Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με καμία κυβέρνηση!

Τα λιγότερο συμβατά ζώδια είναι αυτά που συνήθως συγκρούονται το ένα με το άλλο. Κάθε ζώδιο έχει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και αν αυτά τα χαρακτηριστικά δεν μπορούν να εναρμονιστούν καλά με τα γνωρίσματα ενός άλλου ζωδίου, μπορεί να προκύψουν προβλήματα. Αυτό ισχύει και για τις ερωτικές σχέσεις. 

Advertisement

Όταν ένα ζώδιο βρίσκεται στον έβδομο οίκο του άλλου ζωδίου, θεωρείται το αντίθετο. Η αρχική έλξη μπορεί να είναι εξαιρετικά ισχυρή, αλλά για να λειτουργήσει μια σχέση μεταξύ των απέναντι ζωδίων, πρέπει και οι δυο να είναι πρόθυμοι να συμβιβαστούν. Ο σεβασμός στις θεμελιώδεις διαφορές του άλλου είναι το κλειδί για κάθε καλή σχέση και αυτό είναι αλήθεια για τα αντίθετα ζώδια. Προσπαθούν να βρουν ένα κοινό έδαφος και είναι πρόθυμα να δεχτούν τις παραξενιές του άλλου, τα προτερήματα και τα ελαττώματά του.

Δείτε ποια ζώδια είναι λιγότερο συμβατά μεταξύ τους:

ΚΡΙΟΣ

Τα λιγότερο συμβατά ζώδια για τον Κριό είναι ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως, και κάποιες φορές ο Ζυγός. Ο Κριός είναι ένα ζώδιο της φωτιάς. Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του Νερού και ο Αιγόκερως της Γης. Εκείνοι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Κριού είναι εξωστρεφείς με πολλή ενεργητικότητα, κυριαρχικοί και φλογεροί. Ο Κριός δεν είναι πολύ συμβατός με τα συντηρητικά και εσωστρεφή ζώδια του Καρκίνου και του Αιγόκερου. Απέναντι από τον Κριό είναι ο Ζυγός. Ο συνδυασμός αυτός μπορεί να λειτουργήσει καλά, αν και υπάρχουν εξαιρέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα λιγότερο συμβατά ζώδια για τον Ταύρο είναι ο Λέων και ο Υδροχόος, και κάποιες φορές ο Σκορπιός. Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο της Γης. Ο Λέων είναι ζώδιο της Φωτιάς και ο Υδροχόος του Αέρα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο, όμως, ότι ο Ταύρος θα μπορούσε να κατανοήσει το μαγνητισμό του Σκορπιού αλλά η συνύπαρξη μεταξύ τους δεν είναι πάντα αρμονική. Ο Ταύρος μπορεί να έχει πρόβλημα προσαρμογής στην κατανόηση της παθιασμένης φύσης του Σκορπιού και ο Σκορπιός της πεισματάρας φύσης του Ταύρου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα λιγότερο συμβατά ζώδια για τους Διδύμους είναι η Παρθένος και ο Ιχθύς. Αν και ο Δίδυμος μπορεί να έλκεται από την πνευματική ταχύτητα της Παρθένου και τον