Connect with us

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Οι λόγοι που επιστρέφει ένας πρώην

Προσπάθησες πολύ και τελικά τα κατάφερες: να έχεις προχωρήσει στη ζωή σου, να έχεις γυρίσει σελίδα, να μη σε αγγίζει πια το κεφάλαιο «πρώην». Εκείνη είναι η στιγμή που ο εν λόγω πρώην θα εμφανιστεί – μήνες ή και χρόνια μετά. Τι θέλει ο κύριος;

1. Να «ανέβει» λίγο, να τονώσει την αυτοπεποίθησή του.

Είσαι ένας άνθρωπος που τον ξέρει καλά, που στο παρελθόν τον έχει δεχτεί όπως είναι και που τον αγάπησε πραγματικά. Αν ο πρώην σου τα έχει θυμηθεί όλα αυτά με κάποια αφορμή, είναι πολύ πιθανό να δεις ξαφνικά το όνομά του να αναβοσβήνει στην οθόνη σου.

2. Ψάχνει έναν ώμο για να κλάψει.

Η συναισθηματική στήριξη δεν είναι κάτι που βρίσκεις εύκολα εκεί έξω. Αν λοιπόν εκτός από ζευγάρι ήσασταν και καλοί φίλοι, τότε στα δύσκολα μάντεψε ποιον θα σκεφτεί. Εσύ ήσουν άλλωστε εκείνη που πάντα τον στήριζε, έψαχνε λύσεις για τα προβλήματά του, τον άκουγε. Έχεις αντοχές για αυτό; Και αν ναι, πώς θα αισθανθείς αφού του προσφέρεις τον ώμο σου και ύστερα εκείνος εξαφανιστεί ξανά;

Διαβάστε ακόμα:   Μαντώ Γαστεράτου: Αυτό είναι το παλάτι – σπίτι της στην Εκάλη!

3. Τα βρήκε σκούρα στο μεταβατικό στάδιο του χωρισμού.

Από τη στιγμή που χωρίζει κανείς φτάνει αργά ή γρήγορα το μεταβατικό εκείνο στάδιο του χωρισμού που θέλει να ξεχαστεί, να φλερτάρει, να κάνει τα πρώτα σου βήματα στο σκληρό κόσμο του dating. Είναι πιθανό λοιπόν ο πρώην σου να βγήκε, να γνώρισε κάποια, να μην πήγε τόσο καλά όλο αυτό και να σκέφτηκε «πού θα βρω πάλι λίγη αγάπη και στοργή;». Ναι, καλά το κατάλαβες: σε σένα.

4. Να γίνετε φίλοι.

«Θέλω να παραμείνουμε φίλοι» αυτή η μάστιγα. Αν δεν έχουν περάσει καμιά δεκαριά χρόνια και ειδικά αν αισθάνεσαι ότι τον θέλεις ακόμα και ότι η «φιλία» είναι ένας καλός τρόπος για να τον έχεις ακόμα στη ζωή σου, συγκρατήσου. Δεν είναι ποτέ καλή ιδέα η (σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα) φιλία με έναν πρώην.

5. Έχει αλλάξει / θέλει να τσεκάρει αν έχεις αλλάξει εσύ.

Ας πούμε ότι ανεβάζεις φωτογραφίες με το πόσο υπέροχα περνάς, πόσο πολύ «τα σπάτε» με τις φίλες σου, τις εκδρομάρες που κάνεις τώρα που έχετε χωρίσει. Είναι πολύ πιθανό να θέλει να διαπιστώσει αν ΟΝΤΩΣ είσαι τόσο καλά όσο φαίνεσαι – στην πραγματικότητα θα ήθελε να κλαις και να οδύρεσαι αλλά αυτό είναι άλλο.

Διαβάστε ακόμα:   5 παιδικές σπαζοκεφαλιές που 95% των ενηλίκων δεν μπορούν να απαντήσουν.

Υπάρχει και άλλη μία περίπτωση: Αν όταν ήσασταν μαζί, υπήρχαν κάποια βασικά πράγματα που σε ενοχλούσαν σε εκείνον και πλέον, αφού χωρίσατε, αισθάνεται ότι τα έχει αλλάξει, είναι πιθανό να θέλει να επιστρέψει για να σου δείξει πως όντως άλλαξε. Είτε για να σου το τρίψει στα μούτρα ή γιατί θέλει να κάνετε μια δεύτερη προσπάθεια.

6. Σ3 ξ.

Ε, ναι, σ3 ξ. Τόση οικειότητα δεν πάει εύκολα χαμένη.

7. Εσένα.

Μερικές φορές, ο χρόνος που περνάει από τη στιγμή που αποφασίζεις να χωρίσεις, είναι εκείνος που σε οδηγεί στο συμπέρασμα πως πραγματικά θέλεις να είσαι με εκείνον τον άνθρωπο. Υπάρχει λοιπόν και το ενδεχόμενο, να γύρισε επειδή όντως κατάλαβε πως θέλει 100% να είστε μαζί. Τώρα το αν θα τον δεχτείς πίσω, είναι άλλο κεφάλαιο.

Πηγή


Πηγή: www.diaforetiko.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

To Top