Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ο Κριός είναι ο αρχηγός στον εργασιακό τομέα!

Είστε Κριός και θέλετε να ξέρετε τα πάντα γύρω από το ζώδιο σας; Δείτε τις αρχηγικές τάσεις του Κριού στον εργασιακό τομέα!

Οι Κριοί γεννιούνται με μια φυσική κλίση για αρχηγία και ένα φόβο για την αποτυχία. Η δεύτερη θέση δεν τους ικανοποιεί. Τοποθετήστε τους σε καταστάσεις όπου μπορούν να ασκήσουν τα φυσιολογικά ανταγωνιστικά τους ένστικτα και να εργάζονται με το δικό τους ρυθμό (ο οποίος τυχαίνει να είναι συνήθως δυο φορές ταχύτερος από των άλλων ζωδίων) και για όσο διάστημα ο μεγαλύτερός τους εχθρός, η ανία, δεν εμφανίζεται στον ορίζοντα όλα θα πηγαίνουν καλά.

Advertisement

Οι Κριοί νιώθουν σαν στο σπίτι τους σ κάθε επάγγελμα, φτάνει να τους προσφέρει άφθονες ευκαιρίες για να εντυπωσιάσουν. Δεν πιστεύουν ότι πρέπει να ακολουθούν τη γραμμή που ακολουθούν οι υπόλοιποι άνθρωποι, ούτε ότι πρέπει να ζουν χωρίς συνεχή πρόκληση.

Έτσι συχνά η καριέρα τους περιλαμβάνει έναν αριθμό φανερών συγκρούσεων με τους ανωτέρους τους ή την εξουσία. Οι Κριοί έχουν ανάγκη να μάχονται συνεχώς ενάντια στα μέχρι τώρα αποδεκτά όρια μιας κατάστασης. Απολαμβάνουν να μπαίνουν σε καινούριους τομείς και γίνονται προπομποί ενός νέου τρόπου προσέγγισης ή ξεκινούν νέες ιδέες και τεχνικές. Αγαπούν την πρόκληση να διασώζουν χαμένες υποθέσεις.

Ο Κριός εργοδότης είναι πολύ διαισθητικός και μάλλον καταπιεστικός καθώς περιμένει ολοκληρωτική αφοσίωση στα σχέδιά του. Σαν εργαζόμενος, ο Κριός είναι πιο ευτυχισμένος αν δουλεύει μόνος του ή βρίσκεται επικεφαλής μιας ομάδας.

Advertisement

Επειδή οι Κριοί ανθούν με τον ανταγωνισμό, είναι πολύ ευτυχισμένοι σε καριέρες που τους προσφέρουν τη δυνατότητα να υπερπηδήσουν εμπόδια, να κερδίσουν μάχες και να λύσουν αινίγματα. Αν δεν μπορούν να αποδεικνύουν τις ιδιαίτερες ικανότητές τους σε τακτική βάση, θα πλήξουν και θα απογοητευτούν. Τους αρέσει να εργάζονται σε ένα όπου πρέπει να πετύχουν προσωπικούς στόχους και να αντιμετωπίσουν πειστικές προθεσμίες.

Ζώδια και σχέσεις: Σου αρέσει ένας Κριός; Έτσι θα τον ρίξεις!

Advertisement

Eίσαι εpωτευμένη με έναν Κριό και δεν ξέρεις αν εκείνος ενδιαφέρεται για εσένα τόσο πολύ όσο ενδιαφέρεσαι εσύ;

Σου έχουμε την απάντηση και σου έχουμε τα χαρακτηριστικά που έχουν οι Κριοί όταν ερωτεύονται ή αρχίζουν να αγαπάνε μια γυναίκα.

  • . Τους αρέσει να επιμένουν. Ναι, δεν το βάζουμε με τίποτα κάτω αν θέλουν όσο οτιδήποτε άλλο στον κόσμο να σε κάνουν δική τους.
  • . Ό,τι κι αν συμβαίνει ανάμεσά σας, δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψει εύκολα. Θα το προσπαθήσει πολύ, θα το φέρει από εδώ, θα το πάει από εκεί και μόνο όταν καταλάβει πως δεν υπάρχει τίποτα άλλο να κάνει θα σας πει αντίο και θα φύγει.
  • . Στους τσακωμούς παραμένει εκεί για εσάς. Ναι, θα σας καταλαβαίνει πάντα, θα δείχνει κατανόηση ακόμα και όταν ξεσπάτε πάνω του τα νεύρα σας και θα έχετε πάντα έτοιμη μια μεγάλη αγκαλιά για να σας κλείσει μέσα.
  • . Θα σας δείχνει την αγάπη του από την πρώτη μέρα. Ναι, θα βρίσκει πολλούς και διαφορετικούς τρόπους για να σας το υπενθυμίζει συνεχώς.
  • . Του αρέσει η δέσμευση και δεν τη φοβάται καθόλου. Προτιμάει να είναι πάντα σε μια σχέση, παρά να περνάει τον καιρό του από εδώ και από εκεί.

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top