Connect with us

STORIES

Νεαρή με τσάντα κολοστομίας ταπεινώνεται δημόσια σε πισίνα επειδή τρομάζει τα παιδιά. Η απάντηση της; Η καλύτερη!

Η Jade Hughes είχε διαγνωστεί με ελκώδη κολίτιδα στην ηλικία των 17. Ο πόνος ήταν άσχημος κι αφόρητος.

Μετά από χρόνια σωματικών και συναισθηματικών βασανιστηρίων, η Jade επέλεξε να κάνει μια σημαντική εγχείρηση για να αφαιρέσει το παχύ της έντερο και να το αντικαταστήσει με τσάντα κολοστομίας.

Αλλά όταν η Jade άρχισε να απολαμβάνει τα οφέλη της σακούλας κολοστομίας, η οποία της επέτρεπε να είναι πιο δραστήρια και πιο «φυσιολογική» από ποτέ, είχε ταπεινωθεί δημόσια.Η Jade πήγε στο τοπικό κλαμπ κολύμβησης και, λόγω της θήκης της, κατηγορήθηκε ότι «τρομάζει» τα παιδιά γύρω της.Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε την απίστευτη αντίδραση της Jade…

Στην ηλικία των 17, η Jade Hughes άρχισε να αντιμετωπίζει φρικτούς πόνους στο στομάχι, τόσο σοβαρούς που την άφηναν είτε κλινήρη ή την έτρεχαν συνέχεια στην τουαλέτα. Αλλά τα φάρμακα δεν έκαναν δουλειά.Οι γιατροί διέγνωσαν ότι η Jade έχει ελκώδη κολίτιδα, μια νόσο του εντέρου που προκαλεί φλεγμονή και έλκη στον πεπτικό σωλήνα.

Χωρίς άλλη επιλογή, η Jade αποφάσισε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει το παχύ της έντερο, το οποίο αντικαταστάθηκε με τσάντα κολοστομίας.Στην αρχή, η Jade ήταν ανασφαλής σχετικά με την τσάντα αυτή, αλλά ήλπιζε ότι θα τη βοηθούσε να επιστρέψει στην κανονική της ζωή.Αλλά η Jade, 23 ετών σήμερα, δεν περίμενε να ταπεινωθεί δημόσια ενώ κολυμπούσε.

Λόγω της επέμβασης της, η Jade έπρεπε να φοράει τη σακούλα και να κουβαλάει υγρά μαντηλάκια για μπορεί να συμμετέχει σε περιπέτειες και υπαίθριες δραστηριότητες.Για να γιορτάσει τη νέα αίσθηση της ελευθερίας της και να επανακτήσει την υγεία της, η Jade γράφτηκε σε ένα κλαμπ κολύμβησης στην κοινότητά της.

Λίγο καιρό μετά αφότου έγινε μέλος, μια γυναίκα γύρω στα πενήντα πλησίασε τη Jade και άρχισε να την επικρίνει μπροστά στους άλλους κολυμβητές. Επισήμανε την τσάντα κολοστομίας της Jade και είπε, “Νομίζετε ότι είναι κατάλληλη για την πισίνα;”Η Jade, μιλώντας αποκλειστικά Mirror.co.uk, είπε, “Ήμουν απλά σοκαρισμένη γι ‘αυτό δεν απάντησα και, στη συνέχεια, μου είπε, “Ξέρετε ότι δεν θα πρέπει να φαίνεται στην πισίνα; Δεν είναι πολύ ωραίο για τα μικρά παιδιά να το βλέπουν αυτό.”

Παρά τις καταγγελίες της γυναίκας στο ναυαγοσώστη, επετράπη στη Jade να συνεχίσει το κολύμπι.Ωστόσο, η γυναίκα τη μείωσε τόσο, που μετά δεν ένοιωθε άνετα να κολυμπήσει.

“Αυτή η κυρία δεν έχει ιδέα το τι έχω περάσει τα τελευταία επτά χρόνια,” είπε η Jade στο Mirror. “Ευτυχώς για μένα αγαπώ την τσάντα μου όσο αγαπώ και το σώμα μου.”Παρά τα άσχημα σχόλια της γυναίκας, η Jade συνεχίζει να κολυμπάει στην πισίνα της περιοχής της.

Πέρυσι, η Jade παντρεύτηκε τον Will,  και οφείλει την πρωτόγνωρη αυτοπεποίθησή της στην άνευ όρων υποστήριξη του συζύγου της.

Η Jade μοιράζεται την ιστορία της για να ενθαρρύνει και άλλα κορίτσια να είναι περήφανα για το σώμα τους.

“Οι άνθρωποι πάντα θα σας κρίνουν και πάντα θα σας ρίχνουν την ψυχολογία όταν αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας. Κυρίες μου, αγαπήστε το σώμα σας! Το πάχος, τις ουλές, τις ραγάδες, τα σπυράκια, τις τσάντες κολοστομίας! Τα πάντα! Αγαπήστε το σώμα σας έτσι όπως ακριβώς είναι!”

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top