Connect with us

STORIES

Γυναίκα με καρκίνο έκανε χημειοθεραπείες και μαστεκτομή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και γέννησε ένα υγιέστατο μωρό

Η Maria Crider ήταν 11 εβδομάδων έγκυος όταν ανακάλυψε ότι είχε έναν όγκο στο αριστερό της στήθος.

Τρεις εβδομάδες αργότερα, η 27χρονη από τη Φλόριντα επιβεβαίωσε αυτό που φοβόταν. Η Crider, η οποία ήταν ήδη μητέρα δύο μικρών αγοριών, είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού.

Κατά τους επόμενους μήνες, η Crider έδωσε μια τεράστια μάχη για να σώσει τη δική της ζωή καθώς και τη ζωή του αγέννητου μωρού της.

Αφού υποβλήθηκε σε μαστεκτομή στο αριστερό της στήθος και σε πολλούς κύκλους χημειοθεραπειών μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης της, η Crider και ο σύζυγός της, Brandon, υποδέχτηκαν τον Απρίλιο το υγιέστατο αγοράκι τους .

Αυτές οι συγκινητικές φωτογραφίες που ελήφθησαν από τη φωτογράφο Bonnie Hussey, κατέγραψαν τη στιγμή που η Crider γέννησε τον γιο της Logan με καισαρική τομή.

Η Crider μπόρεσε να παρακολουθήσει τη γέννηση σε μια οθόνη που είχαν τοποθετήσει μπροστά της οι γιατροί.

Αρκετές συναισθηματικές φωτογραφίες κατέγραψαν τη στιγμή που η Crider κράτησε τον Logan αμέσως μετά τη γέννησή του.

Η Crider έπρεπε να υποβληθεί σε περαιτέρω χημειοθεραπείες μετά τη γέννα και τώρα υποβάλλεται σε ακτινοβολίες.

“Ήταν συναισθηματικά μια πολύ δύσκολη περίοδος,” είπε στην HuffPost. “Έχω περάσει μια μαστεκτομή, μια προγραμματισμένη καισαρική τομή, μια σαλπιγγεκτομή, 16 χημειοθεραπείες, και 25 από τις 28 ακτινοβολίες. Έχω ακόμα δρόμο μπροστά μου μέχρι να μπορέσω να αφήσω αυτό το κομμάτι της ζωής μου πίσω μου.”

Είπε ότι ήθελε να μοιραστεί τις φωτογραφίες για να δώσει ελπίδα σε άλλες έγκυες γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο του μαστού.

“Ελπίζω ότι οι φωτογραφίες μου θα τους δώσουν το θάρρος να μιλήσουν με τους γιατρούς τους και να αναζητήσουν μια λύση που να είναι σωστή τόσο για τη μαμά όσο και για το μωρό της,” είπε η Crider.

“Θέλω να τους δώσω κουράγιο και να τους πω ότι μπορούν να κάνουν θεραπείες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.  Ο Logan είναι απόδειξη και είναι μόνο μία από τα εκατοντάδες μωρά που γεννήθηκαν μετά από χημειοθεραπείες.”

Η Crider είπε ότι εξακολουθεί να κλαίει κάθε φορά που κοιτάζει τις φωτογραφίες από τη γέννηση του Logan.

“Όταν τη γνώρισα, μου έδωσε την εντύπωση ότι θα έκανε τα πάντα για να το παλέψει. Ήταν πραγματικά τιμή μου να συνεργαστώ μαζί της,” δήλωσε η φωτογράφος.

“Ελπίζω μόνο να μπορέσει να κοιτάξει ξανά τις φωτογραφίες της και να δει πόσο πραγματικά δυνατή είναι.”

https://www.youtube.com/watch?v=95GYKrsXvGQ

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top