Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος στον Σκορπιό: Δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν!

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό δε θα χαριστεί σε κανέναν, από την άλλη όμως, μην τη φοβηθείς! Δες την σαν μια ευκαιρία να καθαρίσεις πολλά και μέσα σου κι έξω από εσένα.

Οι Σκορπιοί κι οι Ταύροι θα την ακούσετε γερά και καιρός σας είναι! Μην διστάσετε να κάνετε και στον εαυτό σας και στους άλλους άβολες ερωτήσεις, μήπως κι έτσι πειστείτε να τεστάρετε πρόσωπα και πράγματα, να κόψετε αντιδράσεις και να αλλάξετε και την δική σας στάση απέναντί τους. Πάψτε να είστε θύματα, πάψτε να φοβάστε το τι θα συμβεί, εάν ζητήσετε κάτι παραπάνω.

Καρκίνοι κι Ιχθύς κάπως καλύτερα θα περάσετε σε σχέση με τους υπόλοιπους, με τους Καρκίνους να έχετε ένα μικρό προβάδισμα: αν κάτι σας χαλάσει σε κάποιο πρόσωπο που σας γυροφέρνει, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να απαλλαγείτε από αυτό. Ιχθύς, θα αναγκαστείτε να αλλάξετε κομματάκι την οπτική σας γωνία, πράγμα που σημαίνει ότι ναι, θα ξεβολευτείτε, αλλά το καλό είναι ότι θα δρέψετε τα ωραία αυτής της προσαρμογής μελλοντικά.

Διαβάστε ακόμα:   Αφροδίτη στον Υδροχόο και απόλυτη ευτυχία για 4 ζώδια μέχρι τις 13/01!Η Λίτσα Πατέρα αναλύει.

Κριάρια μου, πολλά θα έρθουν στην επιφάνεια: μυστικά, ψέματα κι αμαρτίες. Απλώς δεν ξέρω εάν θα είναι τα δικά σας ή τρίτων. Αν όμως επιλέξω να δω την θετική επιρροή του Σκορπιού πάνω σας, αυξημένη λίμπιντο προβλέπω και καλό σ3ξάκι!

Δίδυμοι, θα αναγκαστείτε να διακόψετε κάποιες καθημερινές σας συνήθειες, (να εύχεστε να είναι οι κακές!) ή κάτι που κάνετε συνεχώς, αλλά δεν έχει αποτέλεσμα, επιτέλους, θα το παρατήσετε! Α! Τσεκάρετε και στην εργασία σας 1-2 πραγματάκια που σηκώνουν… σκότωμα (κοινώς, σταματήσετε να τα κάνετε).

Λιοντάρια μου ή θα βγείτε από τον βαθύ λήθαργο όσον αφορά κάποια οικογενειακά σας θέματα ή πολύ δικά σας πρόσωπα, τα οποία έχετε εξιδανικεύσει ή θα κοιμηθείτε ακόμα περισσότερο, αγνοώντας όλα τα σημάδια. Στο χέρι σας είναι το τι θα επιλέξετε.

Παρθένοι, είτε θα σιωπήσετε από φόβο είτε θα τα σπάσετε με κάποιους, αλλά τουλάχιστον θα το έχετε βγάλει από μέσα σας.

Ζυγοί, τα λεφτάκια σας και τα μάτια σας. Εάν φανείτε απρόσεχτοι/ες, θα το πληρώσετε ακριβά, από την άλλη όμως, παίζει και να σας έρθουν αναδρομικά χρήματα στα χέρια σας!

Διαβάστε ακόμα:   ΖΩΔΙΑ: Αυτοί είναι οι χειρότεροι ΨΕΥΤΕΣ του ζωδιακού κύκλου!

Τοξότες, αν πρέπει να προσέξετε κάτι με αυτή την Πανσέληνο, είστε εσείς οι ίδιοι/ες και οι σκέψεις που θα γίνονται ένα κουβάρι στο κεφάλι σας. Αν τους επιτρέψετε να σας κυριεύσουν, θα σας γεμίσουν ανασφάλειες και φόβους, αν πάλι διώξετε το πέπλο και δείτε με καθαρή ματιά τα δεδομένα, παίζει και να καταφέρετε να την φέρετε σε όσους κινούνται υπογείως στην ζωή σας.

Αιγόκεροι, δυστυχώς ή ευτυχώς, είτε θα αγαπηθείτε τρελά με κάποια άτομα, είτε θα κόψετε και την καλημέρα. Ενδέχεται ακόμα και να μάθετε κάτι που θα σας προβληματίσει πολύ.

Υδροχόοι, ετοιμαστείτε για γερά παιχνίδια εξουσίας. Όχι μόνο στην εργασία, αλλά και στην καθημερινή σας ζωή, με γείτονες, με φίλους, με το έτερο ήμισυ, τα παιδιά σας, τους πάντες. Ή θα σας πάρουν τον αέρα ή θα τους κόψετε το βήχα. Ενδιάμεσο, δεν υπάρχει.

astrology.gr

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΖΩΔΙΑ

To Top