Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος Φεβρουαρίου 2021: Αστρολογικές Προβλέψεις από τον Βασίλη Χριστοφή

Η Πανσέληνος στις 27 Φεβρουαρίου και ώρα Ελλάδος 10:26 π.μ. πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου στις 8 μοίρες και 57 λεπτά.

Οπότε να γνωρίζουμε ότι επηρεάζει άμεσα τα τέλη πρώτου δεκαημέρου των ζωδιων ή όσοι έχουν προσωπικό πλανήτη, ωροσκόπο ή μεσουράνημα κοντά στις συγκεκριμένες μοίρες της κορύφωσης του γεγονότος. Επηρεάζει άμεσα τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού δηλαδή Παρθένους-Ιχθείς, Διδύμους-Τοξότες.

Την θετική επιρροή θα εκφράσει ιδιαίτερα στα 2 ζώδια της Γης, τους Ταύρους-Αιγόκερους και δευτερευόντως θετικά, στα υπόλοιπα 2 ζώδια στοιχείου του Νερού Καρκίνους και Σκορπιούς.

Η γενικότερη εικόνα που μας παρουσιάζει μέσω των όψεων το φεγγάρι στην ανάλυση μας, μας δείχνει ότι η χροιά του θα είναι αμφίρροπη και με καλές εξελίξεις ανα τον κόσμο αλλά και σε προσωπικό επίπεδο θα παρατηρήσουμε μία ξαφνική ευχάριστη ανατροπή του βαρέος κλίματος που επικρατεί με σταδιακή εξομάλυνση των γεγονότων του τελευταίου διαστήματος αλλά χωρίς διάρκεια. Οι όψεις οι οποίες είναι υπεύθυνες για το σκηνικό θα αναλυθούν παρακάτω.

Η κυριότερη όψη του φεγγαριού είναι η αρμονική της Σελήνης σε τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο όπου θα έχουμε μία απροσδόκητη μετάβαση στην κανονικότητα χωρίς αυτό βέβαια να δεσμεύει την μονιμότητα του γεγονότος και αυτό λόγω του ότι Ουρανός φέρνει το απρόσμενο, το απροσδόκητο θετικό ή αρνητικό αναλόγως με τις σχηματιζόμενες γωνίες αλλά η δράση και οι αλλαγές του, δεν είναι μόνιμες.

Η άλλη όψη σε σχηματισμό άμεσα με το φεγγάρι είναι η όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη από όπου θα έχουμε ερωτικές απογοητεύσεις, χωρισμούς αλλά κατά την αστρολογική μας προσέγγιση και έρευνα θα είναι χωρίς διάρκεια, δηλαδή δεν θα επιφέρει μόνιμο χωρισμό κατά το μεγαλύτερο ποσοστό. Δευτερεύουσα όψη άμεσης συμμετοχής όμως με τη Πανσέληνο θα έχουμε την όψη 150 μοιρών ή αλλιώς Χιαστί από τον Κρόνο που το συναίσθημα θα κοντράρεται με την λογική και αυτό θα φέρνει συνεχώς έναν προβληματισμό στο μυαλό μας με μία διλληματική τάση. Δεν θα ξέρουμε αν θα πρέπει να δράσουμε και να αποφασίσουμε με γνώμονα το συναίσθημα ή τη λογική.

Όψη Χιαστί το Φεγγάρι σχηματίζει βέβαια και με τον Χείρωνα από όπου πληγές κυρίως συναισθηματικές δεν θα μας επουλωθούν γρήγορα.

Άλλη μία Δευτερεύουσα αρνητική όψη της Πανσελήνου είναι αυτή των 135 μοιρών ή αλλιώς το λεγόμενο Ενάμιση Τετράγωνο που σχηματίζεται με τον Πλούτωνα και φέρνει λανθασμένη λήψη αποφάσεων, οπότε θα πρέπει να φιλτράρουμε αρκετά τη σκέψη μας πριν δράσουμε. Επίσης η όψη σχετίζεται με την μελαγχολική συμπεριφορά, τις φοβίες, τις εμμονές, το άγχος αλλά και τις αγχώδεις διαταραχές.

