Connect with us

STORIES

Η εικόνα αυτού του νεογέννητου που λέει «αντίο» στον δίδυμο αδερφό του θα ματώσει την καρδιά σας.

Τα αδέλφια μπορεί να είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους, αλλά τίποτα δεν είναι σαν το δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα στα δίδυμα. Οι γονείς διδύμων συχνά παρατηρούν ότι τα παιδιά τους μιλούν στη δική τους μυστική γλώσσα, μπορούν να αισθανθούν τα συναισθήματα και τις σκέψεις του αδελφού ή της αδελφής τους. Αυτή η σύνδεση είναι συχνά ορατή από τη στιγμή που γεννιούνται τα μωρά.

Ο Tommy Buchmeyer και η Brandy Guettler έγιναν οι περήφανοι γονείς των διδύμων αγοριών του Hawk και του Mason στις 18 Αυγούστου. Γεννημένα πρόωρα, τα δύο αγόρια έσπευσαν στην Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών στο Fort Pierce της Φλόριντα. Ο Hawk είχε διαγνωστεί με συγγενή διαφραγματοκήλη, μια σπάνια κατάσταση όπου το διάφραγμα δεν διαμορφώνεται πλήρως, παρεμποδίζοντας τη σωστή διαμόρφωση του πνεύμονα.Μερικές εβδομάδες αργότερα, ο Hawk υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Οι γονείς του δημιούργησαν μια σελίδα στο Facebook που ονομάζεται Mason και Hawk για να κρατήσουν την οικογένεια και τους φίλους τους ενήμερους για την πρόοδο του παιδιού. Μια ημέρα πριν από τη χειρουργική επέμβαση, ο Mason αισθανόταν ανήσυχος όλη την ημέρα, κάτι που οδήγησε έναν από τους νοσηλευτές να βάλουν τα δύο αγόρια το ένα δίπλα στο άλλο.

Τα αγόρια είχαν γεννηθεί μόλις πριν από 11 ημέρες, αλλά δεν ήταν μαζί από τότε.

“Γι’ αυτό τον έβαλε εκεί και ξαφνικά μόλις ένιωσε τον Hawk, άπλωσε το χέρι του, τον άρπαξε και άρχισε να χαμογελάει. Οι δυο τους ήξεραν ότι ήταν εκεί ο ένας για τον άλλον”, λέει ο Brandy.

Οι γονείς των αγοριών ζητούσαν από τον κόσμο να προσεύχεται για τον Hawk, ελπίζοντας ότι κατάστασή του μετά την επέμβαση θα βελτιωθεί.

Η οικογένεια είχε ελπίδες, όταν είδαν ότι η κοιλιά του Hawk δεν ήταν τόσο πρησμένη όπως ήταν πριν από την επέμβαση του. Στις 3 Σεπτεμβρίου, δημοσίευσαν στο Facebook , “Δεν θέλουμε να προτρέχουμε, αλλά ο Hawk είχε ένα καλό διήμερο!”

Η πάθηση αυτή είναι μια απειλητική για τη ζωή του κατάσταση, αλλά ήταν αισιόδοξοι ότι με την ιατρική φροντίδα που ελάμβανε και με τη δύναμη της προσευχής, ο Hawk θα τα κατάφερνε.

“Η όλη δοκιμασία είναι τόσο άσχημη. Οι γιατροί δεν μας έδιναν ψεύτικες ελπίδες. Γνωρίζουμε ότι θα μας πάρει πολύ χρόνο η περιπέτεια αυτή,” είπε ο Tommy.

Δυστυχώς, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, η οικογένεια μοιράστηκε την θλιβερή είδηση του χαμού του Hawk.

“Οι καρδιές μας ράγισαν το πρωί όταν το γλυκό μικρό μας ανθρωπάκι πήγε να βρει τον Ιησού. Έφυγε ειρηνικά και ξέρουμε ότι δεν θα υποφέρει πια. Παρακαλώ δώστε μας λίγο χρόνο να θρηνήσουμε και να προσπαθήσουμε να σταθούμε ξανά στα πόδια μας,” το ζευγάρι μοιράστηκε την τραγική είδηση στο Facebook.

Η φωτογραφία έχει γίνει viral με likes and shares από ανθρώπους από τον Καναδά, την Ουκρανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, και από άλλα μέρη του πλανήτη.

“Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε 11 ημέρες μετά τη γέννησή τους, και ήταν η πρώτη φορά που είχαν αγγίξει ποτέ ο ένας τον άλλο, και αμέσως μόλις ο Mason αισθάνθηκε το άγγιγμα του Hawk, του χαμογέλασε. Έπρεπε να τραβηχτεί αυτή η φωτογραφία,” έγραψε η οικογένεια στο Facebook, όταν δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία.

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top