Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 20 Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου ;

Στις 20 Ιουλίου 8:18 μ.μ (ώρα κορύφωσης στην Ελλάδα) σχηματίζεται  η  Νέα Σελήνη  του μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 28 μοίρες και 26 λεπτά.

Κάθε άλλο παρά αρμονική μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε, με την συμμετοχή του Κρόνου σε όψη αντίθεσης “ιδιομοιρίας’’ αλλά και με αποκλίνουσες όψεις αντίθεσης με τον Δία και τον Πλούτωνα.Επηρεάζει άμεσα τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού Καρκίνους-Αιγόκερους, Κριούς και Ζυγούς κυρίως του γ’ δεκαημέρου , ή και όσους έχουν κοντά στις 28 μοίρες Ήλιο,Σελήνη,Ερμή, Αφροδίτη, Άρη, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα.

Το διάστημα που ξετυλίγεται μπροστά μας θα έχει αποκαλύψεις, ίντριγκες, νευρικότητα, εμπόλεμη διάθεση και εριστικότητα. Παραθυράκι σωτηρίας έχουμε;Κατά την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης Νέας Σελήνης και οι υπόλοιπες όψεις που σχηματίζονται στο ουράνιο στερέωμα και θα μπορούσαν να μας προσφέρουν μια Ηλιαχτίδα φωτός δεν υπάρχει.
Ο Ερμής στη παρούσα φάση σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, όπου ο λόγος και η επικοινωνία θα είναι έτοιμοι για μάχη και όχι για διάλογο. Η Αφροδίτη επίσης σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη όπου οι συναισθηματικές μας ανάγκες γκρεμίζονται σαν τα παλάτια που χτίζουμε στην άμμο.

Η μόνη όψη που μπορεί να μας ξεμπλοκάρει κάπως είναι το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό όπου μεμονωμένες ιδέες μπορούν να μας δώσουν λύση ώστε να μην εμπλακούμε άμεσα σε καυγάδες ή φασαρίες που μόνο κακό μπορούν να μας κάνουν.

Από Αντισκιά και κόντρα Αντισκιά (κρυφή σύνοδος-αντίθεση)  θα πρέπει να προσέξουν όσοι έχουν ακριβώς προσωπικό πλανήτη στις 2 μοίρες των Διδύμων-Τοξότη.

Κριός: Καμπάνες χτυπούν στο σπίτι σας αυτή τη φορά και όχι εύθυμα αλλά με καυγάδες, αποκαλύψεις και απογοήτευση. Αισθάνεστε ότι όλα περνούν από τα χέρια σας και κουβαλάτε όλο το φορτίο αποκλειστικά στις πλάτες σας. Μπορεί να μην έχετε άδικο και αντιθέτως απόλυτο δίκιο απλά ζυγίστε τις καταστάσεις γιατί η απόφαση που θα πάρετε τώρα θα είναι μονόδρομος για το υπόλοιπο του χρόνου. Δεν ευνοείστε για νέα ξεκινήματα, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να κατευνάσετε τα πνεύματα και να κάνετε υπομονή.

Διαβάστε ακόμα:   Αυτό το ζώδιο είναι οι πιο όμορφοι και γοητευτικοί άνθρωποι στο κόσμο!

Ταύρος:  Είστε καλά αυτό το διάστημα στην βόλεψη σας,  φροντίστε λοιπόν  να διατηρήσετε το ήδη υπάρχον ήρεμο κλίμα. Δεν είναι η στιγμή για ρίσκα ούτε για εκκίνηση ζητημάτων που έχουν να κάνουν με γραφειοκρατία, έγγραφα, υποθέσεις άλλων. Κάποιοι από το στενό σας περιβάλλον σας βάζουν τρικλοποδιές και δε σας αφήνουν να βγείτε μπροστά ή να αναγνωρίσετε τα ταλέντα σας. Καθυστερήσεις αναμένονται στις καθημερινές σας μετακινήσεις και συναλλαγές. Επίσης προσέξτε μη πέσετε θύμα αισθηματικής εξαπάτησης.

