Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Πώς θα τραβήξετε την (ερωτική) προσοχή κάθε ζωδίου!

Το να προσπαθήσετε να τραβήξετε την προσοχή κάποιου που σας ελκύει μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολο, ειδικά αν πρέπει να «αγωνιστείτε» για να σας παρατηρήσει σε σχέση με κάποιον άλλο που μπορεί να τον ενδιαφέρει.

Είτε θέλετε απλά να βγείτε μαζί του είτε τον θέλετε για σοβαρή σχέση, το να του δείξετε ότι είστε αυτή που αναζητά (χωρίς βέβαια να φαίνεστε απελπισμένη), είναι μια δύσκολη διαδικασία.

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να θέλεις να βγεις ραντεβού με έναν άντρα και στο να θέλεις να σε επιλέξει αντί για κάποια άλλη, για την οποία μπορεί να ενδιαφέρεται. Πώς θα τον πείσεις να κοιτάξει εσένα και όχι την άλλη; Μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο.

Σκεφτείτε το εξής: Θα προτιμούσατε να βγαίνατε με κάποιον που να θέλει πραγματικά να σας γνωρίσει ή κάποιον που να προσπαθήσει να σας εντυπωσιάσει με τον χαρακτήρα του; Θ α θέλατε κάποιον που να ενδιαφέρεται πραγματικά για εσάς κι όχι απλά να είστε σε σχέση με κάποιον. Τι κάνετε λοιπόν σε αυτή την περίπτωση; Χρησιμοποιείτε την αστρολογία.

Γνωρίζοντας το ζώδιό του είναι το πρώτο βήμα προς όφελός σας. ΑΝ για παράδειγμα, είναι Κριός, πιθανότατα ψάχνει κάποιον με τον οποίο να μπορεί να έχει περιπέτειες. Εάν είναι Παρθένος, ίσως να προσελκύετε περισσότερο από έξυπνα άτομα.

Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά γνωρίσματα και προτιμήσεις όταν πρόκειται για την αναζήτηση συντρόφου, και μπορείτε να επωφεληθείτε αν γνωρίζετε πώς να τον προσελκύσετε.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ο Κριός είναι ένας παθιασμένος τύπος και θέλει το άτομο με το οποίο βγαίνει να είναι εξίσου παθιασμένος και «μέσα» στα πράγματα όπως κι αυτός. Ο Κριός δεν θα γυρίσει ποτέ να σας κοιτάξει αν είστε αδιάφοροι.

Αν δεν πηδήξετε από τη χαρά σας όταν σας πει ότι έχει κανονίσει να περάσετε ένα Σαββατοκύριακο μακριά ή του λέτε πως δεν σας ενδιαφέρει τι θα κάνετε το βράδυ της Παρασκευής, τότε πιθανότατα θα βρει κάποιον άλλον που να ενδιαφέρεται.

Εάν θέλετε να επιλέξει εσάς αντί για κάποιον άλλον για τον οποίο μπορεί να ενδιαφέρεται, δείξτε ενθουσιασμένοι! Ξεκινήστε, για παράδειγμα, μια «μάχη» με φαγητό την ώρα που ετοιμάζετε μαζί το δείπνο, φιλήστε τον παθιασμένα όταν είστε έξω, δείξτε ενθουσιασμένοι για κάτι αντί να το κρατάτε μέσα σας επειδή μπορεί να ανησυχείτε τι θα σκεφτεί για εσάς.

Κι αν δεν έχετε ακριβώς τα ίδια ενδιαφέροντα; Αν του δείξετε ότι δεν ντρέπεστε να μιλάτε για πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους, είναι κάτι που θα έχει πάντα στο νου του για εσάς.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ο Ταύρος είναι απίστευτα ρομαντικός αλλά και απίστευτα πεισματάρης. Έτσι, τη στιγμή που θα διστάσετε όταν κάνει σχέδια για δείπνο ή ρωτάει αν είστε έτοιμη να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο της σχέσης σας, το μυαλό του πιθανότατα βρίσκεται ήδη σε κάποιον άλλον.

Θέλει το άτομο με το οποίο είναι σε σχέση να συμμετέχει σε αυτή όσο κι αυτός. Μπορεί να του αρέσει να έχει τον έλεγχο στην αρχή, αλλά αν έχει διαρκώς αυτός τον έλεγχο, θα χάσει το ενδιαφέρον του. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε πιο δυναμικοί.