Όπως πάντα αναφέρουμε την Αντισκιά και την κόντρα Αντισκιά που διατηρείται και ισχύει από την ελληνιστική αστρολογία και περίοδο 323 π.Χ. μέχρι και σήμερα και όπως έχουμε πει λειτουργεί ως όψη Συνόδου και Αντίθεσης αντίστοιχα. Οπότε χωρίς να δίνουμε ανοχή άνω της μισής μοίρας εμπρός ή πίσω να γνωρίζουμε ότι επηρεάζει όσους έχουν Ήλιο(ζώδιο), προσωπικό πλανήτη η μεσουράνημα στις 21 μοίρες και 3 λεπτά στο ζώδιο του Κριού και του Ζυγού αντίστοιχα.

Για να καταλάβετε το είδος της επήρειας να διαβάσετε από κάτω στις αναλύσεις της Παρθένου για τον Κριό και τις αναλύσεις του Ιχθύ για τον Ζυγό (μόνο όσοι έχετε ακριβώς στις 21 μοίρες).

Κριός

Οι Κριοί κυρίως του πρώτου δεκαημέρου, εφόσον στις αρχικές μοίρες πραγματοποιείται η Πανσέληνος για εσάς θα φέρει διλήμματα και αλλαγές στην καθημερινή σας ρουτίνα. Άλλα σχεδιάζετε και αλλιως θα σας έρθουν, ενώ υπάρχουν θετικοί οιωνοί ως προς την πραγμάτωση των στόχων σας, πρωτίστως στην εργασία σας αλλά και στην καθημερινότητα σας, θα κληθείτε να πάρετε εναλλακτικό δρόμο για να πετύχετε αυτά τα οποία επιθυμείτε. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας Άρης πραγματοποιεί μία θεαματική όψη που στιγματιζει την περίοδο όπου θα μπορέσετε εν τέλει να υπερνικήσετε εμπόδια και κακές καταστάσεις οι ειδικά οι σχετιζόμενες με τα οικονομικά σας. 

Ταύρος

Την θετικη επιρροή θα εκφράσει στο ζώδιο σας το Φεγγάρι της 27ης Φεβρουαρίου σε θέματα που αφορούν την δημιουργία, τα φλερτ, τον έρωτα, την σχέση με τα παιδιά αλλά και τις ελεύθερες στιγμές σας που θα έχουν μία πινελιά ανεμελιάς και ευχαρίστησης. Αυτό το διάστημα θα σας δοθεί η ευκαιρία για μεγαλύτερη έκφραση των συναισθημάτων σας διότι εκτός της θετικής γωνίας που σχηματίζει η Πανσέληνος για εσάς και ο κυβερνήτης σας βρίσκεται σε θέση έξαρσης δηλαδη σε ένα από τα καλύτερα ζώδια που μπορεί να βρίσκεται, που θα φέρει μια γλυκιά αναπόληση του παρελθόντος αλλα με προοπτικές να τις γευτείτε και στο βραχυπρόθεσμο μέλλον. Οι ελεύθεροι θα λάβουν την εύνοια σε νέες γνωριμίες κυρίως από διαδικτυακές γνωριμίες και γνωριμίες από τον κοινωνικό περίγυρο λόγω του 11ου οίκου που βρίσκεται η Αφροδίτη σε φιλικό ζώδιο για εσάς και οι δεσμευμένοι θα καταφέρετε να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση.

Δίδυμος

Η Πανσέληνος αν και δυσαρμονική για το ζώδιο σας όπου λαμβάνει χώρα σε τομείς που σχετίζονται με τα οικογενειακά κυρίως, αποκαλύπτει προβλήματα που θα βγουν στην επιφάνεια αλλά να θυμάστε ότι δεν θα μείνουν άλυτα και θα υπάρξει διέξοδος. Λόγω άξονα των ζωδίων παρατηρούμε ότι μεγάλες ευθύνες έρχονται και από το πεδίο της καριέρας με θολό εκεί το τοπίο και καταστάσεις οι οποίες ακόμη δεν είναι ξεκάθαρες και σας κουράζουν ψυχολογικά. Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής το καλό είναι ότι στην φάση της Πανσελήνου βρίσκεται σε ένα ζώδιο που του ταιριάζει απόλυτα, όπως και φιλικό απόλυτα προς εσάς, θα σας φέρει λύσεις για ακόμη μια φορά, με κλειδί το επικοινωνιακό σας ταλέντο και τις γνώσεις οι οποίες διαθέτετε και μπορούν πάλι να σας επαναφέρουν στην επιτυχία.

