαι πολύ υπεύθυνος, θα αναλαμβάνεις κάθε είδους καθήκοντα και θα μπαίνεις από νωρίς στον αγώνα της επικράτησης. Στη φάση του Υδροχόου, όμως, θα νιώθεις να ελαφρώνουν οι περιορισμοί. Παρόλο που δεν θα πάψεις να είσαι φιλόδοξος, θα αναζητείς άλλους τρόπους να εκφράζεσαι και να πετυχαίνεις. Μπαίνοντας στην περίοδο των Ιχθύων, ο τρόπος της σκέψης σου αλλάζει, γίνεται πιο ελεύθερος και μαθαίνεις να δίνεις βάση στη διαίσθησή σου. Και όταν πλέον περάσεις στην περίοδο του Κριού, είσαι αποφασισμένος να ασχοληθείς με καινούργια ενδιαφέροντα και εγχειρήματα, χωρίς να σε εμποδίζουν τα χρόνια σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν έχεις ωροσκόπο Υδροχόο, στην αρχική φάση της ζωής σου θα είσαι ένας μικρός εφευρέτης, γεμάτος καινούργιες ιδέες και με ιδιαίτερα ανεπτυγμένη αντίληψη. Όταν στη συνέχεια μπαίνεις στην επιρροή των Ιχθύων, αρχίζεις να εξερευνάς τα βάθη των συναισθημάτων σου αλλά και τις δυνατότητες της διαίσθησής σου. Είναι πιθανόν σε αυτή τη φάση να βρεις και τον μεγάλο έρωτα της ζωής σου. Περνώντας στην περίοδο του Κριού, επικεντρώνεσαι περισσότερο στη σωματική σου πλευρά και η ενεργητικότητά σου είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη. Στη συνέχεια, η επίδραση του Ταύρου σε κάνει να επικεντρώνεις τις δραστηριότητές σου και να τις θεμελιώνεις σε γερές βάσεις. Σε βοηθάει σε αυτό και η αυξημένη πειθώ σου.

Advertisement

ΙΧΘΕΙΣ: Αν ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στους Ιχθείς, περνάς την πρώτη φάση της ζωής σου ζώντας περισσότερο μέσα στις ονειροφαντασίες σου παρά στον πραγματικό κόσμο.  Όταν αρχίζεις και δέχεσαι την επίδραση του Κριού, βιώνεις μια έντονη ενεργητικότητα που σε οδηγεί να ασχοληθείς με διάφορες σωματικές δραστηριότητες. Ταυτόχρονα αυξάνεται η αυτοπεποίθησή σου. Στην περίοδο του Ταύρου, δημιουργείς σιγά σιγά τον δικό σου κόσμο της υλικής αφθονίας. Έχεις πια την ψυχολογική άνεση να κάνεις οικογένεια. Όταν μπεις στην επίδραση των Διδύμων, αισθάνεσαι αρκετά καλά με τη διαφορετικότητα και την ποικιλία στο περιβάλλον σου και δεν τις θεωρείς πια τόσο απειλητικές όσο παλιότερα. Αντίθετα προτιμάς να τις γνωρίζεις καλύτερα, μη χάνοντας ευκαιρία να ταξιδεύεις.

via myastro.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top