Connect with us

STORIES

Άντρας ξεσπάει σε δάκρυα μόλις βλέπει για πρώτη φορά τη γυναίκα του με το νυφικό στα σκαλιά της εκκλησίας

Ένας γαμπρός από τη Μελβούρνη έχει αγγίξει τις καρδιές όλου του κόσμου από τότε που μια φωτογραφία του που δείχνει τη στιγμή που βλέπει τη νύφη του για πρώτη φορά μοιράστηκε στο διαδίκτυο.Ο Tyrone Armitage εντυπωσιάστηκε όταν είδε την επί 11 χρόνια σύντροφό του, Kelly Armitage, να περπατάει προς τα εκείνον φορώντας το νυφικό της, μόλις λίγες μέρες αφότου έμαθαν τα τραγικά νέα.

Ο φωτογράφος James Day ήταν έτοιμος να συλλάβει κάθε δευτερόλεπτο και αργότερα ρώτησε τον κ. Armitage τι σκεφτόταν τη στιγμή που τραβήχτηκε η φωτογραφία.Η απάντησή του ήταν ότι ένιωθε πως ήταν «ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον πλανήτη».

“Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν το πόσο εκπληκτική είναι η ζωή με έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα μου,” είπε ο γαμπρός.

Ο κ. Armitage έμαθε τα άσχημα νέα για τον πατέρα του μόλις μια εβδομάδα πριν το γάμο του.“Σχεδόν μια εβδομάδα πριν τη μέρα του γάμου μας, έλαβα μια κλήση από την μεγαλύτερη αδελφή μου.”“Αμέσως ήξερα ότι κάτι πήγε στραβά όταν άκουσα τον πόνο και τη θλίψη στη φωνή της. Ήξερα αμέσως ότι είχε να κάνει με τον πατέρα μας,” είπε ο κ. Armitage, προσθέτοντας ότι ο πατέρας του πάλεψε με τον καρκίνο για 16 χρόνια.

Ο καρκίνος του πατέρα του κ. Armitage είχε επιδεινωθεί.

“Κλείνοντας την κλήση, οι τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου δεν με ένοιαζαν, ενώ το μόνο που με ένοιαζε ήταν να παντρευτώ την αγάπη της ζωής μου και να έχω δίπλα μου εκείνη την ημέρα τους ανθρώπους που νοιάζονταν για μας πραγματικά.”

Με τον πατέρα του δίπλα του και την αγάπη της ζωής του να περπατάει προς τα ‘κείνον, ο κ. Armitage εκείνη τη στιγμή ένιωθε πόσο πολύτιμο είναι το κάθε δευτερόλεπτο της ζωής μας.

Ο κ. Armitage είπε ότι ενώ η μέρα ήταν γεμάτη με δάκρυα και έντονα συναισθήματα, κάθε κουβέντα που μοιράστηκε με τον πατέρα του εκείνη την ημέρα θα μείνει «χαραγμένη για πάντα στην καρδιά του».

“Δεν ξέρω ποιο είναι το μέλλον του πατέρα μου, αλλά αυτό που γνωρίζω είναι ότι με την Kel στο πλευρό μου και την ατελείωτη αγάπη και υποστήριξή της, νομίζω πως μπορώ να ξεπεράσω τα πάντα,” είπε.

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top