Πριν σας ρωτήσει τι θέλετε να κάνετε το Σαββατοκύριακο, σχεδιάστε εσείς μια βόλτα ή αγοράστε εισιτήρια για μια συναυλία και στείλτε του ένα μήνυμα «Εϊ! Σε σκεφτόμουν αυτή την εβδομάδα και πραγματικά θα χαρώ πολύ να περάσουμε λίγο χρόνο μαζί αυτό το Σαββατοκύριακο. Ελπίζω να έχεις ελεύθερο το Σάββατο γιατί σχεδίασα κάτι φοβερό για εμάς». Βάζουμε στοίχημα ότι θα περάσει όλη του την εβδομάδα ανυπομονώντας να περάσετε μαζί το Σαββατοκύριακο.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Ο Δίδυμος είναι ένας δύσκολος τύπος για να καταλάβει κανείς αν πραγματικά ενδιαφέρεται για σένα ή αν απλά δεν του είστε τελείως αδιάφορη.

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι Δίδυμοι είναι πολύ καλύτεροι στην αρχή της σχέσης από ότι στη συνέχεια, αλλά μην ξεχνάτε πως πρόκειται για το είδος του ατόμου που χρειάζεται καθαρή επικοινωνία και όχι μόνο συμβουλές.

Αφήστε κατά μέρους τις σκέψεις «είναι αυτός ή όχι ο ένας» και απλά κρατήστε του το χέρι. Είναι τόσο εύκολο και θέλετε να ξέρετε το γιατί; Διότι αντί να στέκεστε μόνο στις σκέψεις σας, απλά κάντε το βήμα εσείς.
Θα του αρέσει πολύ που είστε τόσο γενναίοι για του δείξετε ότι τον θέλετε μπροστά σε κόσμο. Αν είστε πρόθυμοι να του αποδείξετε ότι τον θέλετε και ότι νοιάζεστε γι’ αυτόν, σίγουρα δε θα σκεφτεί κανέναν άλλον. Θα κάνει το πρώτο βήμα και θα γίνει δικός σας.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Διαφωνείστε όσο θέλετε μαζί μας, αλλά το να μαγειρεύετε για κάποιον είναι ένα από τα πιο οικεία πράγματα που μπορείτε να κάνετε αν θέλετε πραγματικά κάποιον. Όχι μόνο μπορείτε να κάνετε σ3ξι πράγματα όπως το να ταΐσετε ο ένας τον άλλον από αυτό που μαγειρεύετε, αλλά αν προσθέσετε και λίγο κρασί και μια πιο τρυφερή συζήτηση υπό το φως των κεριών, θα περάσετε ένα εκπληκτικό ρομαντικό βράδυ. Κι αυτό είναι το κλειδί για την καρδιά του Καρκίνου.

Ο συνδυασμός όλων αυτών, καθώς και το γεγονός πως είστε πρόθυμοι να κάνετε κάτι πολύ προσωπικό γι’ αυτόν, θα είστε μια εύκολη επιλογή γι’ αυτόν.

Επιπλέον, ο Καρκίνος μπορεί να θέλει να φεύγει εκδρομές με τον σύντροφό του, λατρεύει όμως και τα βράδια μέσα στο σπίτι και το σπιτικό φαγητό. Αν φτιάξετε και κάποιο από τα αγαπημένα του πιάτα ή εντυπωσιάσετε τόσο τον ίδιο όσο και τον εαυτό σας με και μοναδικό και νόστιμο, σίγουρα θα θέλει να σας δείξει κι αυτός πως μπορεί να κάνει κάτι για εσάς.

Και τίποτε δεν είναι πιο σ3ξι από έναν μικρό ανταγωνισμό. Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να μείνει κολλημένος πάνω σας; Εντάξτε το δείπνο σας στο εβδομαδιαίο σας πρόγραμμα ώστε να έχει κάτι να περιμένει (δηλαδή εσάς).

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Δεν προτιμούν όλοι μια βραδιά μέσα, φυσικά, επειδή κάθε ζώδιο έχει διαφορετικά γούστα. Όπως για παράδειγμα, ο Λέων. Αν εξαιρέσει κανείς το γεγονός πως ίσως να θέλει να σας δείξει τα καινούρια του μεταξωτά σεντόνια, προτιμά να παει το σύντροφό του και να περάσει μια βραδιά έξω.

Εάν θέλετε να σας επιλέξει ο Λέων αντί για κάποια άλλη, πρέπει να είστε σε θέση να ξοδέψετε λίγα παραπάνω χρήματα. Τα λιοντάρια είναι μεγαλοπρεπή ζώα και οι Λέοντες ξέρουν πως ένας καλός τρόπος για να τους παρατηρήσετε είναι να κάνουν μια επίδειξη.

