Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Πως αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο μια ραγισμένη καρδιά

Κάποιοι κλαίνε και αδρανοποιούν τα συναισθήματά τους μέχρι να προχωρήσουν, ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι δεν τους επηρεάζουν και κλαίνε όταν βρίσκονται μόνοι τους αργότερα.

Advertisement

Αν και ο πόνος ενός χωρισμού πονάει αρχικά και αισθάνεστε ότι το κακό δεν θα υποχωρήσει ποτέ, μετά από λίγο, μαθαίνετε πώς να προχωρήσετε με τη ζωή σας και να ανακάμψετε. Αλλά γιατί αντιδρούμε διαφορετικά όταν κάποιον μας ραγίζει την καρδιά;

Σύμφωνα με την αστρολογία , μπορεί να είναι επειδή όλοι έχουμε διαφορετικές κυρίαρχες προσωπικότητες. Εδώ είναι πώς κάθε ζωδιακό σημάδι ασχολείται με μια σπασμένη καρδιά και μπορεί να αντιμετωπίσει την πορεία τους προς τη θεραπεία.

Κριός

Ο Κριός μπορεί να ενεργεί όπως δεν τους νοιάζει, αλλά κάτω από αυτή την ισχυρή, ανεξάρτητη φύση είναι μια υποκείμενη ανασφάλεια που μπορεί να μην είναι αρκετά καλή. Έτσι, δεν θα πουν καμία λέξη γι αυτό, προτιμώντας να αφήσουν την ενθουσιώδη αισιοδοξία τους να τους οδηγήσει να κάνουν ό,τι μπορούν για να ξεχάσουν πόσο σκληρή είναι η κατάσταση.

Ταύρος

Αν υπάρχει ένα πράγμα που μισούν οι Ταύροι είναι αλλαγή. Αφού είναι μέρος ενός ζεύγους για μεγάλο χρονικό διάστημα, χρειάζεται χρόνος για να συνηθίσουν να είναι και πάλι μονόπλευροι. Για να μην αναφέρουμε την πληγή και την ανασφάλεια που προκάλεσε η σπασμένη καρδιά τους. Θα κρατήσουν τις σκοτεινές σκέψεις μέσα τους.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι , όπως και ο Κριός, θα ενεργούν επίσης σαν να μην νοιάζονται, ακόμα και όταν το κάνουν. Σε αντίθεση με τον Κριό, όμως, είναι περήφανοι και λίγο επιφανείς, έτσι πιστεύουν ότι το πρόβλημα έγκειται στο άτομο που έσπασε την καρδιά τους. Αν δεν έχουν Δίδυμο, οι Δίδυμοι θα πάνε μπροστά και θα βρουν κάποιον άλλο αξίζει τον κόπο .

Καρκίνος

Ο καρκίνος είναι ένα από τα πιο δύσπιστα σημεία, έτσι ανοίγοντας σε κάποιον την καρδιά τους και έπειτα την ραγίζει το ίδιο πρόσωπο προκαλεί βαθιά απελπισία και πόνο. Θα εξετάσουν συνεχώς το παρελθόν, αναρωτιούνται τι συνέβη και τι θα μπορούσαν να κάνουν για να το αποτρέψουν. Θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να προχωρήσουν.

Λέων

Το μόνο που έχει σημασία για τον Λέοντα είναι η υπερηφάνεια τους. Δεδομένου ότι είναι οι πιο υπερήφανοι των σημείων, θα κρατήσουν απλά το κεφάλι τους ψηλά και θα προχωρήσουν. Φοβούνται να πληγωθούν και πάλι.

Παρθένος

Ο Παρθένος ήδη αναμένει μια επερχόμενη σπασμένη καρδιά, καθώς είναι ένα από τα πιο παρατηρητικά και αναλυτικά ζώδια. Θα έχουν προετοιμαστεί για τον πόνο και θα έχουν ήδη βρει τρόπους να αποσπάσουν τον εαυτό τους από αυτό.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι πάρα πολύ περήφανοι. Μια σπασμένη καρδιά οδηγεί σε ανασφάλεια, αλλά η φυσική γοητεία τους έχει τραβήξει πάντα τους ανθρώπους, οπότε πιθανότατα θα βρουν κάποιον να θεραπεύσει αμέσως τη σπασμένη καρδιά τους.

Σκορπιός

Ως ένα από τα πιο συναισθηματικά ζώδια, ο Σκορπιός θα νιώσει έντονα τον χωρισμό. Τα συναισθήματα του κακού, της θλίψης και της οργής δημιουργούν ταυτόχρονα συναισθήματα αποτυχίας και δυσπιστίας. Θα παραμείνουν θυμωμένοι και εκδικητικοί για λίγο μέχρι να περάσουν τα συναισθήματα.

Τοξότης

Σε αντίθεση με τα άλλα σημεία, ο Τοξότης είναι έντονα ανεξάρτητος. Παρόλο που ενεργούν σαν να μην νοιάζονται, το κάνουν. Απλώς δεν θέλουν να το συζητήσουν και δεν θα τους αφήσουν να τους κρατήσουν πίσω.

Αιγόκερως

Advertisement

Ένα από τα πιο φιλόδοξα σημάδια, ο Αιγόκερως απλά θα δεχτεί μια ραγισμένη καρδιά. Είναι μια άλλη ευκαιρία για αυτούς να συνεχίσουν να αποδεικνύουν την αξία τους, παρακινώντας τους να κάνουν το καλύτερό τους σε όλα, γεγονός που αποτελεί επίσης μια ευπρόσδεκτη απόσπαση από τα οδυνηρά συναισθήματα.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος ποτέ δεν δίνει μια πλήρη συναισθηματική προσήλωση σε κάποιον στην πρώτη θέση, έτσι μια σπασμένη καρδιά δεν βλάπτει τόσο βαθιά όσο και με τα άλλα ζώδια. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν νιώθουν ανασφαλής όταν κάποιος τους ραγίζει την καρδιά. Απλά στο τέλος της ημέρας ξέρουν την αξία τους.

Ιχθύς

Ως το πιο ευαίσθητο και αυτοσυγκρασιακό ζώδιο ο Ιχθύς αισθάνεται τον πόνο μιας ραγισμένης καρδιάς αναδεικνύοντας την ανασφάλεια του. Έτσι, για να αντιμετωπίσουν τα συναισθήματά τους, απλώς θα υποχωρήσουν στον ονειρικό κόσμο τους, μέχρι να έρθει κάποιος να τους αποσπάσει.

πηγή

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top