Connect with us

STORIES

Η κοιλιά της «πρήστηκε» 3 μήνες αφού έχασε το μωρό της, και οι γιατροί ανακάλυψαν πως υπήρχε ακόμη κάτι ζωντανό μέσα της…

H απώλεια ενός παιδιού είναι δύσκολη για οποιονδήποτε γονέα. Ο πόνος είναι αβάσταχτος ακόμη κι αν το μωρό πεθάνει μέσα στην κοιλιά της μητέρας.

Η Sadie Brittle και ο σύζυγός της, Gary, ήταν συντετριμμένοι όταν έχασαν το μωρό τους σε μια έκτοπη κύηση. Η έκτοπη κύηση συμβαίνει όταν ένα γονιμοποιημένο ωάριο εμφυτεύεται εκτός του βλεννογόνου της κοιλότητας της μήτρας, π.χ. στη σάλπιγγα και αποτελεί μια κατάσταση δυνητικά απειλητική για τη ζωή. Η εγκυμοσύνη της δεν μπορούσε να σωθεί.

Η Brittle πήρε άδεια από τη δουλειά της και πήγε διακοπές τρεις μήνες μετά την επώδυνη περιπέτειά της. Ωστόσο, παρατήρησε ότι το στομάχι της ήταν ακόμα αρκετά πρησμένο – μια παρενέργεια που δεν περίμενε μετά τη χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση της έκτοπης κύησης. Πήγε ξανά στο γιατρό της, ο οποίος της αποκάλυψε την πιο εντυπωσιακή είδηση: Η Brittle είχε ακόμα παιδί, το οποίο και της επιβεβαίωσε με ένα τεστ εγκυμοσύνης.

Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να διαβάσετε περισσότερα για την περίεργη ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτό το μωρό – έκπληξη.

H Sadie Brittle και η οικογένειά της ήταν βαθιά αναστατωμένοι όταν η εγκυμοσύνη της τελείωσε απότομα στις μόλις οκτώ εβδομάδες. Το μωρό είχε αρχίσει να μεγαλώνει σε μία από τις σάλπιγγες της, προκαλώντας επιπλοκές που οδήγησαν στη διακοπή της εγκυμοσύνης.

Αλλά τρεις μήνες μετά, ένας γιατρός επιβεβαίωσε αυτό που φαινόταν να είναι το αδύνατο: η πρησμένη κοιλιά της οφειλόταν σε εγκυμοσύνη. Όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν έγκυος με ένα μόνο παιδί. Έχασε το ένα μωρό της αλλά είχε κι ένα δίδυμο που επέζησε στη μήτρα.

Η Brittle γέννησε με καισαρική, και έτσι, ένα νέο μέλος προστέθηκε στην οικογένεια!

Η εγκυμοσύνη ήταν κρυμμένη από την αιμορραγία, και τα μηχανήματα δεν μπόρεσαν να την εντοπίσουν.

Αν και εξακολουθούν να είναι πολύ αναστατωμένοι από το γεγονός ότι ο μικρός Teddie θα μεγαλώσει χωρίς τον δίδυμο του, είναι ευγνώμονες για την υγεία του μικρού τους.

Αλλά η Sadie, ο Gary, και η κόρη τους, η Summer, έχουν βρει παρηγοριά στον ερχομό του νέου μωρού. Πλέον, μπορούν να προχωρήσουν τη ζωή τους όλοι μαζί σαν μια αγαπημένη οικογένεια!

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top