Connect with us

STORIES

Μικρό κορίτσι γεννήθηκε χωρίς χέρια και μαθαίνει να τρώει μόνο του χρησιμοποιώντας τα πόδια της

Ο καθένας μας γεννιέται «ξεχωριστός». Και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον όρο με όποιο τρόπο θέλουμε. Για κάποιους «ξεχωριστός» σημαίνει λαμπρός και για κάποιους άλλους εξαιρετικός. Αυτό το μικρό κορίτσι δίνει άλλο νόημα σε αυτήν την λέξη. Γεννήθηκε χωρίς χέρια, αλλά ξέρει πώς να ξεπερνά όλα της τα εμπόδια.Η Vasilina Knutze γεννήθηκε χωρίς χέρια. Αλλά χάρη στην στήριξη των γονιών της έχει βρει τον τρόπο να είναι ανεξάρτητη. Για τη Vasilina είναι κάτι φυσιολογικό δεδομένου ότι είναι πολύ μικρή για να επηρεαστεί από αυτά που θεωρεί φυσιολογικά η κοινωνία.

Η μικρή ήδη μάθει πώς να τρώει μόνη της χρησιμοποιώντας τα πόδια της.

Οι περισσότεροι γονείς δεν αφήνουν τα μικρά παιδιά τους να φάνε μόνα τους. Είτε γιατί ανησυχούν για το πόσο φαγητό θα φάνε ή για το χάος που θα πρέπει να καθαρίσουν αργότερα. Αλλά αυτό το όμορφο κορίτσι είχε την εμπιστοσύνη και την ενθάρρυνση της μητέρας της.

Η Elmira Knutzen, η περήφανη και ευτυχισμένη μητέρα, έχει καταγράψει στην κάμερα τη μικρή της κόρη για να παρακινήσει τις άλλες μητέρες να ενθαρρύνουν και να εμπιστεύονται τις ικανότητες των παιδιών τους.

Όταν ένα παιδί έχει τη στήριξη των γονιών του μπορεί να κάνει τα πάντα, κι αυτό το κορίτσι είναι το πιο τρανταχτό παράδειγμα! 

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top