Connect with us

STORIES

Γυναίκα με καρκίνο λέει όχι στους γιατρούς που επιμένουν να «ρίξει» το μωρό της και το γεννάει με καισαρική

Αυτή η γυναίκα αρνήθηκε κατηγορηματικά να κάνει έκτρωση, παρόλο που είχε καρκίνο και οι γιατροί της τη συμβούλευσαν να τερματίσει την εγκυμοσύνη της. Χάρη στην αποφασιστικότητά της, είναι τώρα μια χαρούμενη μητέρα ενός υγιούς κοριτσιού.

Η Melissa Gormley και ο φίλος της, Dave Good, περίμεναν παιδί, όμως η χαρά τους διαλύθηκε όταν έμαθαν ότι η Melissa είχε καρκίνο.

“Ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι και τελικά η χαρά μας μετατράπηκε σε πανικό,” δήλωσε ο Dave στο Daily Local News. “Δεν ξέραμε τι να κάνουμε.”

Credit: Facebook | Dave Bueno

“Ήταν πολύ δύσκολο και για τους δύο. Σκεφτόμασταν μήπως έπρεπε η Melissa να τερματήσει την εγκυμοσύνη της.”

Credit: Facebook | Melissa Gormley

Αλλά, ευτυχώς, η λέξη έκτρωση δεν υπήρχε στο λεξιλόγιό τους. «Η έκτρωση δεν ήταν επιλογή για μένα», είπε η Melissa.

Credit: Facebook | Melissa Gormley

Οι γιατροί έκαναν χημειοθεραπεία στη Melissa. Το σχέδιο ήταν να κάνουν τρεις γύρους χημειοθεραπείας, να δουν αν ο όγκος μειωθεί, και αν μειωνόταν, τότε θα έκανε κι έναν τέταρτο γύρο. Αν ο όγκος δεν μειωνόταν, τότε θα έπαιρναν το μωρό με καισαρική και θα απομάκρυναν χειρουργικά τον όγκο.

Credit: Facebook | Melissa Gormley Facebook Dave BuenoCredit: Facebook | Dave Bueno

Ήταν μια δύσκολη περίοδος, αλλά το ζευγάρι είχε βρει τρόπο να αντιμετωπίσει την κατάσταση. «Όταν νιώθουμε λυπημένοι για κάτι, ακούμε την καρδούλα του μωρού μας και αυτό μας βοηθά να νιώθουμε καλύτερα», είπε ο Dave.

Credit: Facebook | Dave Bueno

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά, και το μωρό γεννήθηκε μέσω καισαρικής. Ο Dave έγραψε στο Facebook: “Βγήκε και έκλαιγε για να τη δώσουμε στη μαμά της, αλλά έπρεπε να έπρεπε να μείνει για λίγο με το μπαμπά.”

“Η επέμβαση της μαμάς πήγε καλά, αλλά διήρκεσε λίγο περισσότερο από όσο αναμενόταν. Έχει ξυπνήσει και αναρρώνει στην εντατική… Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, την αγάπη σας και την υποστήριξή σας.”

Credit: Facebook | Dave BuenoCredit: Facebook | Dave Bueno

Ευτυχώς, χάρη στο θάρρος και την αποφασιστικότητα της μητέρας, η κορούλα τους είναι υγιέστατη και η κατάσταση της υγείας της Melissa βελτιώνεται από μέρα σε μέρα.Τους ευχόμαστε να γυρίσουν σύντομα στο σπίτι τους και να είναι γεροί να χαρούν το πανέμορφο κοριτσάκι τους!

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top