Connect with us

STORIES

Πρόωρο μωρό πάει σπίτι του μετά από 545 μέρες στο νοσοκομείο και βγάζει νοκ άουτ τις κακές προβλέψεις των γιατρών

Ένα μωρό – θαύμα που όταν γεννήθηκε είχε το μέγεθος μιας «μικρής κούκλας», αψήφησε τους γιατρούς που έλεγαν ότι θα πεθάνει και τώρα ετοιμάζεται να πάει στο σπίτι του για πρώτη φορά μετά από 545 ημέρες στο νοσοκομείο.

Ο 17 μηνών σήμερα Mikey Barone από τη Νέα Υόρκη, γεννήθηκε στις 5 Ιουλίου του 2017.

Οι γονείς του, η 40χρονη Kristine και ο 37χρονος Michael, ένιωσαν σα να χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους όταν το υπερηχογράφημα των 6 μηνών αποκάλυψε ότι η κ. Barone είχε επικίνδυνα υψηλή αρτηριακή πίεση, η οποία την ανάγκασε να γεννήσει με καισαρική στις μόλις 25 εβδομάδες.

Με βάρος μόλις 730 γραμμάρια, ο Mikey χρειαζόταν μηχανική υποστήριξη για να παραμείνει ζωντανός, την οποία οι γονείς του αρνήθηκαν να αφαιρέσουν, παρά τις παροτρύνσεις των γιατρών που τους έλεγαν να τον αφήσουν να πεθάνει.

Μετά από πολλές χειρουργικές επεμβάσεις, το γενναίο αγοράκι είναι τελικά αρκετά δυνατό για να πάει στο σπίτι του!

“Ήταν κάτι σαν θαύμα, μετά από 5 χρόνια προσπαθειών να συλλάβουμε παιδί και μετά από όσα περάσαμε στο νοσοκομείο, ο μικρός μας άγγελος είναι έτοιμος να έρθει στο σπίτι μας!” είπε η μητέρα.

Η οικογένεια ήλπιζε ότι ο Mikey θα ήταν αρκετά καλά για να περάσει τα Χριστούγεννα στο σπίτι του, όμως τα προβλήματα στο αναπνευστικό του τον κράτησαν πίσω στο νοσοκομείο.

“Ήμασταν όλοι έτοιμοι να τον πάρουμε στο σπίτι για τα Χριστούγεννα, όμως τα αναπνευστικά του προβλήματα επιδεινώθηκαν και οι γιατροί μας είπαν ότι δεν μπορεί να φύγει,” είπε η κ. Barone.

“Στεναχωρηθήκαμε, αλλά στολίσαμε το δωμάτιο του νοσοκομείου του με φωτάκια και χριστουγεννιάτικα είδη για να το κάνουμε λίγο χαρούμενο.”

Ο Mikey, αφού αψήφισε όλες τις πιθανότητες, σήμερα είναι πολύ καλά και είναι επιτέλους έτοιμος να πάει στο σπίτι του!

“Θα ήθελα πολύ να δω τους γιατρούς που μας έλεγαν να αποχαιρετήσουμε το παιδί μας τώρα που τα πάει καλά,” είπε η κ. Barone.

“Είμαστε τόσο υπερήφανοι για όλα τα βήματα που έχει κάνει”.

“Το αγοράκι μου είναι ένας μικρός γενναίος μαχητής που αψήφισε όλες τις πιθανότητες των γιατρών και βγήκε νικητής!”

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top