Ο Λέων προσελκύεται από άτομα που είναι επίσης, θαρραλέα να κάνουν την πρώτη κίνηση, επειδή αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια καλή πιθανότητα να συμβαδίσετε μαζί του. Και πώς θα το κάνετε αυτό; Σχεδιάστε μια φανταχτερή, βραδιά έξω.

Θα το βρει πολύ σ3ξι αν τον εντυπωσιάσετε με μια σαμπάνια, ένα καλό γεύμα και μια ρομαντική βόλτα στην πόλη. Δείξτε του ότι σας αρέσουν τα καλά πράγματα στη ζωή και θα εντυπωσιαστεί πάρα πολύ.

Κάτι άλλο που δε θα πρέπει να ξεχάσετε είναι ο Λέων πιστεύει απόλυτα στην ισότητα στις σχέσεις. Κι ενώ μπορεί να ενθουσιαστεί αν κανονίσετε μια έξοδο, θα είναι περισσότερο από ευτυχής αν το κάνει αυτός την επόμενη εβδομάδα. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι πως θα σας φέρει πιο κοντά του και πιο κοντά σε φράουλες με σοκολάτα και χαμηλό φωτισμό…

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Αν θέλετε να «ρίξετε» έναν Παρθένο, πρέπει να έχετε εξαιρετικές δεξιότητες στην επικοινωνία, όπως το να μπορείτε να μιλάτε με οποιονδήποτε και να τον κάνετε να νιώθουν σαν να είχαν μια πολύ ουσιαστική συζήτηση μαζί σας.

Για τον Παρθένο, οι σχέσεις είναι κάτι παραπάνω από το να περνάτε χρόνο μαζί ή να είστε τρυφεροί. Και οι Παρθένοι είναι κλειστοί άνθρωποι μέχρι να μάθουν τι πραγματικά θέλετε από αυτούς. Αν ψάχνετε απλά για κάποιον που να περνάτε ευχάριστα, ψάξτε αλλού, γιατί το άτομο αυτό δεν ανήκει σε αυτό το ζώδιο.

Προκειμένου να ενδιαφερθεί για εσάς και μόνο για εσάς ο Παρθένος, δείξτε του την ευαίσθητη πλευρά σας και ανοιχτείτε του. Θα το λατρέψει, όπως επίσης και τις συνομιλίες σας αργά το βράδυ και θα ξετρελαθεί ακόμη περισσότερο αν θέλετε να περάσετε χρόνο μαζί του όταν θέλετε να μιλήσετε σε κάποιον και όχι απλά από το τηλέφωνο.

Αν καταλάβει ότι πραγματικά ενδιαφέρεστε γι’ αυτό που έχει να σας πει και πως θέλετε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτόν, θα νιώσει ότι δημιουργεί μαζί σας μια πιο βαθιά σχέση, κάτι που δε θα έχει με κανέναν άλλο. Κι αυτό είναι τεράστιο για τον Παρθένο.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Ο Ζυγός είναι πολύ έντονος όταν πρόκειται για σχέσεις. Ψάχνει για κάποιον με τον οποίο μπορεί να περάσει την υπόλοιπη ζωή του. Κι αν νιώσει ότι δεν κάνετε τα πάντα για να είστε μαζί του, θα χάσει πολύ γρήγορα το ενδιαφέρον του.
Φυσικά δεν είστε ο μόνος που ψάχνει για μια μακροπρόθεσμη σχέση, έτσι θέλει να βεβαιωθεί πως ξεχωρίζετε από όλους τους υπόλοιπους ώστε να δει πόσο ιδιαίτερος και ξεχωριστός είστε.

Ο Ζυγός είναι πολύ σοβαρός στο θέμα της αγάπης, γι’ αυτό πρέπει να είστε κι εσείς κι όχι να τον παρατήσετε μετά από μερικούς μήνες. Μόλις αποφασίσετε ότι είστε έτοιμοι να πέσετε στα βαθιά, ο καλύτερος τρόπος για να τον κάνετε δικό σας είναι να του δείξετε πόσο ενθουσιασμένοι είστε με το μέλλον της σχέσης σας. Το να του πείτε απλά ότι είστε δικοί του, δεν του φτάνει, κι αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσετε να μιλάτε για μωρά.

Για να προσελκύσετε έναν Ζυγό πρέπει να αφήσετε το ρομαντισμό να σας οδηγήσει. Γνωρίστε του την οικογένειά σας, προγραμματίστε μια μέρα όπου θα γνωριστούν οι φίλοι σας με τους δικούς του , και κάντε τον να νιώσει πως είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής και του μέλλοντός σας.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός είναι από εκείνα τα άτομα που τείνουν να ενδιαφέρονται περισσότερο για εσάς όταν προσποιείστε ότι δεν ενδιαφέρεστε γι’ αυτόν. Ναι είναι τρελοί. Είναι ερωτευμένοι με την καταδίωξη, αλλά θέλει επίσης να ξέρει πως όταν επιτέλους σε πιάσει, θα μείνεις μαζί του.

