Connect with us

STORIES

Πατέρας στέλνει ένα δυνατό μήνυμα σε όλους όσους λένε πως η κόρη του είναι ένα «λάθος της φύσης».

Στους έξι μήνες που μεσολάβησαν από το χαμό της Joey Feek, ο σύζυγός της Rory και η μικρή τους κόρης Indiana έκαναν ό, τι μπορούσαν να μην αφήσουν τη θλίψη τους να τους παραλύσει.Έχουν λάβει εκατοντάδες μηνύματα υποστήριξης καθ’ όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας της συντρόφου του Joey με τον καρκίνο, και οι φίλοι και η οικογένεια τους ήταν δίπλα τους σε κάθε στιγμή.

Τώρα, ο Rory έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή της κόρης τους. Ξέρει ότι, ενώ είναι μόνος του, η Joey θα τον καθοδηγεί από ψηλά.Αλλά ο πατέρας έχει κάτι περισσότερο από μια μονογονεϊκή οικογένεια να αντιμετωπίσει: Αυτός πρέπει να αντιμετωπίσει όλα τα άτομα που ισχυρίζονται ότι η κόρη του, η οποία έχει σύνδρομο Down, ήταν ένα «λάθος». Σήμερα, πολλοί είναι πεπεισμένοι ότι τα παιδιά σαν την Indy δεν έχουν καμία πιθανότητα να ζήσουν μια «φυσιολογική» ζωή.

Αλλά ο Rory ξέρει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Πιστεύει ότι η Indy είναι ένα δώρο από τον Θεό, ακριβώς όπως κάθε παιδί, και δίνει ένα συγκινητικό αφιέρωμα στην κόρη του σε μια ανάρτηση στο blog του, με τίτλο “Η ζωή που ζω”.Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να διαβάσετε τι ακριβώς έχει να πει αυτός υπερήφανος πατέρας…

“Ο Θεός δεν κάνει λάθη.”

“Η Indiana είναι σαν ένα οποιοδήποτε άλλο παιδί. Απλά είναι διαφορετική. Το σύνδρομο down δεν κάνει τη ζωή της λιγότερο σημαντική από των άλλων ή τα όνειρα ή τα συναισθήματά της λιγότερο σημαντικά.”

“Με τη Joey είχαμε συναντήσει πολλά παιδιά και μωρά με σύνδρομο Down και με άλλες ειδικές ανάγκες. Είχα την ευλογία να δω μόνα τους πολλά από αυτά στο σχολείο της Indiana τους τελευταίους μήνες, και δεν είναι τίποτα λιγότερο από τα άλλα παιδιά. Κανένα από αυτά δεν είναι. Το καθένα είναι διαφορετικό. Κάποια μαθαίνουν πιο γρήγορα, κάποια πιο αργά. Μερικά είναι ήσυχα και κάποια ζωηρά. Μερικά είναι πιο γρήγορα και άλλα πιο αργά. Αλλά είναι όλα όμορφα. Όλα είναι δώρα από τον ουρανό. ”

“Πριν από δύο χρόνια, η Joey και εγώ είχαμε ακούσει τα στατιστικά στοιχεία, και ράγισαν οι καρδιές μας. Η δική μου εξακολουθεί να είναι ραγισμένη. Ότι κάπου μεταξύ 70-90% των εγκύων γυναικών που κάνουν εξετάσεις και μαθαίνουν ότι το αγέννητο παιδί τους έχει σύνδρομο down, διακόπτουν την κύηση.”“Ο κόσμος μας έχει μάθει ότι είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού. Ένα λάθος. Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι. Τουλάχιστον ξέρω ότι η Indiana δεν είναι. Όταν γεννήθηκε, η Joey κι εγώ είπαμε, “αυτό είναι το παιδί που ο Θεός θέλει να έχουμε”, και θα το πιστεύαμε. Και είχαμε δίκιο.”

“Δεν μπορώ να φανταστώ την Joey αυτά τα δύο χρόνια να μην είναι μαμά της Indiana και να μην έχει γνωρίσει την αγάπη και την ευτυχία που η Indy έφερε σε αυτήν. Ο Θεός το ήξερε. Εκείνος διάλεξε. Ήταν το δώρο Του σε αυτήν. Όπως η Indy είναι το δώρο μου τώρα. Είναι το χαμόγελο στο πρόσωπο του πατέρα ο οποίος θα έπρεπε να κλαίει. Είναι η χαρά στη ζωή μιας οικογένειας που θα έπρεπε να είχε γεμίσει με θλίψη.”

“… και θα δείτε επίσης ένα μωρό που είναι το πιο υπέροχο, το πιο πολύτιμο, και το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μας … ”

“Όχι, ο Θεός δεν κάνει λάθη.”https://www.youtube.com/watch?v=2MLnqWVqQTE

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top