Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Τα 4 βασικά στοιχεία των ζωδίων και πώς μας επηρεάζει η κάθε ενέργεια

Γη, ο Αέρας και η Φωτιά δίνουν τη σωστή κατεύθυνση. Κάθε πλανήτης και κάθε ζώδιο είναι συνδεδεμένο με ένα στοιχείο ενέργειας. Κάθε ζώδιο διαθέτει ένα από τα τέσσερα στοιχεία: φωτιά, αέρα, νερό και γη.

Advertisement

Τα ζώδια μας συνδέονται όλα με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της προσωπικότητάς μας, τις αντιδράσεις μας και τις προοπτικές μας για ζωή. Εάν είστε Κριός, ο πλανήτης που κυβερνά είναι ο Άρης. Ο Άρης συνδέεται με τη φωτιά και την ενέργεια της καρδιάς. Εάν είστε Ιχθείς, ο πλανήτης που κυβερνά είναι ο Ποσειδώνας. Ο Ποσειδώνας εκδηλώνεται στην ενέργεια του νερού, γι ‘αυτό και φαίνεται μια πνευματική μεταφορά ή όλα φαίνονται λίγο έξω από το συνηθισμένο.

Το νερό είναι σύμβολο του πνεύματος, ακριβώς όπως η φωτιά είναι σύμβολο οργής. Αυτός είναι ο λόγος που ο Άρης έχει ότι περικλείεται στον πόλεμο και ο Ποσειδώνας κρύβει “εχθρούς” με τα όνειρα να ριζώνουν στο υποσυνείδητο. Τα ζώδια της φωτιάς είναι πιο πιθανό να ανταποκριθούν σε σενάρια με φυσικό τρόπο. Είναι ισχυροί και παθιασμένοι με αυτό που πιστεύουν.

Τα ζώδια του αέρα είναι συνήθως αναλυτικά και πνευματικά. Έχουν την τάση να αναθεωρούν τα σενάρια, για να προετοιμαστούν καλύτερα για όλα τα πιθανά αποτελέσματα. Τα ζώδια του νερού τείνουν να είναι πολύ συναισθηματικά στις προοπτικές τους. Και τα ζώδια της γης είναι τα πιο πρακτικά και ρεαλιστικά. Συχνά έχουν μια πολύ γνωστή προσέγγιση στις πολυεπίπεδες αντιπαραθέσεις.

Στοιχείο της Φωτιάς

Κριός, Λέων & Τοξότης

Η φωτιά μπορεί να σημαίνει σταθερότητα ή ή μεταβλητότητα και να είναι το κύριο στοιχείο των ζωδίων. Είναι πιθανό να είστε παθιασμένοι και ειλικρινείς σε όλες τις κατηγορίες της ζωής σας. Σας αρέσει να ανταποκρίνεστε γρήγορα και δυνατά για να πάρετε το πάνω χέρι σε καταστάσεις. Σας αρέσει να ενεργείτε πρώτα και να σκέφτεστε αργότερα με αυτό να σημαίνει ότι: θεωρείτε ότι η δράση και η αντίδραση είναι πιο σημαντικά από τα κίνητρα και την αιτιολόγηση. Είστε γνωστοί ως παρορμητικοί και αντιδραστικοί, αλλά αυτό δεν είναι πάντα κακό. Είστε οι πρώτοι που υπερασπίζεστε τους φίλους και την οικογένεια, με οποιοδήποτε κόστος.

Στοιχείο του Αέρα

Δίδυμος, Ζυγός & Υδροχόος

Δίνετε στα πάντα μία πνευματική και ενδοσκοπική βάση. Προτιμάτε να πάρετε όλες τις πιθανές πληροφορίες πριν σκεφτείτε για το επόμενο βήμα για να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας. Γνωρίζετε επίσης ότι προσπαθείτε να βρείτε μια βαθύτερη έννοια σε όλα. Αυτό μπορεί να σας απογοητεύει και να σας αναγκάσει να εγκαταλείψετε πολύ γρήγορα. Σας προσελκύουν έξυπνοι άνθρωποι που επικοινωνούν μαζί σας πολύ καλά. Θα τους βρείτε ενδιαφέροντες και προκλητικούς. Γνωρίζετε ότι είστε δίκαιοι και δίκαιοι ανάμεσα σε όλους τους φίλους και την οικογένειά σας.

Στοιχείο του Νερού

Καρκίνος, Σκορπιός & Ιχθύς

Advertisement

Είστε ειλικρινείς και εκφραστικοί. Πριν από οτιδήποτε άλλο, ακούτε την καρδιά σας και κάνετε ό, τι σας λέει. Τα συναισθήματά σας είναι η πιο σημαντική φωνή του λόγου για σας. Αυτό σας κάνει ένα άτομο με αυτογνωσία, αλλά μπορεί επίσης να εμποδίσει την ανάπτυξή σας και να σας κόψει την προσπάθεια να φτάσετε στο μέγιστο δυναμικό σας! Να είστε ενήμεροι για το πότε οι σκέψεις σας γίνονται καταστροφικές. Θυμηθείτε καθημερινά πόσο καλοί είστε. Η έντονη συναισθηματικότητά σας εμπνέει όποιον διασχίζει τον δρόμο σας. Οι άνθρωποι γοητεύονται από το πόσο ανοιχτοί και ειλικρινείς είστε.

Στοιχείο της Γης

Ταύρος, Παρθένος & Αιγόκερως

Είστε οι πιο πρακτικοί και αποτελεσματικοί στα διάφορα προβλήματα. Δεν είσαστε ξένοι με τη λογική. Είστε απίστευτα συνδεδεμένοι με τα πράγματα που γνωρίζετε και αγαπάτε. Ξέρετε πώς να πετύχετε στα πράγματα που θέλετε με τον πιο απλό τρόπο. Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει να αισθανθείτε πιο υλιστικά από άλλους. Δεν είναι απαραιτήτως κακό, εφόσον γνωρίζετε και ελέγχετε τις επιθυμίες σας. Θυμηθείτε τακτικά τη διαφορά ανάμεσα σε μια πραγματική και μια επιθυμία. Οι άνθρωποι έρχονται σε σας όταν θέλουν συμβουλές για το πώς να χειριστούν τις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top