Connect with us

STORIES

11χρονο παιδί σπάει τούβλα όλη τη μέρα για εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για την μικρή του αδερφή

Η σχέση που έχουν τα αδέλφια μεταξύ τους είναι μοναδική! Ακόμα κι αν είμαστε “στα μαχαίρια” με τ’ αδέλφια μας, είμαστε οι πρώτοι που θα τα βάλουμε με όποιον τολμήσει να τα πειράξει! Πρόσφατα, ένας φωτογράφος με έδρα το Μπαγκλαντές, ο GMB Akash, τόνισε αυτή τη σχέση σε μια ανάρτησή του στο Facebook.

Credit: GMB Akash | Facebook

Το αγόρι στη φωτογραφία είναι 11 ετών, ο Rahat, από το Μπαγκλαντές και το μωρό που κοιμάται πίσω του είναι η αδελφή του. Μένει μαζί με τον Rahat από τότε που γεννήθηκε επειδή η μητέρα τους δεν μπορεί να τους φροντίσει. Σε αυτή την τρυφερή ηλικία, το αγόρι είναι υπεύθυνο για τον εαυτό του και για τη μικρότερη αδελφή του.

Εργάζεται μαζί με τη μητέρα του για να βγάλουν τα προς το ζην. Ο μικρός είπε ότι όταν άρχισε να εργάζεται δεν μπορούσε να κουνήσει τα δάχτυλά του για μέρες. Όμως, παρέμεινε σιωπηλός και επέλεξε να συνεχίσει να δουλεύει, αφού δεν θα μπορούσε να βρει αργότερα άλλη δουλειά. Κερδίζει μόνο 50 Taka (40 ρουπίες) σπάζοντας 100 τούβλα. Δεν ξοδεύει τίποτα από αυτό το ποσό για τον εαυτό του, αντ’ αυτού, το ξοδεύει για να αγοράσει φαγητό για την αδελφή του.

Credit: GMB Akash | Facebook

Οι καταστάσεις τον έχουν σκληρύνει ως άτομο, αλλά η παιδική πλευρά του είναι ακόμα ζωντανή χάρη στην αδερφή του. Την ονόμασε Bristy (που σημαίνει βροχή) επειδή γεννήθηκε κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας. Ονειρεύεται να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον γι ‘αυτήν και θέλει να τη στείλει στο σχολείο να μάθει γράμματα. Δεν θέλει να έχει πονεμένα δάχτυλα, όπως εκείνος…

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top