Connect with us

STORIES

Γυναίκα πλήρωσε από την τσέπη της 20 δωμάτια για άστεγους ώστε να μην πεθάνουν από το πολικό ψύχος

Μία καλόκαρδη γυναίκα ξεκίνησε μία προσπάθεια και κατάφερε τελικά να προστατεύσει 120 άστεγους την περασμένη εβδομάδα από το πολικό ψύχος στο Σικάγο. 

Η Candice Payne έκανε κράτηση στην αρχή για 20 δωμάτια σε ένα ξενοδοχείο, μετά την επίσκεψή της σε έναν καταυλισμό αστέγων στο Σικάγο, όπου οι θερμοκρασίες είχαν πέσει στους -5 βαθμούς Κελσίου.

Η Payne φοβόταν ότι ο δήμος και οι φιλανθρωπικές οργανώσεις δεν θα είχαν επαρκείς πόρους για να βοηθήσουν τους άστεγους, γι’ αυτό πλήρωσε από την τσέπη της 20 δωμάτια ενός ξενοδοχείου και έκανε μία δημοσίευση στα social media για να βρει βοήθεια για περισσότερα άτομα.

Μετά απ’ αυτή την κίνησή της, συγκέντρωσε τεράστια βοήθεια όπως δωρεές τροφίμων, ρουχισμού κ.λπ, αλλά και αρκετά χρήματα για φιλοξενηθούν περίπου 120 άτομα στο ξενοδοχείο μέχρι το βράδυ του Σαββάτου.

“Πολλοί απ’ όσους βοήθησαν ίσως δεν ήξεραν πώς ή πού να βοηθήσουν, έτσι χαίρομαι που κατάφερα να τους δείξω το δρόμο της αλληλεγγύης,” δήλωσε η Payne στο CBS.

Δύο άνδρες που έμειναν στο ξενοδοχείο, ο Jermaine και ο Robert, είπαν πως η Payne είναι ο «άγγελός τους». “Η Payne μας έστειλε βοήθεια τη στιγμή που τη χρειαζόμασταν περισσότερο,” είπε ο Jermaine.

Όσα καλά κάνει αυτή η γυναίκα στη ζωή της, ο Θεός να της τα δίνει πίσω διπλά!

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top