Καρκίνος

Αυτό το διάστημα για εσάς τους Καρκίνους έρχεται περισσότερη επικοινωνία με ανάγκη για αυτήν και εξωστρέφεια αποπροσανατολίζοντας σας αισθητά από τα προβλήματα του πρόσφατου παρελθόντος σας. Ο αποπροσανατολισμός θα έχει να κάνει με καινούργιους ανθρώπους που θα μπουν στο προσκήνιο, τραβώντας σας μαζί τους για να δραστηριοποιηθείτε. Εκεί που θα πρέπει να δώσετε βάση είναι στις συνεργασίες σας όπου θα υπάρξουν ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να αντιληφθείτε γρήγορα και να δράσετε. Μην αφήσετε άλλο τις φοβίες και τις ανασφάλειες να σας πλημμυρίσουν γιατί το διάστημα συναινεί για επιτυχίες που έρχονται από τον κοινωνικό σας περίγυρο

Λέων

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον οίκο που σχετίζεται άρρηκτα με τα οικονομικά σας. Εκεί προβλέπεται ότι θα υπάρξουν έσοδα και σταθεροποιητικοί παράγοντες αλλά δεν θα είναι μόνιμη και σταθερή η κατάσταση και όσα θα σας δοθούν θα υπάρξουν και έξοδα τα οποία κατά το ένα τρίτο θα είναι από δική σας επιλογή όπως για παράδειγμα αγορά πραγμάτων και αγαθών εκ των οποίων αρκετά θα σας ευχαριστούν και θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα και από την άλλη, κατά τα δύο τρίτα θα είναι λόγω υποχρεώσεων και κάποιων μικρών ξαφνικών εξόδων. Προσέξτε τις αλόγιστες αγορές και τα τυχερά παιχνίδια γιατί το τοπίο σας θολώνει η ορθολογική σκέψη και κρίση. 

Παρθένος

Καθώς η Πανσέληνος κορυφώνεται στο ζώδιο σας θα δείτε να στέφονται με επιτυχία ζητήματα προσωπικότητας αλλά και σχέσεων, γάμου, συνεργασιών που σας απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα. Είμαστε στη θέση πλέον να μιλήσουμε όμως και για την ομαλή λήξη των συγκεκριμένων ζητημάτων για εσάς που σας προβλημάτισαν αυτοί οι τομείς και που το επιθυμείτε. Προεργασίες και ζυμώσεις θα γίνουν από τώρα, κυρίως για αλλαγές που θέλετε να κάνετε για τον ίδιο σας τον εαυτό είτε στο φυσικό σας σώμα (διατροφή, αισθητικές αλλαγές) όπου θα υπάρξει και ένας μαγνητισμός από εσάς προς τους άλλους, είτε στο ερωτικό πεδίο με πολλές ευχάριστες ανατροπές.

Ζυγός

Μία μελαγχολία υπάρχει που κρατάει από προηγούμενα διαστήματα και τα βγάζει στην επιφάνεια η Πανσέληνος αλλά υπάρχουν προοπτικές εξέλιξης και χαράς εφόσον κινηθείτε και αλλάζοντας λίγο το καθημερινό σας πρόγραμμα. Η ευκαιρία που θα σας δοθεί τώρα είναι συμφιλιωθείτε με τα προβλήματα του παρελθόντος μέσω μιας βαθέος ενδοσκόπησης η οποία μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να βρείτε πραγματικά αυτό που χρειάζεται για να τονωθεί κατά πολύ η ψυχολογία σας. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας ο οποίος βρίσκεται σε ένα πολύ ρομαντικό ζώδιο θα σας δώσει διεξόδους χαράς από την καθημερινότητα. 

Σκορπιός

Αρκετά παραγωγικό διάστημα που περιέχει αρετή επικοινωνία έστω και αν σε πολλές περιπτώσεις πραγματοποιείται διαδικτυακά, με όμορφες συναναστροφές επί της ουσίας δίνοντας σας ευημερία και πραγμάτωση των επιθυμιών σας, ένα διάστημα που το είχατε τόσο ανάγκη, που εμφανίζεται σαν ηλιαχτίδα φωτός στον συννεφιασμένο ουρανό. Ευνοϊκός ο οίκος της κορύφωσης της Πανσελήνου αλλά και του κυβερνήτη σας είτε το λάβουμε με την παραδοσιακή αστρολογία που είναι ο Άρης είτε το λάβουμε με την σύγχρονη που είναι ο Πλούτωνας. Είναι σε φιλικά ζώδια και οι δύο προς εσάς αλλά και σε αρμονία μεταξύ τους, που ως αποτέλεσμα εξισορροπεί τα συναισθήματα σας και φέρνοντας γιατί όχι και έναν καινούργιο έρωτα. 

