Connect with us

STORIES

Γυναίκα που έχει εγκαταλείψει τον εαυτό της πάει σε κομμωτήριο να σουλουπωθεί για το γάμο της. Μόλις βγαίνει, δεν την αναγνωρίζει κανείς

Οι κομμωτές και οι μακιγιέζ μοιάζουν με μάγους. Πώς αλλιώς θα μπορούσαμε να εξηγήσουμε τις απίστευτες μεταμορφώσεις που βλέπουμε στα social media; Η αλήθεια είναι ότι μερικοί από αυτούς τους καλλιτέχνες είναι πολύ ταλαντούχοι και αφοσιωμένοι στην τέχνη τους, γι’ αυτό και το αποτέλεσμα που δίνουν είναι εκπληκτικό.Ο Jeremy Hartfield και η Sara Pestella είναι δύο από αυτούς τους καλλιτέχνες. Μια μέρα, μια γυναίκα μπήκε στο σαλόνι ομορφιάς, που εργάζονται ο Hartfield με την Pestella, στο Destin της Φλόριντα. Η γυναίκα είπε ότι ήθελε κάποια βοήθεια, επειδή επρόκειτο να παντρευτεί σε λίγους μήνες και έπρεπε να κάνει μία καλή αλλαγή.

Όταν η Holly μπήκε στο σαλόνι ομορφιάς, οι εργαζόμενη ήξεραν ότι η περίπτωσή της θα ήταν γι’ αυτούς μια πρόκληση.

(Source: Facebook/Modern Salon)

Η Holly εργαζόταν ως φρουρός ασφαλείας και δεν φρόντιζε αρκετά τα μαλλιά της για μεγάλο χρονικό διάστημα. Λέει ότι είχε χρόνια να τα κόψει, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει μέχρι τη μέση της.“Πάντα είχα μακριά τα μαλλιά μου γιατί ο πατέρας μου μου έλεγε ότι έτσι πρέπει να τα έχει κάθε γυναίκα για να είναι όμορφη,” δήλωσε η Pestella στο Modern Salon.Οι εργαζόμενοι στο σαλόνι ομορφιάς ήξεραν ότι είχαν πολλή δουλειά μπροστά τους, αλλά ήταν πρόθυμοι να εργαστούν σκληρά για να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Και από τις 7 μ.μ. μέχρι και τις 2 π.μ., οι εργαζόμενοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και μεταμόρφωσαν εντελώς τη Holly.

Το makeover κράτησε επτά ώρες.

Ο Hartfield ξεκίνησε την αλλαγή κάνοντας στη Holly ένα κούρεμα, το οποίο την άφησε με πολύ λιγότερα μαλλιά. Πριν από το κούρεμα, τα μαλλιά της Holly ήταν μέχρι τη μέση της ενώ μετά το κούρεμα έφταναν μέχρι τους ώμους. Στη συνέχεια η Pestella ανέλαβε τη βαφή.

(Source: Instagram/jeremyhartfield)

Μετά τα μαλλιά, είχε έρθει η ώρα του μακιγιάζ.

(Source: Instagram/jeremyhartfield)

Μέχρι το τέλος της βραδιάς η Holly έμοιαζε με ένα τελείως διαφορετικό άτομο.“Δεν πειράζει που κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα,” λέει χαριτολογώντας η Pestella για το χρόνο που τους πήρε η συγκεκριμένη μεταμόρφωση. “Η Holly αισθάνεται πλέον όμορφη.”

(Source: Instagram/jeremyhartfield)

Η Holly ήταν τυχερή όχι μόνο επειδή πέτυχε ένα καινούργιο λουκ για το γάμο της, αλλά σύμφωνα με την Pestella, οι ιδιοκτήτες του σαλονιού ομορφιάς προσέφεραν στη Holly δωρεάν κούρεμα και βαφή για έναν ολόκληρο χρόνο, για να μπορέσει να συντηρήσει την άψογη εμφάνισή της!

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top