συναισθηματισμό του Ιχθύ, αυτά τα ζώδια τον κάνουν να βαριέται γρήγορα. Η Παρθένος θα μπορούσε να προσφέρει στον επιπόλαιο Δίδυμο κάποια ασφάλεια, αλλά θα κουραστεί. Το αντίθετο ζώδιο των Διδύμων είναι ο Τοξότης, και ενώ φαινομενικά φαίνεται ότι ταιριάζουν, αυτό είναι στην επιφάνεια και τα πράγματα δε λειτουργούν πάντα τόσο καλά σε μακροπρόθεσμη βάση. Και τα δύο ζώδια μοιράζονται την αγάπη για τα ταξίδια και την πνευματική διάνοια, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο πραγματικά να πάρουν αποφάσεις μαζί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος δεν είναι συμβατός με τον Κριό και τον Ζυγό, και κάποιες φορές με το αντίθετο ζώδιό του, τον Αιγόκερω. Ο Καρκίνος, αν εμπλακεί σε μια σχέση με έναν Κριό ή Ζυγό, μπορεί να βρει τα πράγματα λίγο ασταθή. Ο Κριός είναι φλογερός και δυναμικός και ο Ζυγός επιδιώκει συχνά την ποικιλία. Και στις δύο περιπτώσεις, δημιουργούνται στον Καρκίνο έλλειψη ασφάλειας και σταθερότητας που τον κάνουν να νιώθει άβολα. Με τον Αιγόκερω, η δυσκολία έγκειται στο γεγονός ότι ο Καρκίνος είναι γρήγορος και ανοιχτός στην έκφραση των συναισθημάτων του, ενώ ο Αιγόκερως είναι συχνά στωικός και έχει πρόβλημα στην έκφρασή τους.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι λιγότερο συμβατός με τον Ταύρο και τον Σκορπιό. Με τον Ταύρο, θα μπορούσαν να υπάρξουν έντονες διαμάχες, καθώς και τα δύο ζώδια είναι πεισματάρικα και κάνουν τα πάντα για να πάρουν ακριβώς αυτό που θέλουν. Ο Σκορπιός μπορεί να είναι λίγο-πολύ ισχυρογνώμων για τον Λέοντα, αν και τα δύο αυτά ζώδια έχουν κάποιες ομοιότητες. Το αντίθετο ζώδιο του Λέοντα, ο Υδροχόος, δεν είναι πάντα ένας καλός σύντροφος, γιατί ο Λέων μπορεί να πιστέψει ότι ο Υδροχόος είναι πολύ ανεξάρτητος και φιλελεύθερος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα λιγότερο συμβατά ζώδια για την Παρθένο είναι οι Δίδυμοι και ο Τοξότης, και κάποιες φορές το αντίθετο ζώδιο, ο Ιχθύς. Με τους Διδύμους, η Παρθένος μπορεί να αισθάνεται απογοητευμένη, διότι οι Δίδυμοι έχουν ευρείς απόψεις, ενώ η Παρθένος εστιάζεται σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες. Το ίδιο ισχύει και για τον Τοξότη. Με το αντίθετο ζώδιο, τον Ιχθύ, η Παρθένος έχει να αντιμετωπίσει κάποιες προκλήσεις: Η Παρθένος είναι πρακτική, ο Ιχθύς είναι ονειροπόλος. Εάν αυτά τα δύο ζώδια μπορούν να αλληλοσυμπληρώνονται, είναι σε θέση να κάνουν μεγάλα πράγματα μαζί. Διαφορετικά, θα ανταγωνίζονται.

