Connect with us

STORIES

Μια γυναίκα του διέρρηξε την πιτσαρία αλλά οι κάμερες κατέγραψαν τη φωτογραφία της. Ο ιδιοκτήτης αντί να πάει στην αστυνομία έκανε κάτι υπέροχο

Το να είσαι ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης τη σήμερον ημέρα δεν είναι εύκολο πράμα. Με τη φορολογία να αυξάνεται συνέχεια και τις ζημιές που μπορεί να προκληθούν σε μία επιχείρηση, τα κέρδη που απομένουν στον ιδιοκτήτη είναι ελάχιστα.Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όταν ο Damian Penner, ο ιδιοκτήτης της Rocco’s Pizzeria, είδε ότι είχε γίνει κλοπή στο μικρό του εστιατόριο, αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα στον δράστη.

Μόλις πρόσφατα, μια γυναίκα και τέσσερα παιδιά ήρθαν στο Rocco. Τα παιδιά έκαναν αταξίες και η γυναίκα ήταν αμήχανη. Αφ’ ότου έφυγαν, οι υπεύθυνοι του εστιατορίου συνειδητοποίησαν ότι η γυναίκα είχε κλέψει μερικές κατεψυγμένες πίτσες.

Το Rocco είναι μια επιχείρηση που στηρίζει την κοινότητα. Εκτός από την οικογενειακή φιλοξενία που προσφέρει, ο Penner συνεργάζεται επίσης με τοπικούς φορείς για τη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Έτσι, ο Penner αποφάσισε να απευθυνθεί στη γυναίκα σαν μέλος της κοινότητας για την οποία ενδιαφέρεται.“Προς την κυρία που έκλεψε 8 κατεψυγμένες πίτσες χθες το βράδυ. Δεν γνωρίζουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε και δεν ξέρω αν ήταν κακόβουλη ή αν θέλατε απλά να ταΐσετε τα παιδιά σας,” έγραψε ο Penner.

“Αλλά, σας παρακαλώ, ζητήστε βοήθεια με άλλο τρόπο.”“Δεν μπορείτε να συνεχίσετε να παίρνετε μαζί σας τα παιδιά σας για να σας βοηθούν στην κλοπή, αφού είναι μικρά, ευαίσθητα και ακόμα μαθαίνουν. Μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος, αλλά ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε, πρέπει να δίνετε στα παιδιά σας το καλό παράδειγμα.”

Ο Penner πρόσθεσε ότι δεν θα δημοσιεύσει την εικόνα της και δεν θα πήγαινε στην αστυνομία, αλλά την παρότρυνε να πάει ξανά στο μαγαζί και να ζητήσει βοήθεια.“Και πάλι, δεν γνωρίζουμε την κατάστασή σας και η δημοσίευση της φωτογραφίας σας δεν θα κάνει τίποτα άλλο παρά να σας ντροπιάσει σε μια κοινότητα που είναι εδώ για να σας βοηθήσει! Εάν χρειάζεστε βοήθεια, παρακαλώ μπείτε και μιλήστε προσωπικά μαζί μου. Έχουμε επαφές με πολλούς φορείς και συνεργαζόμαστε στενά με πολλές ομάδες που μπορούν να σας βοηθήσουν να σας απομακρύνουμε από τις συνθήκες στις οποίες μπορεί να ζείτε!”

Ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας με τη γυναίκα του, Jodi Penner, και τη μικρή τους κόρη.

Υπήρξε μια έκρηξη υποστηρικτικών σχολίων από την κοινότητα και λίγες μέρες αργότερα ο Penner ανακάλυψε ποια ήταν η γυναίκα στα social media, αν και εκείνη ούτε πήγε από το μαγαζί ούτε ήρθε σε επαφή με τον Penner.“Η κυρία δεν έχει έρθει ακόμη, αλλά υπάρχει ακόμα η ελπίδα ότι θα πάει να ζητήσει βοήθεια από μόνη της! Ας ελπίσουμε ότι θα το κάνει!”Η ανάρτησή του έγινε viral και ο Penner δήλωσε ότι θεωρεί πως ότι η απόφασή τους ήταν αυτή που είχε τις μεγαλύτερες πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα.

“Κάντε κάτι σήμερα, για να βελτιώσετε το αύριο! Αυτό ήταν το θέμα μας αυτό το καλοκαίρι και είναι πραγματικά μία στάση ζωής! Αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να πράξουμε ως άνθρωποι για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο!”

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top