Κι ενώ μπορεί να είναι ο πρώτος που θα φλερτάρει και θα παίζει παιχνίδια με την καρδιά σας, την ίδια ώρα θα σας τεστάρει, ρωτώντας σας τι σας αρέσει σε έναν άνδρα και αν ψάχνετε για κάτι σοβαρό.

Το σημαντικότερο για να βεβαιωθείτε πως θα ενδιαφερθεί για εσάς και όχι για κάποιον άλλον, είναι να είστε ειλικρινής. Ο Σκορπιός θα φύγει αμέσως μόλις καταλάβει ότι απλά τον χρησιμοποιείτε ή ότι λέτε μόνο ότι θέλει να ακούσει για να τον κρατήσετε κοντά σας.

Αν σας κάνει ξαφνικά μια σοβαρή ερώτηση, μην τρομάξετε. Πείτε του αυτό που σκέφτεστε. Παίξτε λίγο μαζί του, όταν το «τραβάει ο οργανισμός του. Μην απαντήσετε σε όλες τις κλήσεις του και κλείστε κάθε συνομιλία μαζί του σαν να θέλετε περισσότερα και τότε σίγουρα θα πέσει στην αγκαλιά σας.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ο Τοξότης θέλει περιπέτεια και κάποιον με τον οποίο να μοιράζεται αναμνήσεις. Μπορεί να μην του φαίνεται, αλλά έχει αγαπήσει και έχει χάσει ανθρώπους στο παρελθόν.

Είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί μονίμως να μαθαίνει από τα λάθη του και τις εμπειρίες του παρελθόντος, οπότε όταν απλά δείχνει ότι αλλάζει τον έναν σύντροφο μετά τον άλλον, αυτό που κάνει είναι να αναζητά την επόμενη σημαντική σχέση του. Θέλει κάποιον με τον οποίο να μπορεί να διασκεδάσει και όχι να θέλει να προχωρήσουν τα πράγματα πάρα πολύ σοβαρά, πάρα πολύ γρήγορα.

Κάντε τον να επιλέξει εσάς αντί για κάποια άλλη, κάνοντας σας να φαίνεστε ως ο τελευταίος άνθρωπος που θα σκεφτεί κάθε βράδυ προτού πάει για ύπνο. Αργά το βράδυ είναι η στιγμή που ο Τοξότης σκέφτεται όλα τα σημαντικά πράγματα και αφήνει το μυαλό του να περιπλανηθεί.

Μπορεί να έχει ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά αυτό που σκέφτεται λίγο πριν κοιμηθεί είναι το πιο σημαντικό γι’ αυτόν. Μη διστάσετε να τον καλέσετε σε ένα ταξίδι τελευταίας στιγμής οι δυο σας ή με φίλους σας.

Είτε είστε μόνο οι δύο σας είτε μια ολόκληρη παρέα, το μόνο που θα δει είναι ότι είστε πρόθυμοι να τον κάνετε να νιώθει ευπρόσδεκτος σε κάθε περίπτωση. Κι αν θέλετε να είστε ακόμη πιο σίγουροι πως δε θα κοιτάξει άλλη, στείλτε του ένα τρυφερό μήνυμα για καληνύχτα, ευχαριστώντας τον που πέρασε λίγο χρόνο μαζί σας και κάνοντας την ημέρα σας πιο συναρπαστική.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Όταν ο Αιγόκερως ψάχνει κάποιον για μια σοβαρή σχέση, κοιτάζει τις προοπτικές του από πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες. Το πιο σημαντικό πράγμα γι’ αυτόν είναι να σιγουρευτεί πως ο πιθανός σύντροφος έχει μια πλούσια και γεμάτη ζωή εκτός της σχέσης τους.

Αυτό σημαίνει πως αν θέλετε έναν Αιγόκερω στη ζωή σας, πρέπει να παοδείξετε πως είστε φιλοδοξοι στην καριέρα σας, έχετε στέρεες φιλίες και έναν ισχυρό δεσμό με την οικογένειά σας. Αν νιώσει ότι βγαίνετε έξω μόνο όταν σας ζητάει ο ίδιος σε ραντεβού, ή πως δεν νοιάζεστε για να είστε ο καλύτερος που μπορείτε, δε θα μείνει μαζί σας για πολύ καιρό.