Τοξότης

Η χροιά του φεγγαριού για εσάς δεν είναι από τις θετικότερες με θέματα που θα προκύψουν στο επαγγελματικό πεδίο που θα πρέπει να δείξετε την απαραίτητη προσοχή στο να μην δώσετε το οποιοδήποτε δικαίωμα γιατί κάποιοι θα περιμένουν αυτή την “ευκαιρία” να δράσουν αρνητικά προς το πρόσωπο σας. Στήριξη μπορείτε να λάβετε από το οικογενειακό σας περιβάλλον απλά και εκεί θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο να μην παρεξηγηθεί ή να μην παρερμηνευτεί κάτι στον λόγο είτε από εσάς είτε από τους άλλους προς εσάς. Σύμμαχο στην συγκεκριμένη φάση έχουμε τον Κυβερνήτη σας που βρίσκεται σε ένα φιλικό ζώδιο την παρούσα στιγμή δίνοντας σας βοήθεια κατά ένα ποσοστο από τον κοντινό σας περίγυρο, αλλά και εκείνος βρίσκεται απομονωμένος δίχως βοηθητικές όψεις προς εσάς.

Αιγόκερως

Ευνοϊκό το χρονικό διάστημα της Πανσελήνου για εσάς με εκπλήρωση στόχων που είχατε θέσει το προηγούμενο διάστημα, ειδικά τα σχετιζόμενα με σπουδές, πτυχία, εκπαιδευτικά προγράμματα, δικαστικές αποφάσεις, δίνοντας την ευκαιρία να πετύχετε από τώρα και να κλείσετε συμφωνίες που μπορεί να συνδέονται με το εξωτερικό ή γενικότερα με ζητήματα ενδιαφέροντος σας που είναι μακριά από τον τόπο στον οποίο ζείτε. Από εδώ και πέρα θα δείτε να ξεμπλοκάρουν και θέματα γραφειοκρατίας ή νομικών ζητημάτων που τόσο καιρό υπήρξε μία αδιανόητη κωλυσιεργία και σας πήγε αρκετά πίσω. Κάποια έξοδα μπορεί να προκύψουν λόγω του κυβερνήτη σας που συμμετέχει δυσαρμονικά με την Πανσέληνο. 

Υδροχόος

Οι ημέρες που έρχονται στο προσκήνιο θα σας αναστατώσουν ψυχολογικά και ενδέχεται να νιώσετε πιεσμένοι και απομονωμένοι ως ένα σημείο και εδώ καλό θα είναι να μπείτε στη διαδικασία ενδοσκόπησης των πεπραγμένων, στο τι κάνετε λάθος και τι σωστά για να ξεκινήσετε και πάλι από την αρχή σε μία σωστή κατεύθυνση. Ζητήματα οικονομικά που περιμένετε από τρίτους ή κρατικά, επιδοτήσεις, κληρονομικά κλπ μπαίνουν στον πάγο στην παρούσα φάση και δεν έχετε να περιμένετε πολλά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Ο κυβερνήτης (κατα σύγχρονη αστρολογία) Ουρανός σε όψη με την Πανσέληνο μας δείχνει ότι θα υπάρξει στήριξη για εσάς από το οικογενειακό κυρίως περιβάλλον.

Ιχθείς

Πολύ όμορφη η περίοδος για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Η περίοδος που ξεπροβάλλει θα σας δείξει τον δρόμο για επιτυχείς σχέσεις με τους άλλους. Συμφωνίες που θα κλείσετε τώρα θα έχουν θετικό αποτέλεσμα για το μέλλον και το πλανητικό σκηνικό δρα υπέρ σας. Εξωστρέφεια επίσης προβλέπεται να σας ανανεώσει και να σας αναπτερώσει την ψυχολογία μετά από αρκετό διάστημα εσωστρέφειας που δεν σας έκανε και τόσο καλό. Να αποφεύγετε την απομόνωση για μεγάλο διάστημα διότι έχει αρνητικό αντίκτυπο για εσάς. Φίλοι και γνωστοί θα συνθέσουν και βάλουν και εκείνοι την πινελιά τους στο να περάσετε όμορφα. Για τους ελεύθερους μπορεί να τύχει μία ουσιώδη γνωριμία ή μία επανασύνδεση από τα παλιά.

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top