Connect with us

STORIES

Εστεμμένη Ταιλανδέζα καλλονή γονατίζει μπροστά στη ρακοσυλλέκτρια μητέρα της για να την ευχαριστήσει που την μεγάλωσε

Τα παιδιά πρέπει να σέβονται και να τιμούν τους γονείς τους. Αυτό το νεαρό κορίτσι από την Ταϊλάνδη έδειξε το σεβασμό της προς τη μητέρα της αφιερώνοντας τη νίκη της σ΄αυτήν.Η Khanitta Mint Phasaeng, κέρδισε τον τίτλο “Miss Uncensored News” της Ταϊλάνδης πριν από δύο χρόνια και μια φωτογραφία της στην οποία δείχνει την ευγνωμοσύνη της προς τη μητέρα της μετά το διαγωνισμό, έγινε viral.

Όταν επέστρεψε στην πατρίδα της, η Mint ήθελε να ευχαριστήσει τη μητέρα της γι’ αυτό γονάτισε μπροστά της, φορώντας ακόμα το στέμμα και την κορδέλα της.

Η σελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού της Ταϊλάνδης, Feel 96.5 Rayong, ανέβασε τις φωτογραφίες της Mint που τη δείχνουν γονατιστή κι αμέσως έγιναν viral. Ο χρήστες του διαδικτύου θαύμασαν την ανιδιοτελή πράξη της. Το να γονατίζει ένα παιδί με το κεφάλι προς τα κάτω είναι η υψηλότερη τιμή που μπορεί να δώσει στους γονείς του στην Ταϊλάνδη.Αυτό που είναι ακόμη πιο αξιοσημείωτο είναι ότι τίμησε τη μητέρα της σε ένα μονοπάτι δίπλα σε κάδους σκουπιδιών. Βοηθούσε τακτικά τη μαμά της να συλλέξει τα σκουπίδια, αφού αυτό ήταν το επάγγελμά της και η κύρια πηγή εισοδήματός τους.

“Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό. Η αποκομιδή απορριμμάτων είναι ένα έντιμο επάγγελμα. Μεγάλωσα με αρκετό φαγητό και ήμουν σε θέση να τελειώσω το γυμνάσιο επειδή η ρακοσυλλέκτρια μητέρα μου πάντα με στήριζε,” είπε η Mint.

“Μπορεί να μην έχει μεγάλη αξία για τους άλλους ανθρώπους, αλλά μένα και για τη μητέρα μου, κάθε μπατ που κερδίζουμε είναι πολύτιμο. Ό,τι έχω σήμερα το οφείλω στη μητέρα μου. Εμείς ζούμε από αυτή την τίμια δουλειά, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να αισθάνομαι ντροπή.”

Οι φίλοι της την ώθησαν να πάρει μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς, και όταν ανακηρύχθηκε νικήτρια, η Mint δεν μπορούσε να το πιστέψει.

“Όταν ο παρουσιαστής ανακοίνωσε το όνομα της νικήτριας αισθάνθηκα σαν να ζούσα ένα όνειρο. Σκέφτηκα ‘πώς ένα συνηθισμένο κορίτσι σαν κι εμένα μπορεί να γίνει η βασίλισσα ομορφιάς;’” είπε.

Ένα τόσο ταπεινό κορίτσι σαν την Mint είναι μια αληθινή έμπνευση για όλους μας.

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top