Connect with us

STORIES

Σκύλος που μεγάλωσε δυστυχισμένος σε ένα κλουβί, τρέχει για πρώτη φορά και η αντίδραση του δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο

Ένα μικρό σκυλί που ονομάζεται Liszka αποτελεί μια πραγματική έμπνευση. Το κακόμοιρο αυτό κουτάβι πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του κλειδωμένο σε ένα κλουβί χωρίς φαγητό ή νερό. Τώρα, όμως, έχει απομακρυνθεί από τον βίαιο ιδιοκτήτη του, και είναι αποφασισμένο να αρχίσει να τρέχει ξανά.

Όταν η Liszka βρέθηκε από διασώστες στην Πολωνία, ήταν μέσα σε ένα κλουβί για τόσο πολύ καιρό που τα πόδια της παραμορφώθηκαν, και η σκλήρυνση των μυών της καθιστά σχεδόν αδύνατο για εκείνη να περπατήσει. Ήταν, επίσης, τόσο τρομοκρατημένη από τους ανθρώπους, σε σημείο που έτρεμε όταν κάποιος την πλησίαζε.

Ένας κτηνίατρος που εργάζεται στην Πολωνική ομάδα διάσωσης ζώων, την OTOZ, άρχισε να κάνει μασάζ στα πόδια της Liszka, κάτι που τη βοήθησε να χαλαρώσει αρκετά. Τώρα, μετά από πολλές πρακτικές και μεγάλη αποφασιστικότητα, το μικρό αυτό κουτάβι έχει ανακτήσει αρκετή δύναμη στα πόδια του έτσι ώστε να μπορέσει να περπατήσει και να τρέξει ξανά.

Η Liszka είναι επίσης πολύ πιο άνετη με τους ανθρώπους. Έχει ένα νέο σπιτικό και οι καινούργοι ιδιοκτήτες της την αγαπούν και την βοηθούν να μάθει να εμπιστεύεται και πάλι τους ανθρώπους.

Ο βίαιος πρώην ιδιοκτήτης της Liszka αναζητείται από την αστυνομία και ελπίζουμε ότι δεν θα πλησιάσει ποτέ ξανά άλλο σκυλί. Εν τω μεταξύ, η Liszka ζει μια ευτυχισμένη ζωή με νέους ιδιοκτήτες της, οι οποίοι τη λατρεύουν.

Ευτυχώς, η ιστορία αυτού του γενναίου μικρού κουταβιού έχει αίσιο τέλος.

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top