Connect with us

STORIES

Κανένας από τους συμμαθητές του δεν ήρθε στα γενέθλια αυτού του 9χρονου αγοριού. Τότε η γιαγιά του έκανε αυτή την ανάρτηση στο facebook.

Ο Gerald Hamilton από την Indiana ήταν τόσο ενθουσιασμένος που θα γιόρταζε τα ένατα γενέθλιά του. Μάλιστα, έστειλε 30 προσκλήσεις στους συμμαθητές του, αλλά κανένας δεν εμφανίστηκε.

Η γιαγιά του Gerald, η Amelia, ήταν πολύ στεναχωρημένη για τον εγγονό της.

Ως αποτέλεσμα των πολλαπλών χειρουργικών επεμβάσεων στο κεφάλι του, ο Gerald είχε πιο αργή μάθηση από τους συμμαθητές του και βιώνει αναπτυξιακές διαταραχές. Δυστυχώς, ενώ η οικογένεια του Gerald, του λέει συνεχώς ότι η διαφορετικότητά του τον κάνουν μοναδικό, οι συμμαθητές του και οι οικογένειές τους δεν τον αποδέχονται.Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν η μαμά του Gerald πρότεινε να κόψουν την τούρτα, αλλά ο Gerald ζήτησε να περιμένουν λίγο ακόμα. Πίστευε ότι έστω ένα άτομο θα εμφανιστεί.

Αλλά κανείς δεν ήρθε. Αντ’ αυτού, πολλά άτομα της οικογένειας του ήρθαν στο σπίτι για να τιμήσουν το πάρτι γενεθλίων του.Δύο μέρες αργότερα, η Amelia μπήκε στο Facebook για να δημοσιεύσει την απογοήτευσή της. Επίσης, ήθελε να μοιραστεί το θλιβερό λόγο για τον οποίο οι υπόλοιποι γονείς δεν πήγαν τα παιδιά τους στο πάρτι.

“Η κόρη μου πήρε τηλέφωνο τους 12 γονείς για να μάθει τι συνέβαινε. Αυτή είναι η απάντησή τους: “Το παιδί μου δεν μπορεί να παίξει με το δικό σας παιδί επειδή είναι διαφορετικό.” Πόσο θλιβερό είναι να είσαι 9 χρονών και να μην έχεις φίλους. Έτσι, κανείς δεν ήρθε. Καμία κάρτα. Κανένα δώρο. Συνεπώς, η αποστολή μου είναι να μαζέψω όσες περισσότερες κάρτες μπορώ για να τις δώσω στο μικρό μου. Μπορείτε να τις στείλετε σε μένα και εγώ θα φροντίσω να τις παραλάβει. Ραγίζει η καρδιά μου κάθε φορά που τον βλέπω λυπημένο.”

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top