Αυτό μπορεί να φαίνεται πως ο Αιγόκερως έχει μια λίστα με προσδοκίες για εσάς, αλλά στην πραγματικότητα θέλει απλώς να έχει μια ισχυρή σχέση που να βασίζεται σε κάτι παραπάνω από το να περνάτε μαζί το χρόνο σας.

Μπορείτε να του αποδείξετε ότι είστε το κατάλληλο άτομο γι’ αυτόν, καταβάλλοντας τόση προσπάθεια στην καριέρα και τον εαυτό σας, όση καταβάλλεται και στη σχέση σας. Θυνμηθείτε ότι το να περνάτε χρόνο χώρια είναι τόσο υγιές όσο και να περνάτε το χρόνο σας μαζί – η σχέση σας με τον Αιγόκερω θα πρέπει να βασίζεται στην εμπιστοσύνη, στο ανοιχτό πνεύμα και στο σεβασμό και όχι στο πόσο χρόνο είστε μαζί.

Αν είστε απόλυτα ειλικρινής με το τι θέλετε από τον Αιγόκερω, θα ανταποδώσει την προσπάθειά που κάνετε στη σχέση σας και πολλά άλλα.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ο Υδροχόος είναι ένας πολύ ανεξάρτητος άνθρωπος, οπότε είναι δύσκολο για τους άλλους να τον κάνουν να ερωτευτεί πραγματικά. Αλλά μόνο και μόνο επειδή είναι δύσκολο, δε σημαίνει ότι είναι και αδύνατον – απλά πρέπει να είστε πρόθυμοι να δουλέψετε περισσότερο από ότι συνήθως.

Ο σημαντικότερος λόγος που ο Υδροχόος δε θέλει να είναι σε μια σχέση βασίζεται σε δύο πράγματα: την ανεξαρτησία και την άποψη πως κανείς δεν τον καταλαβαίνει. Έχει συνηθίσει να λύνει μόνος του τα προβλήματά του και δεν θέλει να εγκαταλείψει την ταυτότητά του για να είνια με κάποιον άλλον.

Εάν θέλετε να κάνετε έναν Υδροχόο να σας επιλέξει, πρέπει να του δείξετε ότι σας ενδιαφέρει. Αντί να επέμβετε για να λύσετε όλα του τα προβλήματα, συνεργαστεί μαζί του στο πώς θα τα επιλύσει. Κι αν επιμένει να κάνει τα δικά του, τότε δείξτε του ότι εξακολουθείτε να θέλετε να είστε μαζί του και πως θα είστε πάντα εκεί για να τον ακούτε και να του κάνετε παρέα.

Αν του δείξετε ότι θέλετε να είστε φίλο και σύντροφός του, θα δυσκολευτεί πολύ να αντισταθεί. Δεν μπορεί να πει όχι σε κάποιον που νοιάζεται γι΄αυτόν πολύ.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ο Ιχθύς είναι ο τύπος που χρειάζεται κάποιον που να δείχνει συνεχώς ότι ενδιαφέρεται γι΄αυτόν προτού ακόμη κάνει τα πράγματα πιο επίσημα. Μπορεί να φρικάρει όταν καταλάβει ότι έχει αρχίσει να σας ερωτεύεται, αλλά αν ξέρει ότι υπάρχει μια καλή βάση για τη σχέση σας, είναι πρόθυμος να απομακρύνει τους φόβους του.

Πώς θα τον κάνετε λοιπόν, να έχει μάτιαμ όνο για εσάς; Εκφράζοντας τα συναισθήματά σας ο ένας στον άλλον. Ο Ιχθύς έχει πολύ έντονα συναισθήματα. Αλλά θέλει να ξέρει πως θα τον δεχτείτε ανεξάρτητα από όλα, και πως η σχέση σας θα είναι μια σχέση δούναι και λαβείν.

Αν νιώσει πως μόνο αυτός μιλά μέσα στη σχέση, τότε θα νιώσει πως σας ενοχλεί. Αποδείξτε του πως είστε μαζί του για κάτι περισσότερο από έναν εφήμερο δεσμό ή φιλία απλά με το να μιλάτε εσείς πρώτα.

Μοιραστείτε μαζί του τα συναισθήματά σας και τις σκέψεις σας, και θα έρθει σε εσάς κάθε φορά που θέλει να μιλήσει. Οι Ιχθύες αναζητούν έναν φίλο και ένα πρόσωπο που θα μπορούν να εμπιστευτούν: κάποιον που να τον κάνει να νιώθει ξεχωριστό και επιθυμητό, ανεξάρτητα από το τι περνά.

https://www.iefimerida.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top