Δίδυμοι:  Άλλα σας έχουν τάξει, άλλα περιμένετε και άλλα θα λάβετε κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Καθυστερήσεις αναμένονται και εδώ σε εσάς με πιθανές εντάσεις για τα δεδουλευμένα σας αλλά και αυτά που σας αναλογούν από τη προσωπική σας εργασία. Μη ανοίξετε και πλατιάσετε πολύ τον λόγο για δικαιώματα σας και γνωστοποιήσετε τις προσωπικές απόψεις και ηθικές σας αξίες γιατί θα απορριφθούν και εκεί σίγουρα θα βγείτε ζημιωμένοι. Κινηθείτε διπλωματικά χωρίς εντάσεις.

Καρκίνος: Στο ζώδιο σας πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Ιουλίου με σκληροπυρηνικές όψεις θα λέγαμε, όπου η προσοχή σας πρέπει να εστιαστεί σε θέματα των προσωπικών σας ζητημάτων και της εικόνας σας προς τα έξω. Θα βρεθείτε ενδεχομένως αντιμέτωποι με σφάλματα του παρελθόντος αλλά και ευθύνες που θα φορτωθείτε θέλοντας και μη. Είναι ένα πιεστικό διάστημα στο οποίο θα χρειαστεί υπομονή, επιμονή και διπλωματία, δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση παρορμητισμό και αποφάσεις της στιγμής. Τα νέα ξεκινήματα επίσης δεν ευνοούνται και θα χρειαστείτε σίγουρα παράταση για στόχους που έχετε θέσει.

Λέων: Κυρίως ψυχολογική θα είναι η επίδραση της Νέας Σελήνης για εσάς τα Λιοντάρια με αναδρομές του παρελθόντος να έρχονται και να σας ταλαιπωρούν εκ νέου. Το παρελθόν γράφτηκε και το παρόν το χτίζουμε, δεν έχει σημασία τι έγινε χθες αλλά τι φτιάχνουμε από εδώ και πέρα. Πολλοί από εσάς θα βιώσετε εμμονικές καταστάσεις τις οποίες θα πρέπει να τις διαχειριστείτε σωστά και να τις κλειδώσετε στο σεντούκι των αναμνήσεων διότι μόνο πίσω μπορούν να σας πάνε. Θέστε καινούριους στόχους τους οποίους θα μπορέσετε να υλοποιήσετε τη περίοδο των γενεθλίων σας.

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για την Τρίτη 16 Απριλίου;

Παρθένος:  Σε αντιπαραθέσεις θα υποπέσετε αυτό το διάστημα οι οποίες πολύ εύκολα μπορούν να πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Το επικοινωνιακό σας ταλέντο και το ταλέντο στη λεπτομέρεια αξιοποιήστε το ορθά και όχι για να κρίνετε το κάθε τι που συμβαίνει γύρω σας. Μικρές αναποδιές και καθυστερήσεις αναμένονται σε στόχους και προσδοκίες που έχετε για αυτό το διάστημα. Επίσης όσοι βρίσκεστε σε εργασία όχι ατομική αλλά ομαδική-συλλογική, όσοι βρίσκεστε σε ομάδες κοινωνικής δικτύωσης αλλά και σε ομάδες γενικότερα (αθλητισμού, κοινών πεποιθήσεων κλπ) κρατήστε χαμηλό προφίλ και μην είστε αυστηροί με τους συνανθρώπους σας γιατί εύκολα θα βρεθείτε στο περιθώριο.

Ζυγός: Τα εργασιακά αυτή τη φορά είναι το μεγαλύτερο βάρος που σηκώνετε. Έχετε μία διάθεση απόδρασης από τις καθημερινές υποχρεώσεις που σας κάνει μέρα με την ημέρα πιο ευάλωτους ψυχικά αλλά και σωματικά. Προσέξτε αυτό το διάστημα το πως κινείστε λεκτικά αλλά και πρακτικά στην καριέρα σας γιατί υπάρχει η πιθανότητα κάποιας λήξης εάν μία παρεξήγηση πάρει μεγάλες διαστάσεις. Οι απογοητεύσεις υπάρχουν αυτό το διάστημα αλλά είναι παροδικές.

