Connect with us

STORIES

Ένας μπαμπάς φωτογραφίζει την τελευταία βλεφαρίδα της κορούλας του που κάνει χημειοθεραπείες δίνοντας την πιο δύσκολη μάχη της.

“Αυτή η τελευταία βλεφαρίδα κρεμόταν μόνη της, για εβδομάδες.”

Αυτή ήταν η λεζάντα κάτω από μια σπαρακτική φωτογραφία ενός μπαμπά από την Αυστραλία, του Andrew Brown, την οποία δημοσίευσε για το κοριτσάκι του, την 7χρονη Hayley, τον Οκτώβριο του 2016.

Αυτό το γενναίο κοριτσάκι έχει να αντιμετωπίσει κάτι που κανένα παιδί δεν θα έπρεπε να ζήσει: χημειοθεραπείες, η μία μετά την άλλη, για έναν καρκινικό όγκο που ξεκίνησε από τη μύτη της.Ο καρκίνος είναι μια τρομακτική διάγνωση σε οποιαδήποτε ηλικία, πόσο μάλλον όταν αυτή αφορά παιδιά, τα οποία καλούνται να αντιμετωπίσουν με θάρρος αυτή τη σκληρή ασθένεια.Οι σπαρακτικές φωτογραφίες της Hayley καθ’ όλη τη διάρκεια της ασθένειάς της δείχνουν την οδυνηρή μεταμόρφωση ενός υγιούς κοριτσιού σε ένα παιδί που παλεύει σ’ αυτή τη μάχη.

Παρόλα αυτά, οι φωτογραφίες δείχνουν, επίσης, ένα απίστευτο μικρό κορίτσι που αγαπά τις πριγκίπισσες και τον Μπάτμαν. Ένα κορίτσι που ποτέ δεν άφησε τον καρκίνο να ταρακουνήσει την αγάπη της για τη ζωή.

Τον Οκτώβριο του 2016, ο Andrew Brown μπήκε στο Facebook για να δημοσιεύσει μια φωτογραφία που έμελλε να έχει τεράστια απήχηση.Στην εικόνα που τραβήχτηκε μερικές εβδομάδες νωρίτερα, είναι η μόλις 7 ετών κόρη του, η Hayley, η οποία σηκώνει το τεράστιο βάρος της θεραπείας του καρκίνου.Η φωτογραφία δείχνει την τελευταία όμορφη μακριά βλεφαρίδα της Hayley, και η λεζάντα από κάτω λέει, “Αυτή η τελευταία βλεφαρίδα κρεμόταν μόνη της, για εβδομάδες.”

Η Hayley έχει υποστεί τις σκληρές χημειοθεραπείες για μήνες τώρα, είπε ο Brown στο Kidspot.Η χημειοθεραπεία είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες για τον καρκίνο, αλλά μπορεί να επιφέρει δυσάρεστες παρενέργειες, όπως ναυτία, πόνους στο σώμα, και απώλεια μαλλιών.Η Hayley είχε αρχίσει σιγά-σιγά να χάνει τα μαλλιά από το κεφάλι της.

Ακόμη και οι μακριές της βλεφαρίδες εξαφανίστηκαν, αλλά μια εντυπωσιακά μεγάλη βλεφαρίδα της Hayley παρέμεινε.Οι νοσηλευτές και το προσωπικό του νοσοκομείου σχολίασαν το πόσο όμορφες ήταν, και πόσο απίστευτο ήταν ότι διήρκησαν περισσότερο από τα μαλλιά της για τόσο πολύ καιρό.Στη συνέχεια, είπε στους γονείς της ότι υπήρχε κάτι στο μάτι της, και συνειδητοποίησαν ότι οι βλεφαρίδες της έπεφταν μια- μια.

Οι γονείς της, Andrew και Leia Brown, είχαν την πρώτη ανησυχία για το κοριτσάκι τους, τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν παρατήρησαν ότι τα μάτια της άρχισαν να αλληθωρίζουν.Την πήγαν στο γιατρό, όπου ανακαλύφθηκε ότι η ρίζα του προβλήματος ήταν μια μεγάλη καρκινική μάζα που μεγάλωνε μέσα στη μύτη της.Περίμεναν με κομμένη την ανάσα για εβδομάδες πριν οι γιατροί μπορέσουν να επιβεβαιώσουν ότι δεν ήταν καρκίνος του εγκεφάλου.

Τα καλά νέα είναι ότι ο καρκίνος του μαλακού ιστού που πλήττει τη Hayley έχει καλύτερη αντιμετώπιση από τον καρκίνο του εγκεφάλου που υποψιάζονταν.“Η Hayley είναι πολύ ντροπαλή. Οι περισσότεροι γιατροί και οι νοσοκόμες, ακόμα δεν έχουν ακούσει καν τη φωνή της και είμαστε τέσσερις μήνες εδώ,” είπε ο πατέρας συγκινημένος για το κοριτσάκι του.

Παρόλο που είναι ήσυχη, η Hayley είναι δυνατή και αντέχει τα σκαμπανεβάσματα των θεραπειών.

Τα καλά νέα είναι ότι η εντατική ακτινοβολία και οι χημειοθεραπείες της Hayley φαίνεται να έχουν κάνει δουλειά: Ο όγκος της έχει αρχίσει να συρρικνώνεται!Έχει ακόμη ένα μήνα ακτινοβολιών και δύο γύρους χημειοθεραπειών μπροστά της.Ευχόμαστε, μόλις τελειώσουν οι θεραπείες της, η Hayley να γυρίσει γερή και υγιής στο ζεστό της σπίτι!

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top