ΖΥΓΟΣ

Τα λιγότερο συμβατά ζώδια για τον Ζυγό είναι ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως. Ο Καρκίνος είναι πολύ συνδεδεμένος με την καθημερινή ρουτίνα και τη ζωή στο σπίτι του, που προσκρούει στην κοινωνικότητα του Ζυγού. Ο Αιγόκερως είναι πολύ κυριαρχικός και τυχοδιώκτης για να κάνει τον Ζυγό ευτυχισμένο και να νιώθει ισορροπία. Το αντίθετο ζώδιο του Ζυγού, ο Κριός, μπορεί να είναι πολύ τολμηρός και αποφασιστικός γι’ αυτόν, αλλά τα πάντα εξαρτώνται ανάλογα με τη διάθεσή του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα λιγότερο συμβατά ζώδια για τον Σκορπιό είναι ο Λέων και ο Υδροχόος. Με τον Λέοντα, ο Σκορπιός μπορεί να αισθανθεί ότι βρήκε την αδελφή ψυχή, τουλάχιστον στην επιφάνεια. Και τα δύο ζώδια είναι δυναμικά, αλλά τα ίδια έντονα χαρακτηριστικά που τους ένωσαν στην αρχή, μπορεί αργότερα να τους απομακρύνουν. Ο Σκορπιός μπορεί επίσης να έχει πρόβλημα με τον Υδροχόο, καθώς και οι δύο είναι πεισματάρηδες. Ο Ταύρος, το αντίθετο ζώδιο του Σκορπιού, δεν είναι πάντα ο καλύτερος σύντροφος. Ο Ταύρος μπορεί να οδηγήσει τον Σκορπιό σε ένα τρελό πάθος στην αρχή, αλλά θα διαφωνήσουν αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενώ στην αρχή ο Τοξότης μπορεί να βρει κάποια κοινά σημεία με την Παρθένο και τον Ιχθύ, και ιδιαίτερα τον Ιχθύ, του οποίου η ονειρική φύση αναμφίβολα κάνει έκκληση στον ιδεαλισμό του Τοξότη, αλλά, εν τέλει, αυτά τα δύο ζώδια δεν είναι οι καλύτεροι σύντροφοι για τον Τοξότη. Το πρόβλημα μπορεί να είναι ότι ενώ στον Τοξότη αρέσει να κάνει πράγματα με υπερβολική διάθεση, οι Ιχθείς μπορεί να είναι λίγο πολύ αναποφάσιστοι. Με το αντίθετο ζώδιο, τους Διδύμους, τα πράγματα θα είναι ενδιαφέροντα και ποτέ βαρετά, διότι αγαπούν να ανταλλάσουν ιδέες. Τελικά, όμως, θα το βρουν δύσκολο να καταλάβουν ο ένας τις ιδέες του άλλου και να πάρουν σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα λιγότερο συμβατά ζώδια για τον Αιγόκερω είναι ο Κριός και ο Ζυγός. Με τον Αιγόκερω, ο αγώνας κερδίζεται αργά και σταθερά, ενώ ο Κριός είναι παρορμητικός και παίρνει γρήγορες αποφάσεις, συχνά χωρίς πολλή σύνεση, για να έχει αποτελέσματα το γρηγορότερο. Ο Αιγόκερως το βρίσκει δύσκολο να ελέγξει τον Ζυγό. Το αντίθετο ζώδιο του Αιγόκερου είναι ο Καρκίνος, με τον οποίο έχουν κάποιες διαφορές. Ο Αιγόκερως είναι εσωστρεφής και δεν εκφράζει εύκολα τα συναισθήματά του ενώ ο Καρκίνος είναι απίστευτα συναισθηματικός και εκδηλωτικός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα λιγότερο συμβατά ζώδια για τον Υδροχόο είναι ο Ταύρος και ο Σκορπιός. Ο Υδροχόος μπορεί να νιώσει απογοητευμένος με τον άκαμπτο τρόπο σκέψης του Ταύρου. Ο Σκορπιός παρουσιάζει μια έντονη ερωτική πρόκληση, αλλά θα συγκρουστούν επειδή και οι δυο είναι απίστευτα ισχυρογνώμονες, και ο καθένας θέλει να περάσει το δικό του. Ο Λέων είναι το αντίθετο ζώδιο του Υδροχόου. Και τα δύο ζώδια απολαμβάνουν να είναι στο προσκήνιο και να τραβούν την προσοχή, έτσι θα μπορούσε να υπάρξει σύγκρουση, αν και θα μπορούσε επίσης να υπάρξει ερωτική έλξη.

ΙΧΘΥΣ

Τα λιγότερο συμβατά ζώδια για τον Ιχθύ είναι οι Δίδυμοι και ο Τοξότης. Με τους Διδύμους, ο Ιχθύς μπορεί να έχει πρόβλημα στην κατανόηση των διαδικασιών της σκέψης τους και στο ότι μιλούν σχεδόν συνεχώς. Η περιπετειώδης φύση του Τοξότη και η ελαφριά προσέγγιση στην αντιμετώπιση των δυσκολιών της ζωής μπορεί να φρικάρει τον Ιχθύ τελείως. Το αντίθετο ζώδιο του Ιχθύ, η Παρθένος, θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα δυσαρμονικός συνδυασμός κάποιες φορές, καθώς ο Ιχθύς είναι ονειροπόλος και στηρίζεται πολύ στο ένστικτο, ενώ η Παρθένος είναι πρακτική, με εστίαση στη λεπτομέρεια και την ανάλυση, έτσι, χρειάζεται αδιάσειστα στοιχεία για να μπει στη ζωή του Ιχθύ.

Πηγή

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top