Σκορπιός: Μεγαλεπήβολα σχέδια αλλά και κοντινοί στόχοι πολύ πιθανόν να πάνε περίπατο με ανατροπές και απρόσμενα νέα δεδομένα που σας βγάζουν εκτός προγράμματος. Προσέξτε και ζυγίστε καλά τις καταστάσεις όσον  αφορά τις προγραμματισμένες διακοπές σας και τα ταξίδια που έχετε προγραμματίσει. Χρειάζεται επίσης σταθερή σκέψη και διπλός έλεγχος γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεχνάτε πράγματα που μπορούν εύκολα αυτά να φέρουν την ανατροπή στα σχέδια σας. Να σημειώσουμε ότι η Νέα Σελήνη δεν είναι αρνητική με το ζώδιο σας αλλά  ο παραδοσιακός και σύγχρονος κυβερνήτης σας που συμμετέχουν σε δυσαρμονικές όψεις.

Τοξότης: Τα οικονομικά για άλλη μια φορά φέρνουνε εμπόδια και βλέπετε ότι τα κουκιά δεν βγαίνουν. Η αλήθεια είναι ότι θα στηριχτείτε για άλλη μια φορά μόνο στις δικές σας πλάτες. Εάν περιμένετε λεφτά από τρίτους είτε χρωστούμενα είτε κερδισμένα να γνωρίζετε ότι είναι αρκετά αμφίβολο αν θα καταφέρετε να τα πάρετε. Για αυτόν κιόλας τον λόγο φτιάξτε ένα δεύτερο σχέδιο (plan b) για να καταφέρετε να απεμπλακείτε γρήγορα.

Διαβάστε ακόμα:   Βίκυ Παγιατάκη: "Τα ευνοούμενα ζώδια και αυτά που θα είναι στην... πρέσα" Προβλέψεις 9-15 Αυγούστου.

Αιγόκερως: Η Νέα Σελήνη του μήνα, επηρεάζει ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών για εσάς τους Αιγόκερους, αυτά ακριβώς θα είναι τα κύρια θέματα και οι υποχρεώσεις αυτών να  έρχονται να σας υπενθυμίσουν ότι προέχουν ως ζητήματα ευθύνης και λύσης αυτών. Η πίεση είναι μεγάλη ειδικά για εσάς των τελευταίων μοιρών που θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή, επιμονή και θωράκιση της ψυχοσύνθεσης σας από όλους τους εξωτερικούς παράγοντες. Θα πρέπει να προσέξετε και λίγο οι δεσμευμένοι και οι παντρεμένοι ώστε αντιπαραθέσεις να μην φέρουν τη λήξη.

Υδροχόος: Απόδραση τώρα φωνάζετε και κραυγάζετε από μέσα σας οι Υδροχόοι περιμένοντας πως και πως να φύγετε και να περάσετε ανέμελα από τα μεγάλα διαστήματα πίεσης που είχατε και εσείς. Μειώστε την αντιδραστικότητα σας, να γίνετε πιο συζητήσιμοι και μην είστε τόσο αμετακίνητοι και ισχυρογνώμονες σε κάθε σας άποψη είναι η συμβουλή για τη Νέα Σελήνη που δεν σας αγγίζει τόσο άμεσα αλλά χρειάζεται η πρέπουσα προσοχή διότι ο παραδοσιακός Κυβερνήτης σας συμμετέχει άμεσα. Σωματική κυρίως κόπωση θα νιώσετε του 3ου δεκαημέρου

Ιχθείς: Τα ψαράκια θα έχετε ένα μπλοκάρισμα σε μεγαλύτερο ποσοστό σε τομείς δημιουργίας και έμπνευσης και δεν θα μπορέσετε να είστε εστιασμένοι ειδικά όσοι ασχολείστε με τον καλλιτεχνικό χώρο. Στους υπόλοιπους η προσοχή σας πρέπει να εστιαστεί στον έρωτα ώστε να τσεκάρετε κατά πόσο είναι αληθινός γιατί έχετε ένα συνήθειο ουτοπίας και να παρατηρείτε τους γύρω σας με ροζ συννεφάκια. Δεν αναφέρουμε τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις αλλά τις καινούργιες γνωριμίες ώστε να μην έχουμε απογοητεύσεις.

του Βασίλη Χριστοφή για τον oroskopos.gr

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top