Connect with us

STORIES

Ηράκλειο: Γυναίκα πήγε για τηλεόραση και έφυγε νύφη – Η εκπληκτική πρόταση γάμου σε μεγάλο κατάστημα

Η πρόταση γάμου έγινε δικαίως θέμα συζήτησης στο Ηράκλειο και όχι μόνο. Έκπληκτοι έμειναν οι υπάλληλοι στο κατάστημα…

Η πρόταση γάμου στο Ηράκλειο κέντρισε τα βλέμματα και έγινε θέμα συζήτησης στο internet. Εκείνος τα είχε σχεδιάσει όλα, προκειμένου οι στιγμές αυτές να μείνουν αξέχαστες. Και τα κατάφερε! Η μέλλουσα νύφη είπε το μεγάλο «ναι» του έδωσε ένα φιλί και στη συνέχεια εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές.

Το ζευγάρι, μαζί με την αδερφή της κοπέλας, πήγαν στην Electronet «Πιτσουλάκης Ρομπογιαννάκης» για να ψάξουν, όπως φαίνεται και στο βίντεο, για τηλεόραση. Ο πωλητής τους υποδέχεται και ρωτάει τι ακριβώς θέλουν έτσι ώστε να τους βοηθήσει και να τους καθοδηγήσει. Εκεί που συζητούν και ακούνε όλες τις λεπτομέρειες από τον υπάλληλο του καταστήματος, ξαφνικά όλες οι τηλεοράσεις… αλλάζουν.

Αρχικά, αυτό που αναγράφεται σε δεκάδες οθόνες είναι «Από ‘μένα για ‘σένα με πολλή αγάπη» Ύστερα από αυτό το μήνυμα, ξεκινούν να εμφανίζονται φωτογραφίες του ζευγαριού, με τη μέλλουσα νύφη να έχει μείνει άναυδη! Εμφανώς συγκινημένη αγκαλιάζει τον καλό της, ενώ η αδερφή της -που συμμετέχει ενεργά στο «σχέδιο»-, βγάζει από μία τσάντα το δαχτυλίδι και το δίνει στο γαμπρό.

Άφωνη έμεινε η κοπέλα όταν ο αγαπημένος της γονατίζει και της ζητά να γίνει γυναίκα του. Το ζευγάρι φεύγει από το μαγαζί… χωρίς τηλεόραση, αλλά γεμάτο χαμόγελα!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την απίστευτη πρόταση γάμου στο Ηράκλειο:

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top